Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Knocked.Up.2006.R5.LINE.XViD-PUKKA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Knocked.Up.2006.R5.LINE.XViD-PUKKA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marin2007 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marin2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Knocked.Up.2006.R5.LINE.XViD-PUKKA
    Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 21:44
ima li itko za navedeni film prijevod?

hvala
Na vrh
mile_kikinda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile_kikinda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2007 u 11:14
Evo postavio sam na stranici pa skini prevod

P.S prevod je na srpskom

Ažurirao mile_kikinda - 24.Kolovoz/Aug.2007 u 11:22
Na vrh
wisitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wisitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 12:53
a gde si ga postavio.
ja nemogu da ga nadjem
daj link plz.

hvala za prevod
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 13:00
Originalno postovano od strane wisitor wisitor piše:

a gde si ga postavio.
ja nemogu da ga nadjem
daj link plz.
hvala za prevod

Evo kolega izvoli, ovde ces naci prevod koji ti treba:

http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Knocked&language=
Na vrh
wisitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wisitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 13:05
da ali to nije to
taj prevod je za TS
meni treba za R5 2cd-a kao sto i pise u naslovu

izgleda da nema jos prevoda :(

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 13:44
Originalno postovano od strane wisitor wisitor piše:

da ali to nije to
taj prevod je za TS
meni treba za R5 2cd-a kao sto i pise u naslovu
izgleda da nema jos prevoda :(

Kolega, pa uzmes program "Subtitle Workshop" i za 1 minut podesis za tvoju verziju filma. Uputstvo imas na srpsko-hrvatskom okaceno na Forumu

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=10704&PN=1

Budes li cekao sve na gotovo nikad neces gledati film. Bitno je da je film preveden a lako se podesi za sve verzije. Nadam se da ti je voo barem malo pomoglo. Pozdrav!
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 16:02
pih, skinuo sam i ja ovaj release ali ista stvar kao sa the condemned...
mora da se radi parche po parche filma... znaci nemoze da se nasteluje od jednom jerbo ocigledno u CAM/TS verzijama nisu bas svi kadrovi tu...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 16:49
moracu sve da vas razocaram jer:

2007-08-22   (NUKED: missing.scenes_see.PUKKA.cd1.4m53s_and.DREAMLIGHT.dl-ku.r03)  Knocked.Up.2006.R5.LINE.XViD-PUKKA
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
wisitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wisitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 22:37
pronasao sam prevod na jednom cdu podelio ga na 2 i sve radi savrseno
postavio sam ga na sajt.
uzivajte
poz
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 01:24
4 wisitor:

a na tom CD koja je verzija filma bila, ista ova ali prepakovana na 1cd (pirati to vole da rade, kako bi smanjili troskove rezanja, a i ljudi lakse kupe 1cd nego 2cd film, kvalitet i tako tu ne igra ulogu jer ti koji kupuju po ulici iz koferceta im je bitno samo da film gledaju sto pre, a prodavcima je bitno da sto brze namaknu lovu)

ili je u pitanju ranija verzija filma, tj. cist bioskopski snimak.. jer ako prevod za bioskop pase uz r5 (dvd) verziju, znaci da potvrdjene scene koje fale ustvari i ne fale ili ???  

ajde neka neko proveri ko je skinuo 2cd r5 pukka verziju da li na mestu koje je navedeno u NUKE (MOJ prethodni post) stvarno izgleda da nesto fali, i uopste tokom filma koji su verovatno gledali - da li ima mesta gde izgleda kao da su scene odsecene???

u velikom sam iskusenju da li da skidam ovo ili da cekam proper/repack r5 odnosno pravi dvdrip (za mesec dana najvise...)
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 01:56
xWOLf, gledao sam film pre dve nedelje i verujm mi - ništa novo i ništa posebno... Ne isplati se ljudi ovoliko cimanje!!!
Inače, ne znam koja je moja verzija filma, bioskop jeste, ali solidan...
Takođe, wisitor, uz postavljeni prevod si stavio srpsku zastavicu, a taj prevod svakako nije srpski, jer nema reči "djeca" u srpskom jeziku ali nebitno... Postavio sam prevod koji ja imam uz film i koji jeste Srpski, stim da je malo slovo l svuda ispisano kao i (blah) i prevodilac je CAT.
Na vrh
wisitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wisitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 02:18
koja verzija filma .. nemam pojma. svi samo stavaljaju naslove filmova bez mnogo objasnjenja o kome releaseu je rec.
tajmizi se poklapaju sa r5 od pukke a to je ono sto je najbitnije.
sto se tice nuka
fali jedna scena na drugom cd-u posle telefonskog poziva.
ali mnogi tvrde da je isto tako i u bioskopu tako da je nuke verovatno lazan.
imas vise info ovde o sceni koja "fali"
http://www.rlslog.net/knocked-up-2006-r5-line-xvid-pukka/

film nije nista posebno ali moze da se pogleda.

Na vrh
wisitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wisitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 02:22
ajd da nemoras da citas sve sa onog sajta evo da citiram nekoliko postova:

"

Re: Missing scene
Knocked Up 2006 R5 LINE XViD-PUKKA (At 44:47 on disc 2 there an incorrect frame showing the woman talking on the phone. This is in the sequence where the guy just went driving in his car after receiving a call from the woman.)

Knocked.Up.TS.XViD-20th (at 42:32 on disc 2 the sequence is exactly the same except the incorrect frame is excluded)

It does not appear anything is missing. The incorrect frame needs to be edited out of the R5 version."

"
There is no scene missing if you compare the CAM with this release its the exact same.
"

"
well apparently the scene missing is suppose to happen, that is also did in the theaters.
"

"
IN FACT THERES NO NEED TO PROPER THIS
I JUST CAME HOME FROM THE CINEMA AND IT AINT A MISSING SCEENE
ITS LIKE THAT ON THE TS ASWELL so chill
"

Ažurirao wisitor - 27.Kolovoz/Aug.2007 u 02:24
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 02:35
2007-08-22   (NUKED: missing.scenes_see.PUKKA.cd1.4m53s_and.DREAMLIGHT.dl-ku.r03)  Knocked.Up.2006.R5.LINE.XViD-PUKKA

hmmm, ovde se ne pominje 2. disk nego PRVI disk i scena koja je na 4m53s verovatno od pocetka, pa proverite tu, vi koji vec imate r5 pukka

hvala!
Na vrh
wisitor View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wisitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 02:45
upravu si. trebao sam malo bolje da procitam
izivnjavam se.
na 4m53s izgelda kao da su preseceni u razgovoru...ali nemam dremalight release tako da nemogu da uporedim.svena svakako i nije vazna. ali ti cekaj proper ako hoces.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 02:55
Ajde upload-ovaću taj isečak... Ček samo da ga isečem... :lol:
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 03:08
darije.. jer to neka sala ili ozbiljno mislis...
u slucaju ovog drugog, gde mislis da stavis tu scenu?

:)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 03:21
A kad sam se ja šalio (LOL)???? Evo, deo od 00:04:50 do 00:05:00, vidi se čudan prelaz sa jedne na drugu scenu...Verujem da o tome pričamo!!!

Detalj iz "Knocked Up"

Ažurirao darije - 27.Kolovoz/Aug.2007 u 03:24
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.