Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:32
Evo da malo o tome popričamo..iznenađenja? tko ide? tko je siguran?

evo pregled skupina uoči posljednjih tekmi!!

Skupina A

1. Poljska                 27
2. Portugal               26
3. Finska                  23
4. Srbija                   20
5. Belgija                 15
6. Armenija               9
7. Kazahstan             7
8. Azerbajdžan         5

Skupina B

1. Italija                  26
2. Francuska           25
3. Škotska               24
4. Ukrajina              16
5. Litva                    13
6. Gruzija                10
7. Farski Otoci          0

Skupina C

1. Grčka                   28
2. Turska                  21
3. Norveška             20
4. BiH                       13
5. Moldavija             12
6. Mađarska             12
7. Malta                     5

Skupina D

1. Njemačka              26
2. Češka                     26
3. Irska                      17
4. Wales                    14
5. Cipar                      14
6. Slovačka                13
7. San Marino             0

Skupina E

1. Hrvatska                 26
2. Engleska                 23
3. Rusija                      21
4. Izrael                      20
5. Makedonija             14
6. Estonija                    7
7. Andora                     0

Skupina F

1. Španjolska               25
2. Švedska                    23
3. Sjeverna Irska         20
4. Danska                      17
5. Latvija                      12
6. Island                        8
7. Lihtenštajn                7

Skupina G

1. Rumunjska                 26
2. Nizozemska                26
3. Bugarska                    22
4. Albanija                      11
5. Slovenija                    11
6. Bjelorusija                 10
7. Luksemburg                3

Evo,za sad su sigurni:Poljska,Grčka,Njemačka,Švedska,Hrvatska,
Španjolska,Rumunjska i Nizozemska

Najzinimljivija je skupina i dalje naša..uf kako bih volio da pobjedimo
engleze tamo..i da se rusi plasiraju...ima u još dosta toga da se
riješi u zadnjem kolu....

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:46
Bitno je da mi ispadamo, sve ostalo je manje važno....

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 02:49
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Bitno je da mi ispadamo, sve ostalo je manje važno....

jbg tek sad se vidi kolko je bila važna ona tekma s Kazahstanom...Dead

Mi klasično odigramo kvalifikacije najbolje a onda zaseremo sve na samom
prvenstvuAngry

Ažurirao Bebinjo - 19.Studeni/Nov.2007 u 02:49
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 03:17
a do jucerasnje utakmice nismo ni jednu izgubili i nismo bili sigurni da idemo dalje....al izgleda smo trebali izgubiti ,da idemo dalje...
ako bitno da smo otisli ,sad idemo napravit iznenadjenje kao Grci
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 08:51
Iznenađenja su moguća...bitno da smo se kvalificirali a siguran sam da će Bilić pripremiti dečke za prvenstvo, pa ćemo vidjeti koliko će dogurati...ali realno gledajući, s obzirom da je ovo bila smjena generacija, repka je jako dobra i izvrsno sastavljena i vođena od strane Bilića. A sada možemo neopterećeno uživati u tekmi s englezima...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:23
E, ljudi, pa nismo mi još ispali... Ako Finska pobedi u Portugalu, a mi pobedimo Kazahstan i Poljsku, ulazimo u krug sa Finskom i Portugalom... Još ako Klementeova tašta izvadi zub (sedmica gore levo...) onda su se stekli svi uslovi da odemo ou Austriju i budemo prvaci Evrope...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:27
A mali Luis, pudlica, Klementeove zaove? Ako zalaje do subote, prolazimo sigurno....

Mi smo dno dna i tamo i treba da ostanemo!!!! Hoćemo da nam se ponovi Holandija i Argentina.....? Ma daj....Navijam za Kazahstan u subotu!!!! I da se ja pitam, ja bih u Srbiji zabranio fudbal na jedno 20 godina!!!!

