Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=15838
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:05 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo
Objavio: Bebinjo
Tema: Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:32
Evo da malo o tome popričamo..iznenađenja? tko ide? tko je siguran?
evo pregled skupina uoči posljednjih tekmi!!
Skupina A
1. Poljska 27 2. Portugal 26 3. Finska 23 4. Srbija 20 5. Belgija 15 6. Armenija 9 7. Kazahstan 7 8. Azerbajdžan 5
Skupina B
1. Italija 26 2. Francuska 25 3. Škotska 24 4. Ukrajina 16 5. Litva 13 6. Gruzija 10 7. Farski Otoci 0
Skupina C
1. Grčka 28 2. Turska 21 3. Norveška 20 4. BiH 13 5. Moldavija 12 6. Mađarska 12 7. Malta 5
Skupina D
1. Njemačka 26 2. Češka 26 3. Irska 17 4. Wales 14 5. Cipar 14 6. Slovačka 13 7. San Marino 0
Skupina E
1. Hrvatska 26 2. Engleska 23 3. Rusija 21 4. Izrael 20 5. Makedonija 14 6. Estonija 7 7. Andora 0
Skupina F
1. Španjolska 25 2. Švedska 23 3. Sjeverna Irska 20 4. Danska 17 5. Latvija 12 6. Island 8 7. Lihtenštajn 7
Skupina G
1. Rumunjska 26 2. Nizozemska 26 3. Bugarska 22 4. Albanija 11 5. Slovenija 11 6. Bjelorusija 10 7. Luksemburg 3
Evo,za sad su sigurni:Poljska,Grčka,Njemačka,Švedska,Hrvatska, Španjolska,Rumunjska i Nizozemska
Najzinimljivija je skupina i dalje naša..uf kako bih volio da pobjedimo engleze tamo..i da se rusi plasiraju...ima u još dosta toga da se riješi u zadnjem kolu....
-------------
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:46
Bitno je da mi ispadamo, sve ostalo je manje važno....
-------------
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:49
darije piše:
Bitno je da mi ispadamo, sve ostalo je manje važno....
|
jbg tek sad se vidi kolko je bila važna ona tekma s Kazahstanom...
Mi klasično odigramo kvalifikacije najbolje a onda zaseremo sve na samom prvenstvu
-------------
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 03:17
|
a do jucerasnje utakmice nismo ni jednu izgubili i nismo bili sigurni da idemo dalje....al izgleda smo trebali izgubiti ,da idemo dalje...
ako bitno da smo otisli ,sad idemo napravit iznenadjenje kao Grci
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 08:51
|
Iznenađenja su moguća...bitno da smo se kvalificirali a siguran sam da će Bilić pripremiti dečke za prvenstvo, pa ćemo vidjeti koliko će dogurati...ali realno gledajući, s obzirom da je ovo bila smjena generacija, repka je jako dobra i izvrsno sastavljena i vođena od strane Bilića. A sada možemo neopterećeno uživati u tekmi s englezima...
|
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:23
E, ljudi, pa nismo mi još ispali... Ako Finska pobedi u Portugalu, a mi pobedimo Kazahstan i Poljsku, ulazimo u krug sa Finskom i Portugalom... Još ako Klementeova tašta izvadi zub (sedmica gore levo...) onda su se stekli svi uslovi da odemo ou Austriju i budemo prvaci Evrope...
------------- Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
Objavio: darije
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:27
A mali Luis, pudlica, Klementeove zaove? Ako zalaje do subote, prolazimo sigurno....
Mi smo dno dna i tamo i treba da ostanemo!!!! Hoćemo da nam se ponovi
Holandija i Argentina.....? Ma daj....Navijam za Kazahstan u subotu!!!!
I da se ja pitam, ja bih u Srbiji zabranio fudbal na jedno 20 godina!!!!
Hrvatima svaka čast , mada me malo iznenadilo ovo poslednje kolo.
-------------
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:42
|
darije, vjeruj i mene je iznenadio rezultat, ali pošto sam gledao tekmu, totalno očigledno i ne toliko iznenađujuče...prvo poluvrijeme su odigrali još kako tako s obzorom na teren (ne znam jesi vidio, ali to je gorje nego u nekom selskom svinjcu bilo, blato doslovno do gležnjeva). Drugo poluvrijeme, kada su, očito, saznali za rusiju, odigrali su samo da se maknu iz tog blata, dobili ta dva gola i otišli pjevajuči doma isto kako će u srijedu otiči u englesku, jer znaju da su na euru :)
|
Objavio: majstor
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:49
|
jako tesko budemo mi dobili engleze tamo... prije bi se ja kladio na remi, ni mi ni oni ne budemo bas jako jurili rezultat. za nas je remi u engleskoj odlican rezultat, a za njih je bod doviljan za europsko... tako da rusi svakako ispadaju...
