Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Medium hdtv Season 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Medium hdtv Season 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Medium hdtv Season 3
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2008 u 15:29
Postavio sam eng prevod koji se apsolutno uklapa u HDTV rip. Svi drugi na netu, nasi prevodi nisu uklopljeni. Ukoliko ima neki entuzijazist da ih uklapa... ima pice..

ja probao... ubio 2.5 sata i uspeo samo prvih 100tinak linija... nemam snage...

nekoliko puta mi je padalo na pamet da ponovo skidam durgi dvd rip ili verziju za koju je radjen prevod...

ukoliko neko hoce da uklapa, svaka cast.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2008 u 22:42
Kažeš, teško je i dugo traje?
Na vrh
Beli Mag View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beli Mag Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2008 u 08:35
uf.. ispalo je bezveze... samo sam pukao dok sam radio sync 2.5 sata i nista nisam uradio. izvinjavam se svima koji svoje vreme i volju trose na prevodjenje. ja sam samo iskreno rekao da nisam uspeo.

probao sam nekoliko kombinacija o kojima je bilo rec... nije nemoguce, samo traje. da ne bude da sam samo potrazivac, danas cu zavrsiti S3 01-02E za HDTV, pa nek ide zivot :)

svima hvala na vec uradjenim prevodima

.. e.. jos 2-3 epizode fale iz 3. serijala. da li ih neko radi?
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2008 u 15:37
BELI MAG....

Opet ti imas problema sa sinhronizacijom. Vec si imao isti problem sa serijom House MD DVD Rip i 24h DVD Rip.

DOBIO SI ODGOVOR... sve ti je lepo objasnjeno, u cemu je problem?
Ili imas nekih problema u vezi prethodnog objasnjenja (javi se da ti pomognem)li te mrzi to da radis.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.