Zamolba!
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=15348
Datum ispisa: 26.Srpanj/Jul.2026 u 09:32 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Zamolba!
Objavio: EMMA40
Tema: Zamolba!
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2007 u 01:58
Znam da sam tek dosla i da ne tribam urlat odmah ali eto ja sad ne urlam nego ZAMOLJAVAM da stavljate godine uz titlove jer ima dosta filmova s istim nazivom i glupo je da brkamo titlove jer nedostaje taj vazan podatak.
Mislim da ne triba razmisljat o kvantieti nego o kvaliteti a nije neki veliki problem doci do podatka za koju je godinu film pa dati do znanja.
Toliko od mene ...zlocesta teta EMMA
P.S. Skuzajte me ako sam ovu temu ubacila di ne triba .
------------- Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
|
Odgovori:
Objavio: pusi
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:10
Tocno! Ali to ovisi o clanovima.
Emma divlja srna?
|
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:18
Ako tu veliku tajnu nekom odas metlom cu te po glavi:))))))
------------- Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
|
Objavio: darije
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:20
Da apsolutno si u pravu!!!! Ne verujem da si obaveštena ali u izradi je novi sajt (informacije o tome vidi na oficijalnom blogu - moj potpis) gde će ova opcija biti POD OBAVEZNO!!!!
-------------
|
Objavio: pusi
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:24
Nikome nikad!!! (samo cijelim Titlovima;)
Takodjer zbunjuju i engl nazivi azijskih filmova.
|
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:36
Pa sad ovo triba biti zabava i ustupanje onog sta neko nadje drugome a ne neko natjecanje. Ja nadjem titl pa onda odzipujem i vidim jel pricaju mleko oli mlijeko pa onda stavim oznaku koju spada zatim nadjem godinu pa sve lipo ponovo zipujem i napisem jel 1 cd oli 2 a prije svega toga vidim jel postoji vec takav titl na sajtu jer bedasto je kolonu imati ponude za jedno te isto.
Znam neko ce reci da je to veliki posao....pa pobogu ljudi nije kopanje u rudniku nego setanje po netu ....u ostalom to i je svrha interneta:)))))
A dodala bih jos nekaj .... ko nadje titlove za serije ( mini) ako su kompletni....zasto ne zipuju u jedan zip nego naslazu i lokomotivu i vagone a i tracnice bi da znaju kako. Ali ocito neko boluje da ima kvantitet ili kaj vec....
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:53
Dobro nam dosla seka, cmokich !
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2007 u 02:55
Bolje vas nasla sekice.....cmoka ko neboder;)))))
P.S. Tu sam ja vec odavno ali nisam bila regana:)
|
|