Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoce li konacno...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hoce li konacno...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
ivanpanic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanpanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hoce li konacno...
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 14:00
    Ej drugari,hoce li neko konacno da postavi titl za The Hottie and the Nottie srpski ili moze i hrvatski?Dvd rip je izasao jos odavnoooo...a ima samo engleski titl i to 3 komada a svi su isti!
Unapred hvala
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 14:22
e ovako da bi se skinuo film pri prosecnoj brzini adsl-a 512kbs potrebno je oko 4h mozda malo vise mozda malo manje
da se uradi jedan prevod potrebno je da se izdvoji manje vise ceo dan stim da se ne cimas sa ostalim zezalicama koje svako od nas ima. povrh svega toga napolju ima jeb.....zilion stepeni pa i najvredniji od vrednijih slabije kuckaju.
dvd rip jest izasao odavnoooo kosto ti kazes ali to je i dalje film iz 2008 god koji se skoro pojavio a znas li koliko filmova u kojima ne "glumi " paris hilton ima ne prevedenih?
Posto vecina njenih filmova ne zasluzuje ni stoti deo paznje prilikom gledanja (sem ako nisi devojcica pa zevas po krpicama) moze verujem da se isprati i uz prosecno znanje engl jezika (za to je vazno da si prisustvovao casovima )
tako da malo strpljenja konacnoooooooo ili tastaturu u krilo recnik u sake pa kuckaj lale

Ažurirao luka0037 - 26.Lipanj/Jun.2008 u 14:24
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 15:22
lijepo sroceno, samo ja to ne bi tako pristojno...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 15:42
Luka0037...

Ni ja ga ne bi bolje "hutnuo i nutnuo"

Svaka cast.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 16:22
Nice...
Very Nice...
Vrlo Very Nice rečeno...
Ali pošto je čovek lepo pitao, da mu se lepo i odgovori: biće.

Ali stvarno sad, ako samo malo znaš engleski jezik, ovo možeš odgledati sa engleskim titlom. Mislim, koliko reči Paris Hilton uopšte može da zna? Ta neobrazovana kučka je verovatno od tate dobila diplomu na poklon...da se ne muči dete bezveze.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 16:39
Htio bih samo nadopuniti cijenjenog kolegu Luku da to što je film izašao na DVD-u ne znači ništa. Mnogi filmovi odmah izađu na DVD-u jer je netko procijenio da nisu dovoljno kvalitetni da se pojave u kinima.
Što se Paris Hilton tiče, njezini najgledaniji filmovi su oni u kojima ne priča puno. Možda i zato što su joj često puna usta, a sa punim se ustima ne priča.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 16:54
Što bi rekao jedan moj drugar sa drugog foruma: "jab' to 'ebo" LOL
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 16:57
Luka, Čudak i Ironmafia...
Vi ste "seljaci" i niste u TRENDU. Big smileLOL

PARIS HILTON je "trendi"
Kako bi vi sutra na nekom partyju mogli da pričate o nečem što je "trendi"... a niste gledali Huti-Nuti-Nuti-Huti ili već kako se fucking zove...

Ispali bi najveći....   smile60

Ažurirao pejafor3 - 26.Lipanj/Jun.2008 u 17:00
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 17:03
Ćuti tu sram te bilo. Postao si trendi od 15:42, kad si imao zadnji post, i podržavao nas.

P.S. A prevodite li vi nešto, a? Dok se sprdate sa ovom bogatom paćenicom, taj huti i muti može da se prevede. E stvarno mislim...muka mi bre od neradnika...

PPP.SSSS:SSpP: Nadam se da me niko neće tražiti zbog ovoga

Ažurirao cudak_31177 - 26.Lipanj/Jun.2008 u 17:11
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 17:24
"Seljak" sam i ponosim se time!!! A na "party" bi joj došao sam ako je party kao u "Momačkoj večeri"! Ako nema cuge i magaraca - ne zovi me.!smile55 smile91
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 17:33
Nisam gledao film, ali...šta će ti magarci?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 17:43
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

P.S. A prevodite li vi nešto, a? Dok se sprdate sa ovom bogatom paćenicom, taj huti i muti može da se prevede. E stvarno mislim...muka mi bre od neradnika...

PPP.SSSS:SSpP: Nadam se da me niko neće tražiti zbog ovoga

evo ja te trazim naravno da se radi sredjujem nikolin prevod Pathology koji je on preveo sa spanskog na engleski pa posle na srp i pri tom se dosta toga izgubilo i promenilo pa se sad doradjuje uz slusanje filma
i jjos se radi prevod za crtac tri praseta i beba koji takodje ima samo spanski prevod ali ja imam film pa i on na slusanje

a to je samo sto se prevoda tice
video sam prevod za ovo paris sran...mislim da je samo bio prisutan na casovima eng mogao bi da se razume

1
00:00:48,600 --> 00:00:50,040
You know the girl.

2
00:00:50,400 --> 00:00:53,160
Your first real vision of beauty.

3
00:00:53,440 --> 00:00:56,360
The one that all other girls
have to measure up to.

4
00:00:56,600 --> 00:00:59,760
Class, we have a new student today.

5
00:01:00,000 --> 00:01:01,760
Her name is Cristabel.

6
00:01:01,960 --> 00:01:04,360
Everyone say hi to Cristabel.

7
00:01:04,600 --> 00:01:07,160
Hi, Cristabel.

8
00:01:09,480 --> 00:01:10,800
The heavens opened.

9
00:01:11,040 --> 00:01:12,200
And that was it.

