Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HITNO!!!PREVODI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HITNO!!!PREVODI

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Radakovic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radakovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HITNO!!!PREVODI
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2008 u 19:25
TREBAJU MI PREVODI ZA SLEDECE FILMOVE
1.WHAT HAPPENS IN LAS VEGAS
2.DRILLBIT TAYLOR
3.FIRST SUNDAY
4.SEMI PRO

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2008 u 20:28
Hitno možeš samo dobiti prvu pomoć. Za titlove ili zavrni rukave ili sjedi i čekaj.
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2008 u 20:55
pa cemu tolike zurbe za te titlove čim izadu filmovi,ionako su sve na pocetku cam verzije.
Ljudi rade na titlovima bez brige ,imajte strpljenja,s vremenom će sve biti,treba sjesti i dati truda za prijevod,sve uz svoje vrijeme,a ne film izade odma PRIJEVOD!!!
I'll be back
Na vrh
sreckom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sreckom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2008 u 22:46
Za First Sunday ti prijevod ima od shonet-a jer sam ga skinija i dobar mi je.

Mene isto zanima WHAT HAPPENS IN VEGAS i malo me zacudilo da niko nije vec preveo ovaj film posto ipak glume Cameron Diaz i Ashton KutcherSmile
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2008 u 21:28
Može glumiti i dragi Bog i njegov sin zajedno, ali ako nema engleskog titla nema ni prijevoda.
Što se tiče kvalitete snimke, nisu mi jasni ljudi koji pod svaku cijenu žele biti prvi koji će pogledati film sniman kamerom u nekom ruskom kinu i na sliu traže prijevode, umjesto da odu u kino i pogledaju ga onako kako se filmovi i gledaju. Jedina luđa ekipa od njih su oni koji mjesec dana prije dolaska crtanog filma u kino traže SINKRONIZIRANU verziju!!!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 02:14
nisi u pravu :P
ako nema engleskog titla ima prevoda, ja sam zivi svjedok, i jedino tako i pisem titlove, slusalice na usi i opleti...

brw pozz ekipa nakon duuuuuuuugo vremna :)

Ažurirao Sentinel - 19.Svibanj/May.2008 u 02:14
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 02:32
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

nisi u pravu :Pako nema engleskog titla ima prevoda, ja sam zivi svjedok, i jedino tako i pisem titlove, slusalice na usi i opleti...brw pozz ekipa nakon duuuuuuuugo vremna :)

Ooooo pozdrav lega,nije te bilo dugo na forumu....

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 15:25
hehehe
dugo predugo :P
al evo napokon nazad ;)
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 15:38
Pozdrav i dobro nam dosao nazad
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 17:02
Svaka čast, kolega Sentinel, ali znaš i sam da nisam bukvalno mislio na to da ako nema engleskog prijevoda nema nikakvog prijevoda. Činjenica je da veliki postotak filmova biva (kvalitetno) preveden tek kada se pojavi (kvalitetan) engleski prijevod. I sam znam koliko je krvav posao prevoditi "na slušalice", jer da je lagan, već bi si dao truda i preveo one filmove B.Spencera i T.Hilla.
Nego, vratimo se mi na temu. Naslov rubrike je "HITNO!!!PREVODI". Hitno ili što? Umireš za tri dana od neizlječive bolesti pa ti treba prijevod za film? Ako je zbog toga - dat ću ti svoju krv i prevesti tekst dok ležim na stolu dajući krv za transfuziju. Ako nije - sjedi i čekaj.
Druga stvar: Na stranici ima skoro 45.000 prijevoda, što srpskih, što hrvatskih, a svaki drugi upit počinje sa "Ako netko ima..." i to ne za neke raritetne naslove, nego za one najnovije. U 90% slučajeva takve upite šalju novoučlanjeni članovi (max. do 5 postova) koji u većini slučajeva niti ne provjere ima li uopće taj titl na stranici. Moje pitanje je slijedeće: Koja je vjerojatnost da je netko od ljudi koji prevode filmove preveo neki novi naslov i iz čiste objesti ga ne stavlja na stranicu, samo da bi ostali patili i postavljali pitanje "Ako netko ima..."
Nisam imao namjeru biti grub ili vrijeđati nekoga, ali neki ljudi ne shvaćaju da za kvalitetan prijevod treba sjesti i "odguliti" nekoliko sati, pa je onda i normalno da napišu "TREBAM HITNO!!!" i čekaju da im prijevod nekim čudom sleti u mailbox.
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 17:31
POTPUNO SE SLAŽEM S TOBOM IRONMAFIA 111,IAKO JA NE PREVODIM ZNAM DA PUNO OVDJE LJUDI SJEDI ZA KOMPOM I SATI PROVODI,DOK BI NEKO TITL SAM TAKO,ISTI TREN

