Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stranglehold PC
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stranglehold PC

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stranglehold PC
    Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 23:33

instalirao sam ovu igru i pravo da vam kazem , ne svidja mi se, previse efekta ima igra, a i skros je kopija MaX Payne-a , sve jedno isto se desava u igri. ocena 2 samo zbog grafike. inace gameplay je sranje. dzaba potrosio 12gb iz neta. haha

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2007 u 10:07
Baš ću si ju skinut...i to samo iz razloga što kažeš da je kojima max payne-a, jer sam payne-a prošao bar 10 puta...jedino me zanima što si natrpali u 12gb, jer bar dugačka igrica a ne ko payne, da prođeš za sat vremena?
Ma *ebeš 12gb, koliko gluposti mjesečno skinem i obrošem, 12gb je ništa, samo se nadam da torrenti neće biti spori inaće je to za jedan dan gotovo :)
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 00:17
nije ko zna sta igra, valjda sam se iznervirao zbog jednom nivou gde jedan kao glavni me puca sa mitraljezom a ja treba da ga ubijem ali on je jaci hahaha. razbija sve i betone i stubove , a ja nemam sa kime da ga udrim malo jace. a ima neke iste taktike kao max payne primer da pucas u nesto da bi eksplodiralo i ubilo ih, ili u nesto da pucas da bi palo odozgo vrz njih., prosao sam mozda 3-4 staze, ali mi je dosadila. jedino mi se svidja lepa grafika za razliku od nekih igra. mozda ti trazi krak, mozda sigurno , to ces naci na gamecopyworld.com! pozdrav . a to sto kazes sto je toliko natrpano u tih 12 gb, ja mislim da su jaka grafika i efekti.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 08:17
A čuj, baš me zanima kad skinem...stavio sam navečer da se skida, ali očito će potrajati jer je slab torrent, a sa rs-a ti ne bi ovo skidan, pa čovječe ima pun k. djelova, tu treba živaca i živaca. Samo neka on polako s torrenta skida, možda se i ubrza kasnije :)
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 08:21
E da, jel ima onu foru da usporava vrijeme - bullet time? To mi je bilo najjače u maxpayne-u?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 17:54
ima kad budes nesto kao poiskusan u igri( mislim da ubijas ko lud da trcis i pucas, da klizis po necemu da pucas, da se odbacujes sa strane i da pucas, ili da se odbacis napred ili nanazad i da pucas, tako dobijas zvezdice i se one ispunjavaju, i dobijas nesto kao zoom kad stisnes 2(brojku iznad bukve) dobijas zoom i pucas nekome u telu sa velike daljine i tu imas toga bullet time. a ima i situacija gde te okupiraju i daje ti mogucnost da izbegavas metke, u isto vreme i da pucas negde ali jedan puca prema tebe pa ti moras da reagiras prema pravcu metaka levo desno. pa posle sledeci terorista, pa sledeci, i posle produzis da ubijas svakoga!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 17:54
ja sam skidao ovu igru celog meseca haha, pustim pa vidim da slabo ide pa prekinem, pa pustim i tako .
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 17:56
a ima i manuelno usporavanje vremena sa desnim klikom ides i pucas usporeno!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 19:04
zvuči dobro, vidjet ćemo kad skinet...al *ebote ide tako sporo, pa tek je na 15%...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 23:47
valjda ce ti biti interesna, mene malo nervira to sto je sve isto (idi napred i pucaj), a i to sto ima glavnih na neku stazu pa moras da ga bijes dok on ima ekstremno jako oruzje!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 04:53
jesi skinuo igru , kako ti se svidja. ja zaglavio na jednu stazu u garazi gde treba da izbegavam metke ali brzo pucaju. pa se malo iznervirao pa obrisao igru
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 09:05
Ma, skinuo sam ju neki dan i nikako da ju instaliram...Danas kad dodem s posla cu ju instalirat pa javim dojmove...ma nikako da uhvatim vremena...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 17:54

i ja sam se maltretirao  skinuo sam je na 2 DL dvd, instalirao i posle neko vreme je izaso crack na gamecopyworld.com i cepa.

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 17:58
evo ti i link za crack no DVD   Pozdrav
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2007 u 09:10
Eto probao ja igricu...ah što reći, stil igrice mi se svida, pogotovo onaj tequila time dok letiš (stisneš space)...ali i dalje mi nije jasno što je u tih fuck'n 12gb...grafika na max i nije nešto predobra, ne znam, možda je igrica jaaako dugačka, ali opet dva DL dvd-a je previše...igra kao igra je čisti prosjek.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.