10
00:01:12,880 --> 00:01:15,840
The moment l first fell in love.

i tako 1472 reda bla bla bla ,
vise mi se svidja u onim akcionim sa manje texta ako bi morao da bas biram pravac pa cak je i tu severina za nju zakon
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 17:55
Baš tako! Kao kad je Schwartzenegger u "Komandosu" rekao Salliju: "Remember when i told you that i will kill you last...?"

***psihološka pauza***

"I lied..."

E takve filmove treba prevoditi! Sa Schwartzeneggerom, Wings Hauserom, Lorenzom Lamasom, itd... mavashi geri i ta sranjca...
Na vrh
ivanpanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanpanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 18:15
Au bre ljudi,pa svaka vam cast,sto me zakopaste tako.Ja sam samo pitao kad ce taj prevod iz razloga sto vidim da se ovde postavlja i po 10 prevoda za jedan isti jeb...film,za filmove koji su iz praistorije i za jos svakakve gluposti...Slazem se da je kucka i mene nervira u pm,al ako je film dobar ne zanima me ko glumi u njemu.Sa prevodima ne znam i nemam vremena da se cimam.Ako se ovako durite za jedno prosto pitanje sta bi tek bilo da sam vas napljuvao,posto vidim da ovde ima i toga.Nema veze,uzivajte.Kad nemo skupi zivce nek postavi taj famozni prevod.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 18:18
Sunce je jako! Ja to odavno govorim. Aj videćemo nešto (navalica je velika)

Ažurirao cudak_31177 - 26.Lipanj/Jun.2008 u 18:19
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 19:00
nije u pitanju durenje za pitanje kad ce prevod ako citas postove videces da se svakom manje vise izadje u susret sa odgovorom, nego tvoj naslov posta "kad ce konacno....." bar je meni to palo u oko (ist stvar kao onoo hitno sto pisu u postu)
objasnio sam ti da je za prevod potrebno vreme ,a i da mi kao i ti nekad nemamo mnogo slobodnog vremena i imamo obaveze i poslove mimo prevodjenja
za pojavu po nekolikoo stotina prevoda za jedan film ne brini pisu se pravila koja ce biti na stranici za upload i svako krsenje njih povlacice automatski ban
film je film makolko star bio i ima neku vrednos za nekog (kao za tebe paris) tako da je svaki prevod koji se pojavi za bilo koji film dobrodosao
da bi poceo da prevodis ne treba ti sem dobre volje i znanja vremena nista drugo jednostavno je skines odavde prevod sa engleskog i jednostavno ga otvori u notepadu i pocni sa prevodjenjm jednostavnije ne moze biti (ima posle par caka oko dodavanja kukicakvacica...)ali to ti i njie bitno ako eventualno ima nekih nedoumica oko roda u prevodu pustis filmic na taj deo i vidis ovo bi ti bio najbrzi i najjednostavniji kurs prevodjenja
znaci malko razumevanja nista nije hitno na ovom sajtu ,da je medicina u pitanju bilo bi mozda,
ne daj se isprovocirati ovim manijacima koji kace tonu istih ili vec prevedenih filmova da je prevodjenje brzo i lagano
malo strplenja jer u svetu se snimi mnogo vise filmova nego sto bi mnogo veci br ljudi ovde uspeo sve da ih prevede(i to za dzabe ali ovo je stvarno bitno) tako da se ne moze svima u isto vreme izaci u susret , posebno ne odmah po pojavljivanju fiilma

uzivaj ti meni u lepom vremenu i ne zameri malo na mom piskaranju ,vrucina i cimanje su me danas unervozili vise nego obicno pa reagujem malo burnije nego obicno ali isto bi ovo napisao i nekom da je stavio hitno tako da ne uzimaj nista licno ovo
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 19:25
IVANEPANICU

Niko tebe ne napada. Kao što kolega reče... vrućina je, a ima dosta toga za prevođenje.

OK je da se taj film prevede.
Jedini problem je što niko neće ni prstom da mrdne od silinih članova. Da  makar prevede 10 minuta i kaže "JA NE MOGU VIŠE".
Ne, neće ni da pokušaju. Nego ostavljaju poruke tipa "kako je to moguće da nema prevoda"
Ali zato svi oni mogu da "prevode" tuđe titlove. To im nije teško.
Eto vidiš i sam na forumu da se gore poptisane kolege muče oko silnih prevoda i još se muče oko foruma i sajta. Sve u cilju da korisnicima bude dobro.

Na kraju, da te ne davim a i da budemo iskreni...

Ja bi te BANOVAO posle prve poruke.

Sorry i pozdrav.

Ažurirao pejafor3 - 26.Lipanj/Jun.2008 u 19:28
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 19:58

Nisam gledao film, ali...šta će ti magarci?

Pa kakav si ti čudak kad nikada nisi partijao sa domaćim životinjama? Uludo ti prolazi život! A tek kad ti od šmrkanja koke ostane perja ispod nosa... Ludilo brale!!! Kao u onom vicu: Mama, zašto sam ja crn, a ti bijela? Šuti sine, kakav je tulum bio, dobro da ne laješ!!!

PPPPSSS-PPS-SP: Obavezno pogledaj film. Klasik filmske industrije. Bachelor party sa Tomom Hanksom, tamo negdje 1985-86...

Ažurirao iromafia111 - 26.Lipanj/Jun.2008 u 20:01
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 20:04
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Šuti sine, kakav je tulum bio, dobro da ne laješ!!!

Buaahahahahahaha!!!
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2008 u 20:07

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Šuti sine, kakav je tulum bio, dobro da ne laješ!!!

Buaahahahahahaha!!!

kolko se oteze tema red bi bio da je zakljucaju bice ponovo neko da mu nesto hitno treba pa ce nastavimo
ajmo na
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,047 sekundi.