Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "karamazovi" is back, OR?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"karamazovi" is back, OR?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "karamazovi" is back, OR?
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 00:30
ili je ovo neki wannabe freak koji se seca starih dobrih vremena?

wannabe=obozavalac, neko ko zeli biti kao njegov idol.... (ako se ne varam)

ko god bio, lepo je sredio prevod za zodiac, sad moze da se gleda film ljudski...

hvala mu
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
RoBa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RoBa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 03:09
Titlovi su savrseni kao i uvijek od karamazova....
Da jos spomenem tinmara, i tako..

A oni prijasni zodiac prijevodi sa onim slovom i umjesto L, pa koji je to bolesnik prevodio??
Ok svaka cast na trudu, ali takvi ttlovi totalno upropaste film..
Na vrh
vlentino&renato View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlentino&renato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 04:24
Originalno postovano od strane RoBa RoBa piše:

Titlovi su savrseni kao i uvijek od karamazova....
Da jos spomenem tinmara, i tako..

A oni prijasni zodiac prijevodi sa onim slovom i umjesto L, pa koji je to bolesnik prevodio??
Ok svaka cast na trudu, ali takvi ttlovi totalno upropaste film..

Taj 'bolesnik' je autor prevoda. Svaka čast ovom ko je popravio slovne greške i prebacio u hrvatski, ali to je sitnica. To svako može i sam. Pohvale i komplimenti idu autoru ovog prevoda na koji smo dugo čekali.

vlentino i renato, cokolada i kakao, i da netko drugi bira, izabrat opet ne bi znao..
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 10:22
koliko se ja secam iz proslosti... karamazovi su imali dosta autorskih prevoda, ali jos vise su imali obrada tudjih prevoda, tj. sredjenih i doteranih

po tome su i poznati, uostalom zato je i doslo do svadje jer su, koliko se secam, originalni autori tih prepravljenih "remasterovanih" prevoda se zalili i kukali kako im "braca" brise potpis iz prevoda i da to nije eticki, to je kradja, i tako to....

sto se mene tice, bili to opet oni ili neko ko ih kopira....  dok god postojece prevode cine jos boljim i "pljusnu" po neki novi, ja se ne bunim..

ustvari ocekivao sam da se sami jave i razrese misteriju, ali izgleda da ih ne dotice
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
karamazovi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj karamazovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:23
Ako niste shvatili, "originalni" titl je zripan s piratskog DVD-a, CAM verzija, malo modificiran i s dosta krivog prijevoda (što je razumljivo jer je čovjek prevodio na sluh i svaka mu čast, tko god da ga je napravio prilično dobro ga je napravio). Naš titl je preveden s DVD rip ENG verzije. Svaki titl zripan s piratskog DVD-a je i najlakše skužiti po tome što je zamijenjeno malo i i l ili malo l i veliko I.
Karamazovi
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj karamazovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:25
I da, Karamazovi uvijek prevode, a prijevode članova tima koristite konstantno kroz sve ovo vrijeme. Neki su vjerojatno već i shvatili koji su još nickovi članovi tima.
Karamazovi
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:28
Dobro dosli vi nama i pod ovim "legendarnim" nickom a i pod onim novijim nickom po kome sam vas prepoznavao.

Jos jednom welcome
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:37
a moze li se znati koji su drugi nickovi uploadera odnosno ljudi na forumu, tj. koji su pseudonimi doticne brace karamazov...  za nas sa jeftinijim ulaznicama  :)

p.s.
ne znam zasto, ali mi "maven" prvi pada na pamet...
mozda i tinmar, ali nisam siguran....   :)

Ažurirao xW0Lf - 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:40
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:39

Ja se nadam da ce rijesiti i dopuniti ovaj titl za Transformers pa da imamo titl kako treba.

POZDRAV
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj karamazovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 14:36
Nema veze koji su drugi nickovi, odsada se vraćamo starom nazivu, ali bez potpisa na kraju titla, kao i do sada, da nas ne zamjenjuju za pirate koji koriste naše titlove (iako nemam ništa protiv njih, a niti protiv nikoga tko koristi naše titlove, ili se čak i potpiše na kraju ako je nešto popravljao na njima. Sve je to za ljude ;-)
Karamazovi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.