Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - forgetting sarah marshall
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

forgetting sarah marshall

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
trifunca View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trifunca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: forgetting sarah marshall
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 23:11

Posaljite mi na djubretarka@yahoo.ca
Ima li ko prevod?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 23:17
Ako ga nema na sajtu,onda ga i nema
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
trifunca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trifunca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 15:17
E,kad sam sama morala da ga prevedem.Evo vam
http://rapidshare.com/files/124221944/Forgetting_Sarah_Marshall-JUMBO-ceo_prevod.rar.html
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 18:58
e pa nemoj tako kad si morala
kao prvo hvala na prevodu i sto si ga podelila sa nama
kao drugo sad je vec drugaciji osecaj kad gledas taj film i sigurno si bar malo ponosnija na sebe sto si ga prevela i tako sebi i drugima priustila da uzivaju u filmu
jos jednom hvala na prevodu i nadam se da se neces zaustaviti na ovome   
Na vrh
trifunca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trifunca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 17:15
Hvala Luka!!!Bar neko da ceni moj rad...
bla-bla-bla
Na vrh
trifunca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trifunca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 18:03
Ej,a ima li neko prevod za Dont mess with zohan?
bla-bla-bla
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 18:05
veruj mi ceni dosta ljudi ovde mada ne napise to u prvi mah
nemoj se obeshrabrivati pojavom vise verzija tvog prevoda od kojekakvih likova kokjima je bitno da im se nik nadje na netu,nego kad primetis kradju ti prijavi u temi za brisanje

nadam se da se sad nece zaustavljati i da ces nas obradovati jos nekim prevodom   
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2008 u 00:37
Evo, odgledao film, nije los. U vezi titla: randjelotti je potpisao trifuncin titl kao svoj. Medjutim, posto je trifuncin titl za jambo R5 rls, a on ga sredio za bitno razlicit, jdt1 theatrical rls, predlazem da mu trifunca, darije i luka oproste. Zasto? Video verzije se dosta razlikuju, to su ovi nishtaci iz Holivuda smislili da zayebu R5 fazon, da ne moze bioskopski line audio da se nakalemi na ruski R5 DVD, tako da je randjelotti odradio gadan posao. Plus je tekst prosirio za cca. 60-ak linija. Sve u svemu, za respekt!

PS. Ocekujem da neko (citaj: karamazovi) ovo dalje doradi, ima tu jos dosta posla, i bice to jedan jako fin titl
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2008 u 01:13
ako mu trifunica oprossti ja se necu buniti

Na vrh
trifunca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trifunca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2008 u 23:48
Daj,be ljudi što bih se ljutila.Prvo,ovo sam prvi put u životu radila i to na sluh.Gledala sam pre neki dan film ponovo sa mojim prevodom i nisam nešto prezadovoljna,ali oprostiću sebi pošto to bi "prvenac".Imala sam muku odredjivanjem trajanja titla,što se verovatno i vidi,al sad bih to već mnogo bolje odradila.Samo vi ljudi prevodite,i ako uzimate od nekog nešto,to je ok,treba da se dopunjujemo.Ali,moram primetiti,da su se ranije mnogo brže nalazili prevodi.O čemu je reč?
bla-bla-bla
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 00:38
leto, odmori

a pojedinci su i digli ruke od toga

nego vratio se panmarko bice sada vise novih naslova ne brini

e da treba da se dopunjujemo ne da krademo jedni od drugih    

Ažurirao luka0037 - 06.Srpanj/Jul.2008 u 00:39

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.