Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anglaise et le duc, L' (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Anglaise et le duc, L' (2001)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Anglaise et le duc, L' (2001)
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2007 u 12:14
Prilicno sam ubedjen da sam ovaj titl video na pocetnoj strani sajta (inace ne bih ni pokrenuo dl), a sad nikako da ga nadjem. Any help?

PS. Mislim da je krajnje vreme da se uvede neki princip po kome ce se naslovljavati filmovi za koje se kace titlovi. Svejedno da li originalni naziv sa IMDB ili International english title ili nesto trece, ali da bude jednoobrazno. I, takodje, da se set slovnih karaktera limitira na standardnih latinicnih 26 (bez onih germanskih, skandinavskih, francuskih, nasih i sl. slova)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2007 u 15:12
To je jedan od titlova koji su cudesno nestali sa sajta.
Pokretao sam ovu temu par puta ali me niko nije podrzao.
Bez konkretne pomoci programera necemo to resiti. Svakodnevno nestaju titlovi, ponekad i vredni ili jedini.

Srkis, titl za Engleskinju i vojvodu sam skinuo, ali mi nije trebao trenutno i negde se zaturio. Potrazicu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 01:42
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Prilicno sam ubedjen da sam ovaj titl video na pocetnoj strani sajta (inace ne bih ni pokrenuo dl), a sad nikako da ga nadjem. Any help?

PS. Mislim da je krajnje vreme da se uvede neki princip po kome ce se naslovljavati filmovi za koje se kace titlovi. Svejedno da li originalni naziv sa IMDB ili International english title ili nesto trece, ali da bude jednoobrazno. I, takodje, da se set slovnih karaktera limitira na standardnih latinicnih 26 (bez onih germanskih, skandinavskih, francuskih, nasih i sl. slova)

Jesi li 100% siguran da je PREVOD postojao? Tu mislim na titl na srpskom/hrvatskom jeziku?

1. Imam uvid u sve brisane titlove i ovaj nije ni u kojoj kombinaciji bio!!!!
2. Da je postojao ser/cro prevod za ovaj film, revnosna konkurencija bi ga sigurno "maznula" i postavila na svoj sajt... Ali kao što možeš da vidiš PREVODA za ovaj film NIGDE nema, tako da ipak verujem da si prevideo to...

No, ostavljam mogućnost da prevod postoji, ali da nije postavljen OVDE.

Što se tiče PS-a, sve to će biti regulisano na novom sajtu (klikni na moj potpis, i baci pogled. Takođe predlog/e možeš i tamo postaviti)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 02:06
Srpski titl za Rohmera koji sam skinuo sa sajta ocigledno NIJE srpski titl za Rohmera.
Nego nesto drugo.
Umri muski 4, na primer.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 02:42
A kako mi da znamo da si ga ti "skinuo" odavde? Uostalom, čemu priča, postavi ga i gotovo.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 02:46
Kao sto lepo kaze batistuta, admin je uvek u pravu.
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 16:49
@ Darije

Kad na naslovnoj strani vidim atraktivan titl i pored njega atraktivnu zastavicu (SR/HR), polazim od toga da titl postoji. Ovaj stvarno nisam proveravao, kao ni jedan do sada, uostalom. E, takvi kiksevi mi se vise nece desavati. A posto i Banda Sonora, ozbiljan covek,  zna za istu stvar, bice da smo ipak mi u pravu. Titl je volsebno nestao. Ovaj konkretan film i nije problem, cak sve i da je bio sr titl. Video sam ga na oficijelnom DVD-u (a bio je, skoro, i na nekoj televiziji), izripovace neko taj titl i to brzo (tipujem na Kneginju). Problem je sto se to sigurno desavalo i ranije. I sto kaze Banda S, nisu nestajale verzije Harry Potter 5 (recimo), nego raritetne stvari.
Sto se konkurencije tice, pa i nije da bas sve kradu, pogotovo te nekomercijalne naslove umeju da preskoce...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 17:34
Ne verujem da bi se konkurencija ovajdila od Rohmera (mastodont od 1700 redova!), to je za sladokusce.
Ali pre mesec-dva isto se desilo sa srpskim titlom za Cimarron (1931) koji su mnogi od nas godinama cekali. Titl je postavljen i nestao tokom 24 sata. Ali sam ga blagovremeno postavio na Podnapise i ponovo preneo ovamo.
Tako da problem postoji. I nadam se da ce biti resen.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 20:59
Kao redovit posetilac sajta, 99% sam sigurna da
prevoda za Anglaise et le duc, L' (2001) nije bilo,
te da ne postoji u "javnom sektoru"
Ukoliko pak tvrdis da si ga skinuo,
bilo bi fer da ga podelis sa ostalima
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 21:45
Draga Kneginjo, zao mi je sto nisi videla titl za Rohmera.

Bilo kako bilo, ne postupa se ovako sa clanom koji pise iskljucivo iz dobre namere.
Zato sto sam uocio gresku ja sam optuzen i stavljen u situaciju da dokazujem poreklo titla?! WTF??!

Originalno postovano od strane darije darije piše:

A kako mi da znamo da si ga ti "skinuo" odavde? Uostalom, čemu priča, postavi ga i gotovo.

Ergo, posle ovakve hajke ne tvrdim vise nista. Opusteno i bezbrizno dolazim na sajt i forum; sudska atmosfera i terminologija mi ne prijaju.
Uostalom, iz mog prethodnog posta vidis da Rohmer ni izdaleka nije jedini slucaj misterioznog nestanka titla.

PS. Rado cu podeliti titl sa ostalima, ali tek kad administrator nedvosmisleno utvrdi da je "skinut" bas odavde. I kad programer ispravi gresku zbog koje nam nestaju titlovi.

Ažurirao BANDA SONORA - 25.Listopad/Oct.2007 u 21:47
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2007 u 22:55
Samo ću reći da se i meni ovo jednom dogodilo. Kada je izašao prvi titl za Norbit, nakon dva sata ga više nigdje nije bilo. Kao da je u zemlju propao. Sve sam pretražio, čak i na drugim, konkurentskim stranicama ali ga nigdje nije bilo. Siguran sam da je postojao jer ga je jedan moj kolega bio navrijeme skinuo i mailovao ga mi ali znam, da sam ga, iz znatiželje, tražio opet i stvarno ga nije bilo. Znači, ovakve stvari su se već događale. Nadam se da nikog nisam uvrijedio.
Vive l'amour
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.