Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Online prevodjenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Online prevodjenje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ljiljam View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ljiljam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Online prevodjenje
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 17:31
PREDLAZEM - PITAM

Da li postoji mogucnost da na sajtu bude online prevodjenje kao sto to ima na slovenackom sajtu. Ako oni imaju zasto mi da nemamo.
Pitam - da li neko zna za program koji brzo prevodi sa na primer engleskog na srpski?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 19:49
Ljiljo, postoji nama prijateljski (ako smem da kazem, dete-mezimce ovog majcinskog foruma) Forum Filmovi. Na njemu vec postoji online prevodjenje koje, koliko ja znam, posto sam i sam deo tog tima (doduse, neaktivan, jer, ne moze bas na sve strane da se stigne...) vrlo dobro funkcionise. Pa, ako si raspolozena za prevodjenje, slobodno se ukljuci tamo... Sto se tice prevodjenja, ja sam uverenja da to nikakav program ne moze da uradi kvalitetno bez zivog coveka... Imas, doduse, par recnika koji su u stanju da prevode pasuse i recenice, ja, recimo, za prevodjenje knjiga i filmova koristim YuRecnik Predraga Vujica... Da sad ne reklamiram nikoga, ako zelis, javi mi se na PM, dacu ti link za Forum, i mogu da ti posaljem ovaj recnik...
Eto...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
zerro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2008 u 03:54
@Johhny Q

Svaka cast lega ;)
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2008 u 11:06
Originalno postovano od strane zerro zerro piše:

@Johhny Q

Svaka cast lega ;)

Ooo pa gde si majstore ,,, konacno i ti da svratis do naseg foruma ,,, lepo od tebe sto si navratio nadam se da ces ostati ,,, Clap
Na vrh
zerro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2008 u 20:16
hahaha, hvala lijepa lega bolje Vas nasao i dugo-dugo ostao i nesto pridodao ovoj nasoj filmskoj zajednici ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.