| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pomoc |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ducky01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 05.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pomocObjavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 00:35 |
|
cao
malo sam citao vase poruke i primjetio da neki prave greske.ja sam novi clan pa se nadam da necu sta pogresiti sa ovim pitanjem,jer zapravo i ne znam tacno na koju stranu da ga posaljem i kako.moje pitanje je,kako da pretvorim titlove u rar. ili zip.,jer sam jih prije uploadovao,ali na kompjuteru imam media player,pa mi napise da titlove sa oznakom srt. ne mogu gledati.molim vas,pomozite mi i kod prvog i kod drugog pitanja. Ažurirao ducky01 - 06.Veljaca/Feb.2008 u 00:37 |
|
|
duky
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 01:33 |
|
Ajde sad polako.
Prvo pitanje:"kako da pretvorim titlove u rar. ili zip?" Uzmeš programe WinRAR ili WinZIP i njima to odradiš. Drugo pitanje:"na kompjuteru imam media player,pa mi napise da titlove sa oznakom srt. ne mogu gledati" Ajde da budem siguran: Koji Media Player? Windows Media Player? Zašto koristiš njega? Moja preporuka: ViPlay, GomPlayer, KMPlayer.... Dovoljno? |
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 04:10 |
|
ili najbolji Bs Player!!!!
|
|
![]() |
|
Seven Of Nine
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 481 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 18:37 |
|
a tu su jos i VLC media player,Crystal player... windows media player po default-u ne cita titlove.jedino ako recimo instaliras VobSub,onda ce ti ih svaki program ocitat (program za filmove,da nebi bilo zabune)
pozzz |
|
|
Pioneer of Civil Rights
|
|
![]() |
|
ducky01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 21:57 |
|
hvala vam puno!!!!
|
|
|
duky
|
|
![]() |
|
ducky01
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2008 u 15:04 |
|
ja imam jos tri pitanja.
-prvo je to da ne znam ,kako da posaljem poruku -drugo je to da sam na jednoj stranici procitao da ima jedan kul program sa kojim se moze stavljati titlove na film a zove se "subtitle workshop". ja sam njega stavio na svoj komp ,ali sad ne znam ,kako da stavim titlove na film. nesto sam probavao ali jedino sto sam uspeo je bilo da sam jih sam prevodio iz engleskog na nas jezik. gore mi se u prozoru pokaze film ,a ispod ima jedan prozor ,koji je podijeljen na dva dela. na levoj strani su engleski titlovi ,a na desnoj mi pored svakoga pise sa crvenom "neprevedeni titl". zanima me ,kako da se to prevede samo ,ali ako moze ,da mi objasnite sto preciznije ,jer mi stvarno ne ide jos dobro sa kompjuterima. MOLIM VAS!?!? |
|
|
duky
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |