Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ima li smisla....??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ima li smisla....??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ima li smisla....??
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2008 u 23:37
evo danas dodjem ovdje eto trebao mi je titl i vidim nekoliko usera kako su uploadali hrpu hrpu titlova ..

eto isao sam malo gledat od pojedinih (necu ih navodit niti cu navodit titlove koji su) vecina ma gotovo pa svi titlovi postoje vec na ovom site ... cak postoji .. kompletno sve isto od tajminga do .. velicine do svega .. sve je isto samo je razliciti user uploadao titl .. ima li to opce smisla .. i kak se nekome to opce da ..
Na vrh
reaper_201 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj reaper_201 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2008 u 16:56
Slažem se s tobom...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2008 u 00:31
Šta reći? Takvih likova je bilo, ima ih i biće ih. Borimo se protiv toga, ali ne možemo, koliko god da nas je, danonoćno "čuvati" stranicu. Zato nam je svaka pomoć dobrodošla na temi "Brisanje titlova", gde možete prijavljivati sve pogršne,duple,neispravne titlove...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2008 u 10:45
Kao što je darije rekao, teško je to kontrolirati, jednostavno bi trebao svaki takav uploadani prijevod skinuti i pregledati tj usporediti sa svima prije uploadanima, a to je sizifov posao...za sada nam je tema "Brisanje titlova" stvarno najveći oslonac u takvim stvarima.
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2008 u 20:40
Originalno postovano od strane Kayser Soze Kayser Soze piše:

sve je isto samo je razliciti user uploadao titl .. ima li to opce smisla .. i kak se nekome to opce da ..

ni meni nije jasno kako se to ljudima da radit,ali eto,ima i takvih Confused
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
wooo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wooo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2008 u 20:28
ja sam danas postavio titl koji uopste nije moj.jednostavno sam nasao kod vas titl koji je radjen za 2 diska i namestio ga da bude za jedan,malo pomerio tajming i to se sada odlicno uklapa uz verziju filma koju je na internet postavio FXG.to bi moglo da se vodi kao kradja titla od koje ja nemam bas nikakve koristi,nego sam jednostavno hteo da olaksam ljudima da nadju titl za tu verziju dvd ripa.moj je predlog da postavite i upload gde se ne vidi ko je postavio titl,pa da ljudi mogu da pomognu a da se pritom ne kompromituju.meni nije bitno da moje ime stoji pored titla,pogotovo kad ga uopste nisam ja ni napisao,ali sam gomilu titlova prepravio za sebe,pa sto bi svako ponovo to radio kad neko moze prepravku jednostavno da postavi na vas sajt i olaksa drugima.
Na vrh
wooo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wooo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2008 u 20:43
sada sam dole u temi KRADJA TITLOVA video da se to ne vodi kao kradja,ali je ipak nezgodno sto se taj neko mucio i prevodio,a ja samo pomerio i uklopio i sad stoji kao da je moj titl(ili ne stoji).za jedan film i nije bas nikakav problem,ali sam skoro skinuo sve serijale SOPRANOS i prevodilac koji je radio prevode za vas sajt je ocigledno to pravio za druge ripove,pa mi je trebalo dosta vremena da svaki titl namestim da legne,jer ima 6 serijala po 13 epizoda.i tad mi je palo na pamet da to odradjeno stavim na vas sajt,ali mi je bilo glupo(opet zbog lika koji se mucio i sve to prevodio).
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2008 u 22:32
Ne woo, to o čemu ti pričaš nije nikako krađa i NIKADA ti to NITKO neće zamjeriti, naravno ukoliko nisi mjenjao ili brisao ime prevodioca. E to je sada ono što boli prevodioce, da se njihovo ime makne iz prijevoda. Ja znam da kon naštimavanja titla za sebe, uvijek izbrišem ime prevodioca zbog naštimavanja titla, jer mi ta zadnja linija ili linije titla jednostavno smetaju za naštimavanje, a pošto ne mislim to uploadati onda se ni ne trudim vratiti ime. E sada, ukoliko su tvoji prijevodi potpuni, slobodno ih uploadaj, a ukoliko nisu, samo pogledaj tko je prevodioc na kraju originalnog prijevoda i stavi neka mu stoji ime, ako imaš živaca to stavit, jer to je poslić od par sekundi, a može olakšati mnogima...naravno, sve je to tvoja dobra volja...
A ukoliko niti original nema potpis, nemaš onda obaveza niti ti stavljati potpis, a kamoli da se desi da (i to se dešavalo) lažno potpisuješ prijevod.
Vidim da nisi jedan od onih koji se žele kititi tuđim perijem, ali vjeruj da ima i takvih i onda to boli one koji su se stravno trudili, ne zato što oni imaju neku slavu od toga, već jednostavno zato što zaslužuju da njihovo ime stoji na kraju tog prijevoda iz prostog razloga što su se ti ljudi pomučili i potrošili svoje slobodno vrijeme da nama besplatno i dobrovoljno daju prijevod za pojedini film.
Na vrh
wooo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wooo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2008 u 11:42
naravno.dobra bi vam bila fora i da napravite nesto tipa top50 prevodioca,pa da ljudi koji downloaduju mogu da daju glas onima ciji su titlovi najbolji.ja sam provalio da neki prevodioci stvarno razbijaju.cim vidim njihov potpis znam da je odlicno odradjeno.cak sam poceo i da skidam filmove na osnovu titlova koje je jedan (lose je da kazem koji) prevodioc postavio.
Na vrh
wooo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wooo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2008 u 13:53
a sad sam provalio da ovaj titl koji sam juce postavio nije izasao.
Na vrh
mamica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mamica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2008 u 12:35
Evo, ja sam  jućer postavila titl za  Anamorph, a jutros ima već dva potpuno ista titla. Stvarno mi nije jasno koji je gušt uzeti tuđi titl i samo ga postaviti(naravno, pod drugim imenom). Barem da se potrude, pa isprave koju  pravopisnu grešku(ako je ima), nego apsolutno ništa; samo izbrišu potpis i stave svoj. Ali, neka, neka titlova, što više to bolje. Najgore je otvoriti sajt i vidjeti da ne postoji apsolutno nikakav titl za film.
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2008 u 14:47
ma zalosno vecina ljudi tu koja prevodi titlove provodi sate da prevedu titl onda se nađe hrpa ljudi,da stave isti titl i samo promjene ime i to je to.
Otkud takve ideje ljudima,da barem podese titl za verziju koja nije  ovdje,neznam netko stvarno ima vremena za takve gluposti.

