Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zamolba!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zamolba!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zamolba!
    Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 01:58
   Znam da sam tek dosla i da ne tribam urlat odmah ali eto ja sad ne urlam nego ZAMOLJAVAM da stavljate godine uz titlove jer ima dosta filmova s istim nazivom i glupo je da brkamo titlove jer nedostaje taj vazan podatak.
Mislim da ne triba razmisljat o kvantieti nego o kvaliteti a nije neki veliki problem doci do podatka za koju je godinu film pa dati do znanja.
Toliko od mene ...zlocesta teta EMMA

P.S. Skuzajte me ako sam ovu temu ubacila di ne triba .
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
pusi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pusi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:10
Tocno! Ali to ovisi o clanovima.
Emma divlja srna?
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:18
Ako tu veliku tajnu nekom odas metlom cu te po glavi:))))))
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:20
Da apsolutno si u pravu!!!! Ne verujem da si obaveštena ali u izradi je novi sajt (informacije o tome vidi na oficijalnom blogu - moj potpis) gde će ova opcija biti POD OBAVEZNO!!!!
Na vrh
pusi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pusi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:24
Nikome nikad!!! (samo cijelim Titlovima;)

Takodjer zbunjuju i engl nazivi azijskih filmova.   
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:36
Pa sad ovo triba biti zabava i ustupanje onog sta neko nadje drugome a ne neko natjecanje. Ja nadjem titl pa onda odzipujem i vidim jel pricaju mleko oli mlijeko pa onda stavim oznaku koju spada zatim nadjem godinu pa sve lipo ponovo zipujem i napisem jel 1 cd oli 2 a prije svega toga vidim jel postoji vec takav titl na sajtu jer bedasto je kolonu imati ponude za jedno te isto.
Znam neko ce reci da je to veliki posao....pa pobogu ljudi nije kopanje u rudniku nego setanje po netu ....u ostalom to i je svrha interneta:)))))
A dodala bih jos nekaj .... ko nadje titlove za serije ( mini) ako su kompletni....zasto ne zipuju u jedan zip nego naslazu i lokomotivu i vagone a i tracnice bi da znaju kako. Ali ocito neko boluje da ima kvantitet ili kaj vec....
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:53
Dobro nam dosla seka, cmokich !
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:55
Bolje vas nasla sekice.....cmoka ko neboder;)))))
P.S. Tu sam ja vec odavno ali nisam bila regana:)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.