| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kvalifikacije za Europsko PrvenstvoObjavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:32 |
|
Evo da malo o tome popričamo..iznenađenja? tko ide? tko je siguran?
evo pregled skupina uoči posljednjih tekmi!! Skupina A 1. Poljska 27 2. Portugal 26 3. Finska 23 4. Srbija 20 5. Belgija 15 6. Armenija 9 7. Kazahstan 7 8. Azerbajdžan 5 Skupina B 1. Italija 26 2. Francuska 25 3. Škotska 24 4. Ukrajina 16 5. Litva 13 6. Gruzija 10 7. Farski Otoci 0 Skupina C 1. Grčka 28 2. Turska 21 3. Norveška 20 4. BiH 13 5. Moldavija 12 6. Mađarska 12 7. Malta 5 Skupina D 1. Njemačka 26 2. Češka 26 3. Irska 17 4. Wales 14 5. Cipar 14 6. Slovačka 13 7. San Marino 0 Skupina E 1. Hrvatska 26 2. Engleska 23 3. Rusija 21 4. Izrael 20 5. Makedonija 14 6. Estonija 7 7. Andora 0 Skupina F 1. Španjolska 25 2. Švedska 23 3. Sjeverna Irska 20 4. Danska 17 5. Latvija 12 6. Island 8 7. Lihtenštajn 7 Skupina G 1. Rumunjska 26 2. Nizozemska 26 3. Bugarska 22 4. Albanija 11 5. Slovenija 11 6. Bjelorusija 10 7. Luksemburg 3 Evo,za sad su sigurni:Poljska,Grčka,Njemačka,Švedska,Hrvatska, Španjolska,Rumunjska i Nizozemska Najzinimljivija je skupina i dalje naša..uf kako bih volio da pobjedimo engleze tamo..i da se rusi plasiraju...ima u još dosta toga da se riješi u zadnjem kolu.... |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:46 |
|
Bitno je da mi ispadamo, sve ostalo je manje važno....
|
|
|
|
![]() |
|
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:49 |
jbg tek sad se vidi kolko je bila važna ona tekma s Kazahstanom... ![]() Mi klasično odigramo kvalifikacije najbolje a onda zaseremo sve na samom prvenstvu ![]() Ažurirao Bebinjo - 19.Studeni/Nov.2007 u 02:49 |
|
|
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 03:17 |
|
a do jucerasnje utakmice nismo ni jednu izgubili i nismo bili sigurni da idemo dalje....al izgleda smo trebali izgubiti ,da idemo dalje...
ako bitno da smo otisli ,sad idemo napravit iznenadjenje kao Grci
|
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 08:51 |
|
Iznenađenja su moguća...bitno da smo se kvalificirali a siguran sam da će Bilić pripremiti dečke za prvenstvo, pa ćemo vidjeti koliko će dogurati...ali realno gledajući, s obzirom da je ovo bila smjena generacija, repka je jako dobra i izvrsno sastavljena i vođena od strane Bilića. A sada možemo neopterećeno uživati u tekmi s englezima...
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:23 |
|
E, ljudi, pa nismo mi još ispali... Ako Finska pobedi u Portugalu, a mi pobedimo Kazahstan i Poljsku, ulazimo u krug sa Finskom i Portugalom... Još ako Klementeova tašta izvadi zub (sedmica gore levo...) onda su se stekli svi uslovi da odemo ou Austriju i budemo prvaci Evrope...
|
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:27 |
|
A mali Luis, pudlica, Klementeove zaove? Ako zalaje do subote, prolazimo sigurno....
Mi smo dno dna i tamo i treba da ostanemo!!!! Hoćemo da nam se ponovi Holandija i Argentina.....? Ma daj....Navijam za Kazahstan u subotu!!!! I da se ja pitam, ja bih u Srbiji zabranio fudbal na jedno 20 godina!!!! Hrvatima svaka čast , mada me malo iznenadilo ovo poslednje kolo. |
|
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:42 |
|
darije, vjeruj i mene je iznenadio rezultat, ali pošto sam gledao tekmu, totalno očigledno i ne toliko iznenađujuče...prvo poluvrijeme su odigrali još kako tako s obzorom na teren (ne znam jesi vidio, ali to je gorje nego u nekom selskom svinjcu bilo, blato doslovno do gležnjeva). Drugo poluvrijeme, kada su, očito, saznali za rusiju, odigrali su samo da se maknu iz tog blata, dobili ta dva gola i otišli pjevajuči doma isto kako će u srijedu otiči u englesku, jer znaju da su na euru :)
|
|
![]() |
|
majstor
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 19.Studeni/Nov.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:49 |
|
jako tesko budemo mi dobili engleze tamo... prije bi se ja kladio na remi, ni mi ni oni ne budemo bas jako jurili rezultat. za nas je remi u engleskoj odlican rezultat, a za njih je bod doviljan za europsko... tako da rusi svakako ispadaju...
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:56 |
|
ma za nas je i poraz dovoljan
![]() Ali ne sumnjam da će dečki otiči tamo i ići na pobjedu jer fakat nemaju šta izgubit :) |
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:57 |
|
ima da ponizimo engleze do kraja......
|
|
|
|
|
![]() |
|
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:58 |
|
i da rusi prođu..englezi nisu zasluzili s tom igrom da se plasiraju...
Ažurirao Bebinjo - 19.Studeni/Nov.2007 u 14:01 |
|
|
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:00 |
|
ja bi volio da rusi prodju,mislim to su pokazali i protiv engleza u tekmi.....igrali su viktorije s englezima
|
|
|
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:02 |
|
Vidit cemo ko se bolje iskešira,hvala bogu da nama netreba nista,ne ovisimo o nikome!Mi smo Europsko osigurali i j... nam se!vidit cemo ko bolje tipla,a to ce bit englezi tako da se dogovorimo na x i to je to!A rusima treba naša pobjeda nad engleskom,a ko zna ocemo mi dobit tamo engleze(mada možemo i to),a vjerujem da ćemo odigrat na x!!:)
|
|
|
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:29 |
|
Ma nemaju što izgubit i ja mislim da će gristi od prve minute!
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:35 |
|
sad ima do srijede sve jednu krticu da potamane........al ponest cemo mi maksimirsku.....:D
|
|
|
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:53 |
Momčad koja ima petlju igrati nogomet na Wembleyju može pobijediti Englesku. Hrvatska ima takvu ekipu i vjerujem da će pobijediti na Wembleyju, izjavio je Guus Hiddink."McClaren: Čeka nas teška utakmica "
Engleska je dobila pojas za spašavanje, no sada trebamo izbjeći poraz od Hrvatske, piše Observer, koji predviđa da će u srijedu na Wembleyju biti najvatrenija atmosfera od njegove obnove.""
Kakva je to bila večer i kako lijepe vijesti za našu ekipu. Želim pohvaliti izraelske igrače zbog profesionalnog pristupa utakmici i time su pokazali koliko su ponosna nacija. Sada nas čeka teška utakmica protiv Hrvatske i želio bih da navijači naprave vatrenu atmosferu na Wembleyju kakvu smo imali kad smo pobijedili Rusiju, izjavio je McClaren."
Englezima je u srijedu dovoljan bod protiv Hrvatske da bi se plasirali na kontinentalnu smotru sljedeće godine. No Engleska ne može računati na ozlijeđene Michaela Owena, Waynea Rooneya, Emilea Heskeya te Johna Terryja i Rija Ferdinanda.
Nakon Owenove ozljede McClaren je pozvao napadača Tottenhama Darrena Benta, a protiv Hrvatske bi trebao biti spreman i veznjak Manchester Uniteda Owen Hargreaves, koji je dugo bio ozlijeđen. |
|
|
|
|
![]() |
|
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:54 |
|
ja čuo da ide s nama u englesku ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
monkey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 747 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 18:32 |
|
evo meni je najviše žao šta su talijani osigurali odlazak na EURO. jer onaj njihov nogomet ne podnosim. zabiju škotima gol u 52 sekundi i onda do 91 minute dvaput pošteno pređu centar i pobijede. katastrofa...
|
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 19:55 |
|
hrvatska u drugoj jakosnoj skupini s Italijom,Českom i Njemackom(mogu se naci u prvoj jakosnoj skupini ,ako pobjede Weals a Nizozemci ako izgube od Bjelorusa)
zdrijeb je 2.12 u Luzernu
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |