Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Winnetou - obecano,uradjeno...

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=15386
Datum ispisa: 16.Lipanj/Jun.2026 u 09:50
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Winnetou - obecano,uradjeno...
Objavio: EMMA40
Tema: Winnetou - obecano,uradjeno...
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2007 u 04:49
    FILM-Winnetou 01 - The Warrior(1963)(Karl May).zip
Preveden i postavljen na sajtu pa ko voli nek izvoli a ostali dijelovi ,takodjer, slijede uskoro samo da ulovim vrimena.

-------------
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)

Odgovori:
Objavio: linux
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2007 u 06:12
Bravo!
Hvala!

Objavio: dr koks
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2007 u 10:27
Bravo Teta Emma ,,, svaka cast ! Clap

Objavio: TORSTEN
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2007 u 16:22
SVAKA TI DALA-----hvala ,ovo cekam vec godinama

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2007 u 16:29
Originalno postovano od strane TORSTEN TORSTEN piše:

SVAKA TI DALA-----hvala ,ovo cekam vec godinama
Teto, teto...

-------------
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2007 u 00:44
FILM-Winnetou 02 - Last of the Renegades(1964)(Karl May)(By EMMA)       postavljen na sajt:))))))
Idemo dalje.....

-------------
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2007 u 04:47
Bravo, svaka cast.

Uz jednu dobronamjernu primjedbu:

Kad bi, prije nego uploadas, otvorio svoj prijevod s MS Wordom  i uklonio pravopisne greske sa "Spelling and Grammar", bio bi to pravi titl na koji bi mogao biti ponosan.

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2007 u 04:55
Pa sad ja sam ponosna na svaki rad i trud bilo svoj ili tudji a uostalom.....pa sta bi vi radili ostali kad bi mi sve napravili za vas:)))))))
A ja mozda ne vidim greske na mom radu a ni ti bas ne vidis da ime EMMA nije musko pa mi se obracas na taj nacin da cu posumnjat u svoj spol ako tako uvjerljiv nastavis biti:)))))))))

-------------

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2007 u 05:44
Pogledala sam u cemu je problem da pljujes neciji trud i konstatirala da se sastoji u nedostatku kvacica na pojedinim slovima. Sorry za to ali ja zivim u USA i nemam kvake na slovima a pojedina koja imaju jesu zato sto slovenci imaju kvake pa sam ih ja ostavila tamo gdje su bile ( na slovima koje sam ja dodala nisam ih mogla staviti jer to moja tipkovnica ne sadrzi).
Pozdrav ...EMMA

-------------

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2007 u 17:03
Hej, nitko ne pljuje na tvoj trud.
Zar ne vidis da sam jedan od rijetkih koji ti se lijepo zahvalio.
I naglasio sam da su moje primjedbe dobronamjerne.

Sorry, nisam znao da si zenskog spola niti da si iz USA.  Embarrassed

Ja cesto dolazim u USA, pa se mozemo naci negdje oko Buckingham Fountain i popricati o tim kvacicama koje nemas na tipkovnici.  Smile

Objavio: Guests
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2007 u 17:18
Ne samo da niko ne pljuje, EMMA, nego si super uradila i HVALA TI smile61

Datum objave: 18.Listopad/Oct.2007 u 18:58
E decki skuzajte ali juce je bio jedan od losijih dana pa se odrazilo na moje raspolozenje. Ma znam ja da imam kvake i ovdje ali nisam naviknuta na njih pa ih onda jednostavno zaboravim (ć,č,đ,š) :))))))))))))))

-------------

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2007 u 02:01
Pozdrav svima!
Obecala sam prijevod za sva tri Winnetoua ali za treci se malo strpite dok tetu EMMU prodje teta Gripa koja ju je posjetila ovih dana i ne da joj sjedi jer joj je dovela i tetu temperaturu:)))))

-------------

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2007 u 00:46
Originalno postovano od strane EMMA40 EMMA40 piše:

FILM-Winnetou 01 - The Warrior(1963)(Karl May).zip
Preveden i postavljen na sajtu pa ko voli nek izvoli a ostali dijelovi ,takodjer, slijede uskoro samo da ulovim vrimena.

e emma sreco ,svaka cast....sad tek vidim koliko si se raspisala,ako....nek si nam doslaWink
pusa i hvala tiEmbarrassed

Datum objave: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:04
Nasla sam ti 3 filma s onog spiska kaj si trazio i cekaju te:))))))

-------------

Datum objave: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:06
FILM-Mike Bassett England Manager (2001).DVDRip.avi
FILM-Odd Girl Out (2005) DVDRiP.XViD-V4F.avi
FILM-Tom Browns Schooldays (2005)DVDRip XviD MEDiAMANiACS.avi   
Mislim da su ti jer sam slucajno stisnula delete i nemam vise tvoj spisak:(((( Znas da sam ja malo smotana:)))))

-------------

Datum objave: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:08
Ma bolje mi je i sad se moram ulovit posla da sredim Winnetou 3 da ispunim obecano a onda cu nastavit dalje samo jos nisam odlucila kaj cu prevodit:)))))

-------------

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:10
Originalno postovano od strane EMMA40 EMMA40 piše:

Nasla sam ti 3 filma s onog spiska kaj si trazio i cekaju te:))))))

ma super si emma....kak da ti se oduzim,puno ti hvala......jedan sam skinuo ,nasa draga kolegica ,knegi mi je nabavila....pusa i njoj...ma vas dvije ste presavrsene.....kisi kisiEmbarrassed

Datum objave: 28.Listopad/Oct.2007 u 03:11
Hvala medenko nas. Ti si nasa maza:)))))

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk