ako netkome treba nesto
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Muzika
Opis foruma: Rasprave o muzici, programima za mp3, flac...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=20416
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 17:07 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: ako netkome treba nesto
Objavio: alma84
Tema: ako netkome treba nesto
Datum objave: 10.Kolovoz/Aug.2008 u 13:06
s obzirom da imam preko 10GB muzike, od rocka, metala, narodne, hr, techna itd itd
neka postavi sta mu treba drage volje cu mu dati download link..
ako trebate mix molim neka to bude u obliku
grupa/mix by:/naziv pjesme
ostali
grupa/naziv pjesme (ako znate i godinu, ali nije obavezno)
------------- muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
Odgovori:
Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 10.Kolovoz/Aug.2008 u 14:43
Ja bi onu od Alme84 - Ne mogu izdurat, moram se udat!!! Je l' imas to?
------------- deUs eSt hOMo
|
Datum objave: 10.Kolovoz/Aug.2008 u 17:03
eh duso, kriva pjesma..mozda mislis na 'nebi se udala nema tih para'?.. i prestani sa spammanjem!..u birtiju!.. ajmo..kavu mi napravi..
|
Objavio: febo
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2008 u 20:44
Bok !!!
Ja sam zainteresirn za razmjenu , no mislim da ako
nije greška ovo sa 10 GB muzike , onda ti toga i
nemaš baš previše !!!
ja sam tu na oko 1.5 terabajta !!!!
bok !!!!
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2008 u 22:14
Eh sad, pa i ja imam oko 1000 audio diskova, i preko 400 DVD sa mp3 muzikom, ali bih sa Almom rado razmenio po neki kilobajt.
-------------
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2008 u 13:43
febo piše:
Bok !!!
Ja sam zainteresirn za razmjenu , no mislim da ako
nije greška ovo sa 10 GB muzike , onda ti toga i
nemaš baš previše !!!
ja sam tu na oko 1.5 terabajta !!!!
bok !!!! |
Moliiim!!! Pa koji ti je način odabira, šta samo skidaš, kad stigneš poslušat???
A ako se onda već hvalimo, ja se onda mogu pohvaliti sa ogromnom kolekcijom originalnih cd-ova uz koju na disku imam i rukom biranih 4822 albuma koji zauzimaju samo 395 gb.
I već mi je to previše, a toliko malo zapravo..
|
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2008 u 14:27
Pazi Bubba, čovek je poprilično stariji od nas, i imao je vremena da se nasluša svega i svačega. Ja imam 400 DVD-a pravog bućkuriša od muzike (iz toga TOTALNO isključujem narodnjake i house/rave/štagodelektroheavy), i kad to sabereš izađe više od 1,5TB. Naravno da neću sve to preslušati (čak se i ne trudim toliko), ali volim da imam, pa kad neko iz ekipe odvali "e, ovo ne može da se nađe", ja se proseravam... A inače, da ti ne bude previše čudno, ima nekoliko razloga za toliku kolekciju. Prvo, muzičar sam od malena pa me nekako sve zanima, a drugo radim na radio stanici koja emituje isključivo kulturni sadržaj (što u potpunosti isključuje narodnjake (OPET)), pa je trebalo popuniti 8 HD-a od po 200GB. Naravno da sam sve to zadržao za sebe.
-------------
|
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2008 u 13:47
Znam kako je to kad voliš muziku, imao i ja terabajt jer volim sve poslušat pa brisat bezvezno, ovako imam samo 5000 albuma koji su mi najdraži...
|
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2008 u 14:47
e sada prepucavanje tipa 'moj je veci od tvog'...dajte halo...
ja sam ponudila svoju pomoc ako nekome nesto treba a ne da se prepucavamo ciji je veci....mislim ono....
@febo - duso, to je ono sto imam na kompu za cd-e necemo ni spominjati jer vec mi ni ormar nije dovoljan..a to ciji je veci ko ima vise il tko moze duze je sasvim 100ta stvar...takva prepucavanja su na nivodu 10togodisnjaka...
ako ti treba nesto napisi, pa cemo rijesit...(oblik mozes procitati u prvom postu)..
EOD!
|
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2008 u 14:55
Alma, ovo su muške stvari...mislili smo da se nećeš vraćati još iz Pariza pa smo se raskokodakali. Vidiš, kod muškaraca je to uvek na nivou desetogodišnjaka. Svako želi da ima bar za milimetar duži...ne pitaj zašto, to niko ne zna.
-------------
|
Objavio: komunjara
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2008 u 16:45
|
kad dekliniraš "Netko"
ono t se gubi u svim padežima
dakle postoji samo u nominativu
Netko
inače je
nekome
:p
|
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2008 u 11:22
|
gramaticki puritanac...:-)
|
Objavio: sasajo
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 21:57
|
Pa sada svi vi sto imate terabajte muzike, mozete li mi pomoci i dati linkove za muziku grupe Time?
|
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2008 u 12:12
|
probaj sa:'' time - time + rapidshare'' u google search baru, sigurno ces nac...
|
|