Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Winnetou - obecano,uradjeno...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Winnetou - obecano,uradjeno...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Winnetou - obecano,uradjeno...
    Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2007 u 04:49
    FILM-Winnetou 01 - The Warrior(1963)(Karl May).zip
Preveden i postavljen na sajtu pa ko voli nek izvoli a ostali dijelovi ,takodjer, slijede uskoro samo da ulovim vrimena.
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
linux View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj linux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2007 u 06:12
Bravo!
Hvala!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2007 u 10:27
Bravo Teta Emma ,,, svaka cast ! Clap
Na vrh
TORSTEN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TORSTEN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2007 u 16:22
SVAKA TI DALA-----hvala ,ovo cekam vec godinama
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2007 u 16:29
Originalno postovano od strane TORSTEN TORSTEN piše:

SVAKA TI DALA-----hvala ,ovo cekam vec godinama
Teto, teto...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 00:44
FILM-Winnetou 02 - Last of the Renegades(1964)(Karl May)(By EMMA)       postavljen na sajt:))))))
Idemo dalje.....
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
linux View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj linux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 04:47
Bravo, svaka cast.

Uz jednu dobronamjernu primjedbu:

Kad bi, prije nego uploadas, otvorio svoj prijevod s MS Wordom  i uklonio pravopisne greske sa "Spelling and Grammar", bio bi to pravi titl na koji bi mogao biti ponosan.

Ažurirao linux - 18.Listopad/Oct.2007 u 04:49
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 04:55
Pa sad ja sam ponosna na svaki rad i trud bilo svoj ili tudji a uostalom.....pa sta bi vi radili ostali kad bi mi sve napravili za vas:)))))))
A ja mozda ne vidim greske na mom radu a ni ti bas ne vidis da ime EMMA nije musko pa mi se obracas na taj nacin da cu posumnjat u svoj spol ako tako uvjerljiv nastavis biti:)))))))))
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 05:44
Pogledala sam u cemu je problem da pljujes neciji trud i konstatirala da se sastoji u nedostatku kvacica na pojedinim slovima. Sorry za to ali ja zivim u USA i nemam kvake na slovima a pojedina koja imaju jesu zato sto slovenci imaju kvake pa sam ih ja ostavila tamo gdje su bile ( na slovima koje sam ja dodala nisam ih mogla staviti jer to moja tipkovnica ne sadrzi).
Pozdrav ...EMMA
Na vrh
linux View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj linux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 17:03
Hej, nitko ne pljuje na tvoj trud.
Zar ne vidis da sam jedan od rijetkih koji ti se lijepo zahvalio.
I naglasio sam da su moje primjedbe dobronamjerne.

Sorry, nisam znao da si zenskog spola niti da si iz USA.  Embarrassed

Ja cesto dolazim u USA, pa se mozemo naci negdje oko Buckingham Fountain i popricati o tim kvacicama koje nemas na tipkovnici.  Smile
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 17:18
Ne samo da niko ne pljuje, EMMA, nego si super uradila i HVALA TI smile61
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 18:58
E decki skuzajte ali juce je bio jedan od losijih dana pa se odrazilo na moje raspolozenje. Ma znam ja da imam kvake i ovdje ali nisam naviknuta na njih pa ih onda jednostavno zaboravim (ć,č,đ,š) :))))))))))))))
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 02:01
Pozdrav svima!
Obecala sam prijevod za sva tri Winnetoua ali za treci se malo strpite dok tetu EMMU prodje teta Gripa koja ju je posjetila ovih dana i ne da joj sjedi jer joj je dovela i tetu temperaturu:)))))
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2007 u 00:46
Originalno postovano od strane EMMA40 EMMA40 piše:

FILM-Winnetou 01 - The Warrior(1963)(Karl May).zip
Preveden i postavljen na sajtu pa ko voli nek izvoli a ostali dijelovi ,takodjer, slijede uskoro samo da ulovim vrimena.

e emma sreco ,svaka cast....sad tek vidim koliko si se raspisala,ako....nek si nam doslaWink
pusa i hvala tiEmbarrassed
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:04
Nasla sam ti 3 filma s onog spiska kaj si trazio i cekaju te:))))))
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:06
FILM-Mike Bassett England Manager (2001).DVDRip.avi
FILM-Odd Girl Out (2005) DVDRiP.XViD-V4F.avi
FILM-Tom Browns Schooldays (2005)DVDRip XviD MEDiAMANiACS.avi   
Mislim da su ti jer sam slucajno stisnula delete i nemam vise tvoj spisak:(((( Znas da sam ja malo smotana:)))))
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:08
Ma bolje mi je i sad se moram ulovit posla da sredim Winnetou 3 da ispunim obecano a onda cu nastavit dalje samo jos nisam odlucila kaj cu prevodit:)))))
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:10
Originalno postovano od strane EMMA40 EMMA40 piše:

Nasla sam ti 3 filma s onog spiska kaj si trazio i cekaju te:))))))

ma super si emma....kak da ti se oduzim,puno ti hvala......jedan sam skinuo ,nasa draga kolegica ,knegi mi je nabavila....pusa i njoj...ma vas dvije ste presavrsene.....kisi kisiEmbarrassed

Ažurirao dejan-sl - 28.Listopad/Oct.2007 u 03:11
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:11
Hvala medenko nas. Ti si nasa maza:)))))
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.