Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako spojitit titl?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako spojitit titl?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tony Montana View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako spojitit titl?
    Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2008 u 15:36
znaci imam titl koji mi bjezi od prve 3 minute 2 minute izad toga nema razgovora u filmu i onda krece razgovor od 5 minute, ja uzmem titl podijelim ga na dva dijela i ustimam prvi dio da ide ispravno do 3 minute i drugi dio ustimam da i on ide dobro od 5 minute , ali kako sada ta dva titla spojiti da skupa rade, ja ih spojim u workshopu na funkciju join ali vidi cuda ovaj prvi titl ide dobro do 3 minute ali ovaj drugi dio ne krece od 5 minute kako sam ga nastimao vec krece o 7 minutei opet bjezi.... kako da spojim ta dva titla koja su dobro ustimana da rade kao jedan, hvala
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2008 u 18:47
Spoji ih u jedan sa SW-om. Označi onaj prvi dio (do 3. minute), pričekaj da krene tekst, pauziraj film i pritisni ALT+M. Sada označi ostatak teksta (od 5. minute do kraja), opet pričekaj da krene razgovor u 5. minuti, pauziraj i pritisni ALT+M. Sada si uštimao oba dijela teksta.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 02:50
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Spoji ih u jedan sa SW-om. Označi onaj prvi dio (do 3. minute), pričekaj da krene tekst, pauziraj film i pritisni ALT+M. Sada označi ostatak teksta (od 5. minute do kraja), opet pričekaj da krene razgovor u 5. minuti, pauziraj i pritisni ALT+M. Sada si uštimao oba dijela teksta.

kad kliknem ctrl-M meni otvori neki prozor , dali da to radim sa punim titlom ili svaki dio posebno , nisam te shvatioCry
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 10:59
Zato jer pritišćeš CTRL+M umjesto ALT+M kao što sam ti rekao. Radiš sa jednim, cijelim titlom i podešavaš ga dio po dio. Dakle, prvo označiš dio do treće minute (označiš prvi red i zatim označiš zadnji red tj. onaj u trećoj minuti sa pritisnutim SHIFT gumbom). Kada krene govor, pauziraj i pritisni ALT+M. Sada si podesio prvi dio titla. Nakon toga označiš liniju u 5. minuti filma, odeš do dna titla i označiš zadnju u filmu držeći SHIFT. Sada čekaš da krene razgovor u petoj minuti, pauziraš i pritisneš ALT+M. Podesio si i drugi dio titla. Spremiš, izađeš iz programa i gledaš film.

Ažurirao iromafia111 - 15.Srpanj/Jul.2008 u 11:03
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 17:29
hvala na trudu, idem sad tako uraditi , nadam se da cu uspjeti ;) 
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 17:36
Siguran sam da hoćeš. Nije to neka filozofija.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 19:52
sredjeno hvala ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.