Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Indijski filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Indijski filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mrki_NL View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mrki_NL Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Indijski filmovi
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2008 u 11:13
Cao,

Prvi put sam ovdje na ovom forumu i nisam se mogao bas najbolje snaci na njemu. Imam jedan problem, moja supruga rado gleda indijske filmove pa sam to pokusao preko interneta naci, ali mi nije bas nesto uspilo. Filmovi se mogu i nekako naci ali titlove nisam mogao naci.
Zato bih vas zamolio ako neko zna gdje se mogu skidati indijski filmovi sa nasim titlovima. Ja sam pokusao nesto da nadjem na ovome sajtu ali mi nije uspilo. Molim vas mozeli mi neko pomoci u ovome prloblemu.

puno hvala,

Mrki_NL
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2008 u 14:21
Mrki, ukoliko na ovom sajtu ne uspiješ naći titl na nekom od razumljivih Ex-Yu jezika, onda je vjerojatnost da ćeš to naći negdje drugdje jako mala.
Najbolje rješenje tog problema je nabaviti (ili pokušati nabaviti) engleski prijevod i gledati s njim, ili u krajnjem slučaju uzeti jedno popodne ili dva (ovisno o brzini prevođenja) i prevesti titl.
Znam da djeluje obeshrabrujuće, ali tko zna, možda se baš u tebi krije veliki potencijal za prevođenje i možda nam baš ti obogatiš sajt s prijevodima koji nisu u bazi, a sigurno ih još netko osim tebe traži
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.