Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BROKEN 2006 DVDRIP XVID-W1S3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BROKEN 2006 DVDRIP XVID-W1S3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mile_kikinda View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile_kikinda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BROKEN 2006 DVDRIP XVID-W1S3
    Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 02:35
Potreban mi je prevod za gore naveden film, video sam da stoji duze vreme na stranicici ali samo na enleskom.

Da li mozda neko ima taj prevod, nebitno na HR, ili SR.

U slucaju da nema moze li mi neko reci da li ce biti uskoro preveden?

Hvala :)

P.S izvinjavam se ako je tema negde vec otvorena potrazio sam ali nisam primetio da je ima.

Ažurirao mile_kikinda - 03.Prosinac/Dec.2007 u 02:38
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 09:20
Prevod za gore navedeni film imas ovde, i to dva komada:

http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=BROKEN+(2006)&language=

Samo ih podesi za tvoju verziju filma sa programom Subtitle Workshop. Danas ce biti okaceno detaljno uputstvo. Pozdrav!
Na vrh
mile_kikinda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile_kikinda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 12:06
OK, Hvala puno :)
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 16:11
Kao sto sam obecao, postavljeno je detaljno uputstvo koje ce ti nadam se pomoci da doteras titl za tvoju verziju filma.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 01:58
Izvinjavam se kolegi mile_kikinda jer onaj prevod koji sam mu dao gore nije za taj film ,,, izgleda smo i dalje u potrazi za pravim prevodom ,,,
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.