Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mary-ini titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mary-ini titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mary-ini titlovi
    Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2007 u 21:20
    Pozdrav svima, od skoro sam ovde. Jedno malo obavestenje. Posto videh neke svoje titlove kod jednog clana, cisto da se zna. Profesor sam engleskog jezika i odnedavno radim titlove za retke filmove koji nemaju prevod na srpskom za Tatuinu (administratora na nekoliko sajtova). Svoje titlove potpisujem sa Mary.
    Do sada sam uradila titlove za : The Rogue, Andromeda Nebula, Flight of the Phoenix, Flight to Mars,Planet of Blood, Robinson Kruso na Marsu, Napad, Escape From Sobibor, Rape Squad,Povratak 7 velicanstvenih, The Yakuza, Turks Fruit, Death Rides A Horse, God's Gun, It Can Be done Amigo, Massacre Time, Grand Duel, The Last Wagon, Oruzje za san Sebastijan, The Kentuckian, Violent City.
Ne trazim medalju od lika koji ih postavlja umesto mene, ali eto da se zna. Ako vam je neki titl potreban mozete me kontaktirati na faithlessmarija@yahoo.com, a spisak titlova se povecava iz nedelje u nedelju.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 00:23
Dobro dosla na Titlove ,,,

Vidi, tu gresku mozemo da ispravimo samo ako upload-ujes svoje titlove sa svojim potpisom a onda cu ja obrisati ukradene ,,, da li se slazes ?

Jedino tako mozemo stati na kraj takvim losim ljudima! Obavezno se potpisi i postavi svoje titlove ako ti nije problem ,,,
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 00:35
Pretpostavljam da je prevod za FLIGHT OF THE PHOENIX iz 1965, samo to nije tvoj prevod sigurno. Ja sam preveo taj film, tako da ako uradis upload za taj film (sto je vrlo pozeljno, sto vise razlicitih prevoda to bolje) molim te nemoj traziti brisanje mog.
Vladika
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 00:42
NEce se brisati NI JEDAN titl pre nego ih ama bas sve proverim ,,, i uporedim naravno ,,,
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 01:29
Ako treba i duplo proveriti, tu sam!!!!

@faithlessmary welcome on board.
Postavi sve te prevode, a svaki "kradeni" će biti maknut i uploader opomenut. Politika našeg sajta je po tom pitanju izuzetno jasna!!!!
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 02:00
Hvala svima. Postavicu ih samo da udjem u shtos sa svim ovim.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 02:04
Šta god ti nije jasno, slobodno pitaj.... ;-)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 10:02
-pozdravljam faithlessmary  i nadam se da ćemo dobro surađ‘ivati,brzom provjerom došao sam do zaključka da ima Tvojih prijevoda ali član koji je postavio te titlove nije obrisao ni na samom početku dobrodošlicu tatuine kao mi Tvoj potpis kao prevodioca tako da nije povređen nijedan da ga nazovemo kodeks ponašanja,šta više ponuđeno nam je da uživamo i u Tvojim prijevodima koje ćešˇ nam,nadam se i ubuduće slati?ukoliko sam napravio koji propust molim javi nam makar i na PM imena članova koji su ukrali titlova da nam olakšaš i pomogneš.pozdrav

Ažurirao STEPPENWOLF - 08.Listopad/Oct.2007 u 15:25
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 14:52
Hvala na pozdravu, takodje. Ma nije mi namera da jurim lopove i utvrdjujem da li su ostavili original ili ne, samo sam htela da znate i da ponudim pomoc ukoliko ikako mogu da pomognem. Slacu titlove naravno, kad god imam vremena eto me :)
Na vrh
linux View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj linux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 00:01
Draga Mary,

Najdraza Mary,

The Most Beautiful Rose of Mexico,Smile

Ja necu puno okolisati i odmah ti moram reci da sam se zaljubio u tebe, ne na prvi pogled, nego na prvi titl.

Em si profesor engleskog, em prevodis stare westerne, em ih uploadas ovdje. Clap

Nisam nikada pomislio da bih mogao sresti zenu kao sto si ti. Embarrassed

Sa svakim tvojim novim titlom, meni na nebu Texasa zasja nova zvijezda.

