Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ducky01 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ducky01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 00:35
cao
malo sam citao vase poruke i primjetio da neki prave greske.ja sam novi clan pa se nadam da necu sta pogresiti sa ovim pitanjem,jer zapravo i ne znam tacno na koju stranu da ga posaljem i kako.moje pitanje je,kako da pretvorim titlove u rar. ili zip.,jer sam jih prije uploadovao,ali na kompjuteru imam media player,pa mi napise da titlove sa oznakom srt. ne mogu gledati.molim vas,pomozite mi i kod prvog i kod drugog pitanja.

Ažurirao ducky01 - 06.Veljaca/Feb.2008 u 00:37
duky
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 01:33
Ajde sad polako.
Prvo pitanje:"kako da pretvorim titlove u rar. ili zip?"
Uzmeš programe WinRAR ili WinZIP i njima to odradiš.
Drugo pitanje:"
na kompjuteru imam media player,pa mi napise da titlove sa oznakom srt. ne mogu gledati"
Ajde da budem siguran: Koji Media Player? Windows Media Player? Zašto koristiš njega? Moja preporuka: ViPlay, GomPlayer, KMPlayer.... Dovoljno?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 04:10
ili najbolji Bs Player!!!!
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 18:37
a tu su jos i VLC media player,Crystal player... windows media player po default-u ne cita titlove.jedino ako recimo instaliras VobSub,onda ce ti ih svaki program ocitat (program za filmove,da nebi bilo zabune)

pozzz
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
ducky01 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ducky01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2008 u 21:57
hvala vam puno!!!!
duky
Na vrh
ducky01 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ducky01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2008 u 15:04
ja imam jos tri pitanja.
-prvo je to da ne znam ,kako da posaljem poruku
-drugo je to da sam na jednoj stranici procitao da ima jedan kul program sa kojim se moze stavljati titlove na film a zove se "subtitle workshop". ja sam njega stavio na svoj komp ,ali sad ne znam ,kako da stavim titlove na film. nesto sam probavao ali jedino sto sam uspeo je bilo da sam jih sam prevodio iz engleskog na nas jezik. gore mi se u prozoru pokaze film ,a ispod ima jedan prozor ,koji je podijeljen na dva dela. na levoj strani su engleski titlovi ,a na desnoj mi pored svakoga pise sa crvenom "neprevedeni titl". zanima me ,kako da se to prevede samo ,ali ako moze ,da mi objasnite sto preciznije ,jer mi stvarno ne ide jos dobro sa kompjuterima.
MOLIM VAS!?!?
duky
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.