Pericino pismo deda Mrazu
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Vicevi
Opis foruma: Ako znate neki dobar vic, podijelite ga s ostatkom foruma.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=16189
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 18:08 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Pericino pismo deda Mrazu
Objavio: luanda
Tema: Pericino pismo deda Mrazu
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2007 u 07:58
Times New Roman>Dragi Deda Mraze,/fontfamily>
Times New Roman> /fontfamily>
Times New Roman>Mora da si iznenadjen što ti pišem danas,posle praznika,ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim novogodišnjim željama. Pisao sam Ti da želim bicikl,rolere,Matchbox pistu s auticima i Sony Playstation.Rasturao sam se od u/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>enja cele godine,nijednom nisam zakasnio a /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ak sam dolazio i ranije u školu da bih pomagao drugarima oko zadataka.Bio sam najbolji u/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>enik u razredu a osvojio sam i prvo mesto na republi/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>kom takmi/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>enju mladih matemati/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ara.U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene, ni moj stariji brat Steva,ni mama ni tata,komšije da ne pominjem.Išao sam u crkvu svake nedelje u jedanaest sati, popa samo što nije udarila kap kada bi me ugledao, ali sam i to preziveo. /fontfamily> Times>C/fontfamily> Times New Roman>ak sam i bakama i dedama pomagao da predju preko ulice i dobio zna/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ku “Najbolji mali policajac”.Pošto iz navedenog i najve/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>a budala može da zaklju/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>i da sam tokom cele prošle godine bio de/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ak za primer,sada bih želeo da tebi,dragi Deda Mraze postavim nekoliko pitanja:/fontfamily>
Times New Roman>Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo,jebale te /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>arape sa znakom Matrix-a i one Lego kocke.Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi?Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mu/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>io i trudio nizašta, jebali te pokloni. Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, pi/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ka ti lepa materina, a onom pederu Jovi od prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl, iako ih ima ve/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman> tri, keva mu se kara sa šefom, pa zaradila, yebi ga... Nemoj slu/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>ajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ufuljaš kroz dimnjak u moju ku/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>u. Sjeba/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>u te kao maladog majmuna, kretenu jedan bradati. A od onog tvog jelena /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>u kobasice da napravim, pa /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>eš morati peške do jebenog Severnog Pola, isto kao što sad i ja peša/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>im jer mi nisi doneo bicikl. Teraj se u ku**c Deda Mraze, i samo da znaš da ja sve pamtim, a slede/fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>e godine /fontfamily> Times>c/fontfamily> Times New Roman>u ti se slatko najebati majke, pederu jedan debeli i bradati./fontfamily>
|
Odgovori:
Objavio: icemaher
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2007 u 17:45
hehhehe, dobar je mali.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2007 u 18:38
Ha, Perica je cudo od deteta... A deda-Mraz je stvarno ispao krme...
------------- Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|