Big smile

Mislim da ce se svi sa mnom sloziti kada ti kazem:

WELCOME IN OUR TRANSLATOR GROUP !!! ClapClapClapClapClap

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 00:16
Da, da, da Meri! Dobro nam dosla!
Uđi i odmah prevedi From Hell to Texas, pleasesmile61
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 02:21
Hvala.
Vazi, stize titl i broj racuna :)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 02:45
Oki  smile73
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2007 u 08:17
hej faithlessmary imam jednu molbu. dal bi ikak mogla prevesti jednu rijetku mini seriju s James Belushiem? zove se Wild Palms i nema domaćih prijevoda ni za lijek već godinama?
Na vrh
linux View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj linux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2007 u 00:05
Originalno postovano od strane pittbull pittbull piše:

... nema domacih prijevoda ni za lijek vec godinama?

Prijatelju, da si kroz sve te godine, prevodio dnevno samo po jednu recenicu - mogao si do sad sam prevesti cijelu seriju.

Ažurirao linux - 13.Listopad/Oct.2007 u 00:05
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 22:08
    Jos jedan titl sa kojeg je uspesno sklonjena moja pozdravna poruka i potpis: The Return of the Magnificent Seven (1966). Never mind, no postavicu ga kao sto mi rekoste.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 22:12
cek stani...

ti ides po sajtu i trazis titlove pa ih uporedjujes sa svojim titlom/stilom
pa onda...

uh

kako ti se da...
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 22:34
Originalno postovano od strane linux linux piše:

... nema domacih prijevoda ni za lijek vec godinama?

Prijatelju, da si kroz sve te godine, prevodio dnevno samo po jednu recenicu - mogao si do sad sam prevesti cijelu seriju.

nemam pojma ni ko si ni kaj si a sad još i kupiš na red......
ali da budem korektan i ponudim ti odgovor.....
serija je na engleskom ,a ja govorim njemački dok se engleskim vrlo slabo služim (možda moja sramota a možda i ne).
obratio sam se s pitanjem ženi budući da je rekla da je profesor engleskog i bila je toliko korektna da mi je pružila odgovor na PM koji se pak tebe ne tiče pa ga ne želim ovdje ni navesti jer nebi bilo korektno prema mary.
inače preveo sam nekoliko filmova koje sam slušal na njemačkom i tak ih postavil na upload, a postavil sam i niz drugih prijevoda koji nisu postojali ovdje a koje sam stekao kroz godine i za koje sam uredno na forumu navel da nisu moji i ukoliko bi znao za pojedini prijevod ime autora i njega sam tada objavio.....
eto tolko od mene.....
inače puno sam aktivniji u software dijelu bilo divx bilo dvd i mislim da smo svi mi tu da pomognemo jedni drugima pa tak i sami sebi.
to ti može potvrditi Darije i neki od ljudi kojima sam pomogel.
uvijek je najlakše prodavati pamet i kupit nekog na red nego uputiti na pravo mijesto i pravi odgovor.
Pitt
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 22:40

inače puno sam aktivniji u software dijelu bilo divx bilo dvd i mislim da smo svi mi tu da pomognemo jedni drugima pa tak i sami sebi.
to ti može potvrditi Darije i neki od ljudi kojima sam pomogel.

Meni sigurno jesi, vise puta Clap
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 23:11
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

cek stani...

ti ides po sajtu i trazis titlove pa ih uporedjujes sa svojim titlom/stilom

pa onda...

uh

kako ti se da...

Nisam bas toliko dokona. Nema puno titlova koje sam licno prevela, ali i kad to malo titlova sto jesam (a rekoh vec u pitanju su titlovi uglavnom bez titlova na nekim od nasih jezika uopste) probam da postavim ovde, ja prvo revnosno ko svaka dobra pionirka proverim postoje li vec na sajtu. I gle cuda! Neki postoje sa sve tackama zarezima pa i nekim pogresnim slovom, identicni mojima. Nemam nista protiv sto ljudi koriste pa i postavljaju to sto sam sama radila, al cemu to da brisu taj pozdrav i potpis, kog briga za to (sem mene, rzumljivo).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,471 sekundi.