kako spojitit titl?
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=19900
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 15:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: kako spojitit titl?
Objavio: Tony Montana
Tema: kako spojitit titl?
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2008 u 15:36
znaci imam titl koji mi bjezi od prve 3 minute 2 minute izad toga nema razgovora u filmu i onda krece razgovor od 5 minute, ja uzmem titl podijelim ga na dva dijela i ustimam prvi dio da ide ispravno do 3 minute i drugi dio ustimam da i on ide dobro od 5 minute , ali kako sada ta dva titla spojiti da skupa rade, ja ih spojim u workshopu na funkciju join ali vidi cuda ovaj prvi titl ide dobro do 3 minute ali ovaj drugi dio ne krece od 5 minute kako sam ga nastimao vec krece o 7 minutei opet bjezi.... kako da spojim ta dva titla koja su dobro ustimana da rade kao jedan, hvala
|
Odgovori:
Objavio: iromafia111
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2008 u 18:47
Spoji ih u jedan sa SW-om. Označi onaj prvi dio (do 3. minute), pričekaj da krene tekst, pauziraj film i pritisni ALT+M. Sada označi ostatak teksta (od 5. minute do kraja), opet pričekaj da krene razgovor u 5. minuti, pauziraj i pritisni ALT+M. Sada si uštimao oba dijela teksta.
-------------

|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2008 u 02:50
iromafia111 piše:
Spoji ih u jedan sa SW-om. OznaÄi onaj prvi dio (do 3. minute), priÄekaj da krene tekst, pauziraj film i pritisni ALT+M. Sada oznaÄi ostatak teksta (od 5. minute do kraja), opet priÄekaj da krene razgovor u 5. minuti, pauziraj i pritisni ALT+M. Sada si uÅ¡timao oba dijela teksta.
|
kad kliknem ctrl-M meni otvori neki prozor , dali da to radim sa punim titlom ili svaki dio posebno , nisam te shvatio
|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2008 u 10:59
Zato jer pritišćeš CTRL+M umjesto ALT+M kao što sam ti rekao. Radiš sa jednim, cijelim titlom i podešavaš ga dio po dio. Dakle, prvo označiš dio do treće minute (označiš prvi red i zatim označiš zadnji red tj. onaj u trećoj minuti sa pritisnutim SHIFT gumbom). Kada krene govor, pauziraj i pritisni ALT+M. Sada si podesio prvi dio titla. Nakon toga označiš liniju u 5. minuti filma, odeš do dna titla i označiš zadnju u filmu držeći SHIFT. Sada čekaš da krene razgovor u petoj minuti, pauziraš i pritisneš ALT+M. Podesio si i drugi dio titla. Spremiš, izađeš iz programa i gledaš film.
-------------

|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2008 u 17:29
|
hvala na trudu, idem sad tako uraditi , nadam se da cu uspjeti ;)
|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2008 u 17:36
Siguran sam da hoćeš. Nije to neka filozofija.
-------------

|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2008 u 19:52
|