Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Inland Empire
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Inland Empire

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
twineraser View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twineraser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Inland Empire
    Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 19:26
    Ako je neko u mogucnosti da prevede sa slovenackog na srpski ili hrvatski titl za Inland.Empire.LiMiTED.DVDRip.XviD-DoNE koji sam postavio bio bih jako zahvalan. :)
Na vrh
juan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2007 u 18:28
a ja upravo sam skinija ovaj film,a svakako sam provijeravao da li ima titl,to prije nego sam skinija  film , još jedno iznenađenje,slovenski prevod je u redu,ali ako se može ,hrvatski ili srpski,unaprijed hvala pozdrav juan hasta la vista amigos!!!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2007 u 21:15
-maloprije sam postavio ful verziju titla na srpskom za 2 cd-a
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2007 u 22:13
To legendo......!!!!!!
Na vrh
juan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 00:21
gracias muchacho!!!tako triba ,samo naprijed,pozdrav juan,hasta la vista
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 02:26
-hvala svima ali da se zna: nisam ja preveo nego sam sam uplaudovao a ko je preveo nisam nigdje našao a ja tek sada skidam film pa se nadam da će štimati?
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 08:22
koliko sam ja video.. ovaj prevod je ustelovan za onaj R5-universal sto se pojavio oko 20 jula...

za dvdrip-done odgovara isto, ali nisu filmovi izmedju 1. i 2. diska preseceni na istom mestu, pa mora malo da se kopra iz jednog txt u drugi i tako to...
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 10:42
ma nema veze sve se to da prisložiti.
Na vrh
Hmelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hmelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 15:08
slozio sam za inland empire LiMiTED.DVDRip.XviD-DoNE release. Malko sam prestelao ove titlove od steppenwolfa. Kome ja sad to trebam poslat da objavi pa da ljudi mogu skidat
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 15:13
Pa slušaj, ne bi bilo loše da napišeš tačnu verziju filma i da tako upload-uješ. 
Na vrh
juan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 14:37
vidim ,da uvijek neko ima poteškoča sa titl,ja koristim subtitle workshop,već dugo vrijeme,znam da ima i drugi,ali s ovim sam  jako zadovoljam,da to sredim triba me ,odprilike od 30 do sat vremena,dosad nisam imao velikih problema,mene je bitno da imam,kakav takav prevod,ostalom ja to riješim,da ne duljim,ponovo zahvaljivam na prevod i samo tako nastavite.pozdrav juan saludos hasta la vista!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.