lJUDI BUDIMO SREĆNIŠTO UOPĆE IMAMO LJUDE OVDJE DA ŽELE PREVODIT,IMAJTE MALO POŠTOVANJAA I RAZUMJEVANJA

a VAMA MOMCI ŠTO PREVODITE SVAKA VAM ČASTClap
I'll be back
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2008 u 18:06
ma samo ti napisi hitno neko da ti posalje cim se i pojavi na torentu ili jos bolje rezervisi filmove unapred kad puste prvi trejler pa ces medju prvima imati film za ulicu , nemoj slucajno da se potrudis sam nesto sem ovih par reda oko kucanja"narudzbenice" ko u maxiju 2 kg jagoda .5 kg krompira i jedno mleko
nije nego
    e da evo vec sad naruci sex i grad i novog indijanu to su bas hitovi neka se ljudi spreme unapred

Ažurirao luka0037 - 19.Svibanj/May.2008 u 18:11
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 13:26
au al navaliste na coveka evo sad sam okacio what happens in vegas,first sunday ima a semi pro  do kraja nedelje
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 13:48
Originalno postovano od strane panmarko panmarko piše:

au al navaliste na coveka evo sad sam okacio what happens in vegas,first sunday ima a semi pro  do kraja nedelje

Sad cu da ga okacim jas Semi-pro.....samo me nerviraju ljudi ko Routeri ostali  sve cekaju na gotovo i odma stavljaju nivne verzije...a one 4 titlova sto sam stavio osven one 2 sto je postavio Panmarko nikako da se pomuce da ih izripuje.....Bas da vidim za koliko vremena ke postave nivne verzije od kad stavim titl za Semi-pro...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 20:43
Originalno postovano od strane Alex Alex piše:

pa cemu tolike zurbe za te titlove čim izadu filmovi,ionako su sve na pocetku cam verzije.
to je sigurno BIZNIS kolega, drugo nista nije. ljudi hitno traze titlove da ih iskonvertiraju u DVD i budu prvi koji imaju nove naslove za prodaju, pa kakav bio snimak takav, vazno da je novi film..... Garant je TO!
BTW, svaka cast i zahvaljujem kolegama koji prevode!!!!
Na vrh
Radakovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radakovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 20:58
nije nego ih imam vec par meseci a nemam prevod za njih tako da mi je bila zurba da ih nabavim
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 21:45
pa i ja imam filmove 1-2 god bez prevoda pa me ne vidis da kukam

strpi se, dobijas dzabaka prevode

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 22:11
Originalno postovano od strane Radakovic Radakovic piše:

nije nego ih imam vec par meseci a nemam prevod za njih tako da mi je bila zurba da ih nabavim

Još uvijek ne shvaćam čemu žurba. Pa nije film shareware pa će isteći probni rok.
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 22:34
Originalno postovano od strane Radakovic Radakovic piše:

Ma kome ti slažeš priču majke ti? Jedino vam je ova naša jadna BiH ostala gdje plasirate filmove CAM ili TS snimaka iz Srbije ovamo po videotekama sa očajnim prevodima koji nemaju veze ni sa čim. I onda kada pričam sa nekim o novom filmu on kaže "ma gledao sam ga na DVD-u, film ništa ne valja, a slika je dobra, samo je prevod loš i pola ga fali". Ali hvala Bogu pa i ovi naši "glupi Bosanci" dolaze sebi i sve više i više njih odbija gledati DVD-ove sa piratskim snimkama. Valjda su shvatili da nemaju love za nove naočale i da je ipak zdravije ne kvariti vid.
Na vrh
Radakovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radakovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 22:40
    kontam sve to,nego nestrpljiv sam.Izvinite ako sam vas ovim uvredio.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.