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:56
ma za nas je i poraz dovoljan  Ali ne sumnjam da će dečki otiči tamo i ići na pobjedu jer fakat nemaju šta izgubit :)
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:57
ima da ponizimo engleze do kraja......
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:58
i da rusi prođu..englezi nisu zasluzili s tom igrom da se plasiraju...
-------------
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:00
ja bi volio da rusi prodju,mislim to su pokazali i protiv engleza u tekmi.....igrali su viktorije s englezima
|
Objavio: ddavid14
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:02
Vidit cemo ko se bolje iskešira,hvala bogu da nama netreba nista,ne ovisimo o nikome!Mi smo Europsko osigurali i j... nam se!vidit cemo ko bolje tipla,a to ce bit englezi tako da se dogovorimo na x i to je to!A rusima treba naša pobjeda nad engleskom,a ko zna ocemo mi dobit tamo engleze(mada možemo i to),a vjerujem da ćemo odigrat na x!!:) MA,neka odigraju onako kako najbolje znaju(nikakvi dogovori i takve gluposti)!!
-------------
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:29
|
Ma nemaju što izgubit i ja mislim da će gristi od prve minute!
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:35
sad ima do srijede sve jednu krticu da potamane........al ponest cemo mi maksimirsku.....:D
|
Objavio: ddavid14
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:53
dejan-sl piše:
sad ima do srijede sve jednu krticu da potamane........al ponest cemo mi maksimirsku.....:D
|  --EVO MALO KOMENTARA U VEZI UTAKMICE--HIDDINK VJERUJE DA ĆE HRVATSKA SLAVITI NA WEMBLEYJU "
Momčad koja ima petlju igrati nogomet na Wembleyju može pobijediti Englesku. Hrvatska ima takvu ekipu i vjerujem da će pobijediti na Wembleyju, izjavio je Guus Hiddink." McClaren: Čeka nas teška utakmica "
Engleska je dobila pojas za spašavanje, no sada trebamo izbjeći poraz od Hrvatske, piše Observer, koji predviđa da će u srijedu na Wembleyju biti najvatrenija atmosfera od njegove obnove.""
Kakva je to bila večer i kako lijepe vijesti za našu ekipu. Želim pohvaliti izraelske igrače zbog profesionalnog pristupa utakmici i time su pokazali koliko su ponosna nacija. Sada nas čeka teška utakmica protiv Hrvatske i želio bih da navijači naprave vatrenu atmosferu na Wembleyju kakvu smo imali kad smo pobijedili Rusiju, izjavio je McClaren."
Englezima je u srijedu dovoljan bod protiv Hrvatske da bi se plasirali na kontinentalnu smotru sljedeće godine. No Engleska ne može računati na ozlijeđene Michaela Owena, Waynea Rooneya, Emilea Heskeya te Johna Terryja i Rija Ferdinanda.
Nakon Owenove ozljede McClaren je pozvao napadača Tottenhama Darrena Benta, a protiv Hrvatske bi trebao biti spreman i veznjak Manchester Uniteda Owen Hargreaves, koji je dugo bio ozlijeđen.
-------------
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:54
ja čuo da ide s nama u englesku  
-------------
|
Objavio: monkey
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 18:32
evo meni je najviše žao šta su talijani osigurali odlazak na EURO. jer onaj njihov nogomet ne podnosim. zabiju škotima gol u 52 sekundi i onda do 91 minute dvaput pošteno pređu centar i pobijede. katastrofa...
------------- Hajduk živi vječno
http://ubanimator.com -
|
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2007 u 19:55
|
hrvatska u drugoj jakosnoj skupini s Italijom,Českom i Njemackom(mogu se naci u prvoj jakosnoj skupini ,ako pobjede Weals a Nizozemci ako izgube od Bjelorusa)
zdrijeb je 2.12 u Luzernu
|
Objavio: yolix83
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2007 u 13:36
|
I ja bi volio da Rusi prođu, ali teško.
U pobjedi Sjeverne Irske nad Danskom David Healy zabio svoj 13 pogodak u ovim kvalifikacijama i time srušio rekord koji je držao držao Davor Šuker iz kvalifikacija za Euro 1996.
------------- There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2007 u 13:40
e bas steta.....srusit ce to da silva i mladen petric....;)
|
Objavio: szysllak
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2008 u 19:21
Decki su super ,moglu bi daleko dogurat,jedino ako ih prokletstvo nece pratiti kao u japanu i portugalu;(
------------- http://virje.awardspace.com/
!!!!!!!!!!!!xxx!!!!!!!!!!!!
|
|