I'll be back
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 12:56
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Šta reći? Takvih likova je bilo, ima ih i biće ih. Borimo se protiv toga, ali ne možemo, koliko god da nas je, danonoćno "čuvati" stranicu. Zato nam je svaka pomoć dobrodošla na temi "Brisanje titlova", gde možete prijavljivati sve pogršne,duple,neispravne titlove...

Zamjetio sam da je dosta ljudi nemarno kod titlova u pogledu slova đ,č,ć,ž   te ako je to neko u izvornom titlu popravio, ipak je nekakav doprinos, mada se autorstvo ne bi trebalo sporit, i najpošenije je obratit se autoru izvornog titla za dopuštenje da se uz njegov može skinut i ispravljeni. Nadam se da sam bio jasan, takvi bi se titlovi morali nalazit kod izvornih autorovih, tako je meni najispravnije, a usporedba dva titla i nije neki veći problem, tako bi se stvari relativno brzo dovele u red. Naravno, ovo je samo još jedno razmišljanje na temu i predlog ako je ostvariv, jer ima i poštenih momaka

Citiraj ja sam danas postavio titl koji uopste nije moj.jednostavno sam nasao kod vas titl koji je radjen za 2 diska i namestio ga da bude za jedan,malo pomerio tajming i to se sada odlicno uklapa uz verziju filma koju je na internet postavio FXG.to bi moglo da se vodi kao kradja titla od koje ja nemam bas nikakve koristi,nego sam jednostavno hteo da olaksam ljudima da nadju titl za tu verziju dvd ripa.moj je predlog da postavite i upload gde se ne vidi ko je postavio titl,pa da ljudi mogu da pomognu a da se pritom ne kompromituju.meni nije bitno da moje ime stoji pored titla,pogotovo kad ga uopste nisam ja ni napisao,ali sam gomilu titlova prepravio za sebe,pa sto bi svako ponovo to radio kad neko moze prepravku jednostavno da postavi na vas sajt i olaksa drugima

Ja sam matematičar po profesiji, te ću vam otkrit malu tajnu u pogledu Pitagorinog poučka; arheolozi smatraju da je on bio poznat još Sumerima, davno prije Pitagore, koji su ga rabili u praksi, i nije im bilo važno da uz njega stoji bilo čije ime. Tja, neko duhovit rekao bi da su preteča komunizma.

Ažurirao suadnovic - 13.Lipanj/Jun.2008 u 15:01
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.