Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bank job 2cd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

bank job 2cd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dicra View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dicra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: bank job 2cd
    Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 17:28
treba mi prevod ali za 2cd-a.ovde sto su okaceni svi su za jedan cd.Cry
only skydivers know why birds sing
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 17:39
Podeli ga!!! Posao od par sekundi uz pomoć SW.
Na vrh
batocko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batocko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 17:56
    Ja sam nastelovao prevod ali fali jedno 10 minuta
prevoda u sredini jer Cam verzija nije bila cela ako hoce neko da prevede tih 10 min mogu da okacim
Na vrh
batocko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batocko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 18:39
    okacio sam prevod pa ko zna nek prevede tih 10-15 minuta u sredini od 54min do 70min verzija 1cd
Na vrh
sabah View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sabah Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2008 u 23:43
Originalno postovano od strane batocko batocko piše:

okacio sam prevod pa ko zna nek prevede tih 10-15 minuta u sredini od 54min do 70min verzija 1cd

I kod mene nedostaje nekih 10 min ako bi mogao postavit
link gde uploadovao taj file
Na vrh
batocko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batocko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 07:58
    Slusaj sad cu da okacim izgleda da su obrisali a ovi sto su okaceni za 2cd nisu dobri zvace se BankJobBatocko prevod moj
Na vrh
sabah View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sabah Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 10:51

Slusaj sad cu da okacim izgleda da su obrisali a ovi sto su okaceni za 2cd nisu dobri zvace se BankJobBatocko prevod moj

Svaka cast majstore za ovaj prevod.

Na vrh
batocko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batocko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 11:09
    Sabah ces da prevedes to malo sto je ostalo u sredini engleski akcenat je zajeban
Na vrh
sabah View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sabah Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 12:38

Sabah ces da prevedes to malo sto je ostalo u sredini engleski akcenat je zajeban

Ima nekih 4 minuta nema u prevodu.Gde mogu da ih pronadjem
ako ima prevod engleski mogu prevesti a ovako slusanjem ne jer je engleski akcenat jako zajeban

Ažurirao sabah - 10.Travanj/Apr.2008 u 12:41
Na vrh
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 14:47
Probao sam da nadjem engleski titl za R5 Bald, ali nema nigde. Ima samo turski. Na slusanje nema sanse jer je neki zesci sleng u ta 4 minuta.
Na vrh
batocko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batocko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2008 u 14:59
Valjda ce neko da prevede ova 10-15 minuta inace vrlo dobar film   
Na vrh
batocko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batocko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 16:10
Ljudi bre a zna neko taj ruski pa nek prevede tih 10 minuta     
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 18:23
Ovo  je deo koji fali, pa ako je neko voljan nek izvoli da prevede, ali nemojte postavljati ruski titl na stranicu!!!!

The Bank Job - ruski
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 01:01
Evo jos jednog postavljenog prevoda za "The Bank job"  od 'eva81'
Po cemu se taj prevod razlikuje od prednodnih...??? (CEO PREVOD)???
Pa i predhodni su celi ALI za CAM ili TS verziju, ali ZA R5 nije komletan.
Ovaj je nastelovan za R5 verziju ALI FALI 13 minuta (od 01h do 01:13)
Dakle, (ovako kako je nastelovan) NIJE CEO
Cizmas
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 01:38
OBRISAO SAM GA, KAO I MILIONE DRUGIH KOJI SU "CELI".
Moj drugar Wolverine je dobio u zadatak da prevede sa ruskog tih 200 redova koji fale. Nadam se da se neće previše zapiti noćas i da ćemo sutra imati kompletiran prevod.... Naravno, ako neko uradi pre njega, još i bolje.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 03:10
Po najnovijim informacijama: biće do jutra....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 10:24
Gotovo. Postavljeni kompletni prevodi za film. Ima i za 1 i za 2 CD-a.
Uživajte ljudi!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,153 sekundi.