Hrvatima svaka čast , mada me malo iznenadilo ovo poslednje kolo.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:42
darije, vjeruj i mene je iznenadio rezultat, ali pošto sam gledao tekmu, totalno očigledno i ne toliko iznenađujuče...prvo poluvrijeme su odigrali još kako tako s obzorom na teren (ne znam jesi vidio, ali to je gorje nego u nekom selskom svinjcu bilo, blato doslovno do gležnjeva). Drugo poluvrijeme, kada su, očito, saznali za rusiju, odigrali su samo da se maknu iz tog blata, dobili ta dva gola i otišli pjevajuči doma isto kako će u srijedu otiči u englesku, jer znaju da su na euru :)
Na vrh
majstor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj majstor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 12:49
jako tesko budemo mi dobili engleze tamo... prije bi se ja kladio na remi, ni mi ni oni ne budemo bas jako jurili rezultat. za nas je remi u engleskoj odlican rezultat, a za njih je bod doviljan za europsko... tako da rusi svakako ispadaju...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:56
ma za nas je i poraz dovoljan LOL
Ali ne sumnjam da će dečki otiči tamo i ići na pobjedu jer fakat nemaju šta izgubit :)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:57
ima da ponizimo engleze do kraja......
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 13:58
i da rusi prođu..englezi nisu zasluzili s tom igrom da se plasiraju...Angry

Ažurirao Bebinjo - 19.Studeni/Nov.2007 u 14:01
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:00
ja bi volio da rusi prodju,mislim to su pokazali i protiv engleza u tekmi.....igrali su viktorije s englezima
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:02
Vidit cemo ko se bolje iskešira,hvala bogu da nama netreba nista,ne ovisimo o nikome!Mi smo Europsko osigurali i j... nam se!vidit cemo ko bolje tipla,a to ce bit englezi tako da se dogovorimo na x i to je to!A rusima treba naša pobjeda nad engleskom,a ko zna ocemo mi dobit tamo engleze(mada možemo i to),a vjerujem da ćemo odigrat na x!!:)SmileMA,neka odigraju onako kako najbolje znaju(nikakvi dogovori i takve gluposti)!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:29
Ma nemaju što izgubit i ja mislim da će gristi od prve minute!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:35
sad ima do srijede sve jednu krticu da potamane........al ponest cemo mi maksimirsku.....:D
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:53
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

sad ima do srijede sve jednu krticu da potamane........al ponest cemo mi maksimirsku.....:D
LOLLOL--EVO MALO KOMENTARA U VEZI UTAKMICE--HIDDINK VJERUJE DA ĆE HRVATSKA SLAVITI NA WEMBLEYJU "
Momčad koja ima petlju igrati nogomet na Wembleyju može pobijediti Englesku. Hrvatska ima takvu ekipu i vjerujem da će pobijediti na Wembleyju, izjavio je Guus Hiddink."McClaren: Čeka nas teška utakmica "
Engleska je dobila pojas za spašavanje, no sada trebamo izbjeći poraz od Hrvatske, piše Observer, koji predviđa da će u srijedu na Wembleyju biti najvatrenija atmosfera od njegove obnove.""
Kakva je to bila večer i kako lijepe vijesti za našu ekipu. Želim pohvaliti izraelske igrače zbog profesionalnog pristupa utakmici i time su pokazali koliko su ponosna nacija. Sada nas čeka teška utakmica protiv Hrvatske i želio bih da navijači naprave vatrenu atmosferu na Wembleyju kakvu smo imali kad smo pobijedili Rusiju, izjavio je McClaren."
Englezima je u srijedu dovoljan bod protiv Hrvatske da bi se plasirali na kontinentalnu smotru sljedeće godine. No Engleska ne može računati na ozlijeđene Michaela Owena, Waynea Rooneya, Emilea Heskeya te Johna Terryja i Rija Ferdinanda.

Nakon Owenove ozljede McClaren je pozvao napadača Tottenhama Darrena Benta, a protiv Hrvatske bi trebao biti spreman i veznjak Manchester Uniteda Owen Hargreaves, koji je dugo bio ozlijeđen.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 14:54

ja čuo da ide s nama u englesku WinkLOL
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 18:32
evo meni je najviše žao šta su talijani osigurali odlazak na EURO. jer onaj njihov nogomet ne podnosim. zabiju škotima gol u 52 sekundi i onda do 91 minute dvaput pošteno pređu centar i pobijede. katastrofa...
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2007 u 19:55
hrvatska u drugoj jakosnoj skupini s Italijom,Českom i Njemackom(mogu se naci u prvoj jakosnoj skupini ,ako pobjede Weals a Nizozemci ako izgube od Bjelorusa)

zdrijeb je 2.12 u Luzernu

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.