| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pericino pismo deda Mrazu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luanda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pericino pismo deda MrazuObjavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 07:58 |
|
Times New Roman>Dragi Deda Mraze,/fontfamily> Times New Roman> /fontfamily> Times New Roman>Mora da si iznenadjen što ti pišem danas,posle praznika,ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl,rolere,Matchbox pistu s auticima i Sony Playstation.Rasturao sam se od u/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>enja cele godine,nijednom nisam zakasnio a /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka.Bio sam najbolji u/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>enik u razredu a osvojio sam i prvo mesto na republi/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>kom takmi/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>enju mladih matemati/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ara.U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva,ni mama ni tata,komšije da ne pominjem.Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao, ali sam i to preziveo. /fontfamily> Times>C/fontfamily> Times New Roman>ak sam i bakama i dedama pomagao da predju preko ulice i dobio zna/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ku “Najbolji mali policajac”.Pošto iz navedenog i najve/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>a budala može da zaklju/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>i da sam tokom cele prošle godine bio de/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ak za primer,sada bih želeo da tebi,dragi Deda Mraze postavim nekoliko pitanja:/fontfamily> Times New Roman> /fontfamily> Times New Roman>Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo,jebale te /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>arape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke.Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi?Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mu/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>io i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pi/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ka ti lepa materina, a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl, iako ih ima ve/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman> tri, keva mu se kara sa šefom, pa zaradila, yebi ga... Nemoj slu/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju ku/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>u. Sjeba/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>u te kao maladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>u kobasice da napravim, pa /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>eš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja peša/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>im jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u ku**c Deda Mraze, i samo da znaš da ja sve pamtim, a slede/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>e godine /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>u ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati./fontfamily> Times New Roman> /fontfamily> |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 17:45 |
|
hehhehe, dobar je mali.
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 18:38 |
|
Ha, Perica je cudo od deteta... A deda-Mraz je stvarno ispao krme...
|
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |