Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljepljenje tilta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ljepljenje tilta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SRETNI View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ljepljenje tilta
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2008 u 22:25
Ovako.. Iman neki cudni sonyev dvd koj mi ne cita 90% titlova. pa bi htio ako ima neki program i upuststvo ono za naljepit titl na fim nebili mi ga tako dvd ocitao.Ako netko zna i voljan je pomoc Hvala
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2008 u 00:15
Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2008 u 10:42
Hvala majstore ;)
Na vrh
tarantula1 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarantula1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 22:01
bullet Objavljeno: 29.Lipanj.2007 at 00:34     Zahvaljujem Vladiki,ali...
Dosta sam se namučio sa ljepljenjem titlova na divx film,i došao do nekih rješenja koja su meni najjednostavnija i sa najboljim rezultatima.
Evo, ovako kako to radim ja (ako koga zanima mogu objasniti
i opširnije):

1.Instalirani kodeci (divx,ffdshow,xvid)
2.Aplikacija:Subtitle Workshop v2.51
3.Aplikacija: Total Video Converter v3.10
4.Aplikacija:VirtualDub v1.72
5.Aplikacija:VobSub v2.23
Nakon instalacije gore navedenih aplikacija,treba u svakoj od njih urediti postavke;ja ću ovdje skrenuti pažnju samo na postavke u Total Video Converter-u, jer
mislim da bi to moglo pomoći i gore potpisanom Staljinu.
Total Video Converter v3.10 dolazi sa svojim video playerom (C:\Program Files\Total Video Converter\tvp.exe)
Naime i ja sam imao problema sa slovima (š,đ,č,ć,ž),a uočio sam da se taj problem rješava tako da se u video playeru konvertera (tvp.exe u C:\Program Files\Total Video Converter\tvp.exe),stave postavke subtitla na easteurope(238);dakle, da budem jasniji- pokrene se tvp.exe i pod view se otvore Options pa subtitles i sada
sam stavio pod font: Arial,Bold,Central Europian,size:26,
a ispod toga EastEuropean(238).
Sada će (Staljine) i divx film kad ga pustiš u navedenom playeru imati sva slova sa kvačicama,a tako će biti i zaljepljena nakon konverzije sa Total Video Converterom 3.10 (Font size: 26 je meni optimalan na tv-u).
Total Video Converterom v3.10 radi ovako:
1.Dugme "New Task" /Import Files (izabereš iz foldera film.avi)-otvori se novi prozor, i pod Ms Avi,odabereš dugme "Divx/Xvid Avi"(Tu odabereš "Xvid mpeg4 Avi").
2.Sada odrediš i Profile: "XVID Avi high quality"-ili
slabiju kvalitetu, ako želiš manji izlazni fajl i kraće vrijeme konverzije
3.Subtitle (izabereš titl koji je u folderu gdje i film.avi)
3.Naravno odrediš "Output File" (folder gdje ćeš naći
svoj film konvertiran sa zaljepljenim titlom)
4.Klikneš na dugme "Convert Now" i čekaš da završi konverzija što ovisi o brzini i moći PC-a.

Iz ovoga mi nije jasno kako namjestiti TVC da mi konvertira i zaljepi titl a da ostane veličina filma npr.700 MB.Maloprije sam konvertirao jedan od 700 a dobio 815

Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 20:12
sve je to super ali ako traje 1-2 nista od toga
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.