Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć od znalaca za splinter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć od znalaca za splinter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marina11 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć od znalaca za splinter
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 07:44
Instalirala sc chaos theory.Odigrala sam do čini mi se 4-te misije (sam fisher na krovu kraj reklame axe)i tamo zapela.Fisher se treba uloviti za žicu i prebaciti na drugu zgradu.Ali moj Sam prije zgrade pada.Mislila sam da je štos u lošoj igri i nabavila drugu s kojom mi je frend uredno prešao sve misije.Kod mene ista stvar,pokušao je o frend ali padac.Molim da li to ovisi o grafi(imam 9600 pro a frend koji je prošao 9550 pa mi ništa nije jasno)?Već se mjesec dana natežem s tom glupošću , igrica mi je odlična ali ne nalazim rješenje.
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 13:32
dobrodošla

možda je stvar u igrici, a ne o grafičkoj kartici probaj ponovno instalirati ali sa drugog dvda jer je meni isto zezala jedna igrica nisam mogao preć jednu misiju i instalirao sam sa drugog dvda i normalno je radilo

ja sam tu istu igricu prešao bez problema i bez ikakvog štekanja 

pozz

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2007 u 16:28
Hej, zdravo, da ti kazem da sam i ja imao pre godinu dve takav problem , ali resio sam ga! Ne treba ti nikakva preinstalacija igre ili windowsa, kamo li drajvera graficke(ja sam je igrao na fx5200). samo trebas tacno da prolazis svaku misiju!Primer
Prethodna misija ti je bila, ona kad ulazis dole u sef i vadis neki hard disk, a imas objective da upload-ujes Fake eMails(mislim da se tako zvalo), znaci moras svaki kompjuter Hakirati i ispracati te fake majlove, da kad ih zavrsis recice ti complete, tako da kad udjes u sef i uzmes taj hard disk , sem fisher sam kaze da je ova pljacka kao INSIDE ROBBERY. A ako ne prodjes sve objektive tacno, neces moci sledecu misiju da odigras tacno, a to je ona zica, sto kazes da predvremeno pada. To je caka, veruj mi, i  u narednih misija ces morati da zavrsis sve objektive, da ne bih te zezala sledeca misija.. Ja sam 5 kopie pravio od ovu igricu, i nikako da uspem. Probaj, pa pisi rezultate.

Ažurirao icemaher - 19.Prosinac/Dec.2007 u 16:31
Na vrh
marina11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 23:35
mislim da je ipak neki drugi štos ,ovaj dvd je četvrti koji sam nabavila od raznih koji su igru odigrali,odigrala sam je četvrti put do iste pozicije različitim načinima (stealth ,assault),izvršila sve zadatke ali mulac je i danas pao (da ponovim-reklama axe na krovu.žica po kojoj bi se trebao spustiti na drugu zgradu ,pad prije nego doskoči).Nitko od frendova  ne zna rješenje
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 00:03
Mislim da pored igre , trebalo je i neki patch da se instalira? Kako se secam kod mene nije hteo da se instalira zbog lose Ram memorije, otpakuje mi patch u temp, i posle se zaustavi kad ga pustim da se instalira u igri! Probaj da nije nesto do patch-a koji ide sa tu igricu. I ja sam isto tada zaglavio na tu zgradu, kod reklame, i sam ponavljao 100puta. znaci probaj nadji ovaj patch, ako nisi josuvek instalirala: splinter_cell_chaos_theory_1.00_To_1.05_euro.exe(115MB)
Evo upravo sam je instalirao, pa onda taj patch, pa crack. i igrica cepa. prosao sam i tu zicu, kod reklame bez problema!

Ažurirao icemaher - 21.Prosinac/Dec.2007 u 05:25
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 13:51
ja sam imao upravo taj problem.

upisao sam sifru i preletio na drugi kraj, iskljucio sifru i nastavio normalno igrati dalje. nece mene neki bug zayebavat (ne nakon 20 puta pokusaja niz zicu hehe)

Na vrh
marina11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 15:44
nije do patcha,instaliran je i sve štima kao i kod ostalih frendova koji su prošli , zato mi i nitko ne može točno odgovoriti zašto kod mene to ne uspijeva.Molim kak se i kuda upisuje šifra , probala u "c" naći folder u koji bi se trebala upisati(aplication data) ali toga nema i sad više ništa ne kužim btw ne mogu naći ni save folder
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.