"karamazovi" is back, OR?
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14371
Datum ispisa: 29.Srpanj/Jul.2026 u 17:28 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: "karamazovi" is back, OR?
Objavio: xW0Lf
Tema: "karamazovi" is back, OR?
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 00:30
ili je ovo neki wannabe freak koji se seca starih dobrih vremena?
wannabe=obozavalac, neko ko zeli biti kao njegov idol.... (ako se ne varam)
ko god bio, lepo je sredio prevod za zodiac, sad moze da se gleda film ljudski...
hvala mu
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Odgovori:
Objavio: RoBa
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 03:09
Titlovi su savrseni kao i uvijek od karamazova.... Da jos spomenem tinmara, i tako..
A oni prijasni zodiac prijevodi sa onim slovom i umjesto L, pa koji je to bolesnik prevodio?? Ok svaka cast na trudu, ali takvi ttlovi totalno upropaste film..
|
Objavio: vlentino&renato
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 04:24
RoBa piše:
Titlovi su savrseni kao i uvijek od karamazova.... Da jos spomenem tinmara, i tako..
A oni prijasni zodiac prijevodi sa onim slovom i umjesto L, pa koji je to bolesnik prevodio?? Ok svaka cast na trudu, ali takvi ttlovi totalno upropaste film..
|
Taj 'bolesnik' je autor prevoda. Svaka čast ovom ko je popravio slovne greške i prebacio u hrvatski, ali to je sitnica. To svako može i sam. Pohvale i komplimenti idu autoru ovog prevoda na koji smo dugo čekali.
------------- vlentino i renato, cokolada i kakao, i da netko drugi bira, izabrat opet ne bi znao..
|
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 10:22
koliko se ja secam iz proslosti... karamazovi su imali dosta autorskih prevoda, ali jos vise su imali obrada tudjih prevoda, tj. sredjenih i doteranih
po tome su i poznati, uostalom zato je i doslo do svadje jer su, koliko se secam, originalni autori tih prepravljenih "remasterovanih" prevoda se zalili i kukali kako im "braca" brise potpis iz prevoda i da to nije eticki, to je kradja, i tako to....
sto se mene tice, bili to opet oni ili neko ko ih kopira.... dok god postojece prevode cine jos boljim i "pljusnu" po neki novi, ja se ne bunim..
ustvari ocekivao sam da se sami jave i razrese misteriju, ali izgleda da ih ne dotice
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Objavio: karamazovi
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:23
Ako niste shvatili, "originalni" titl je zripan s piratskog DVD-a, CAM verzija, malo modificiran i s dosta krivog prijevoda (što je razumljivo jer je čovjek prevodio na sluh i svaka mu čast, tko god da ga je napravio prilično dobro ga je napravio). Naš titl je preveden s DVD rip ENG verzije. Svaki titl zripan s piratskog DVD-a je i najlakše skužiti po tome što je zamijenjeno malo i i l ili malo l i veliko I.
------------- Karamazovi
|
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:25
I da, Karamazovi uvijek prevode, a prijevode članova tima koristite konstantno kroz sve ovo vrijeme. Neki su vjerojatno već i shvatili koji su još nickovi članovi tima.
------------- Karamazovi
|
Objavio: pejafor3
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:28
Dobro dosli vi nama i pod ovim "legendarnim" nickom a i pod onim novijim nickom po kome sam vas prepoznavao.
Jos jednom welcome
|
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:37
a moze li se znati koji su drugi nickovi uploadera odnosno ljudi na forumu, tj. koji su pseudonimi doticne brace karamazov... za nas sa jeftinijim ulaznicama :)
p.s. ne znam zasto, ali mi "maven" prvi pada na pamet... mozda i tinmar, ali nisam siguran.... :)
|
Objavio: Minal
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:39
|
Ja se nadam da ce rijesiti i dopuniti ovaj titl za Transformers pa da imamo titl kako treba.
POZDRAV
|
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 14:36
Nema veze koji su drugi nickovi, odsada se vraćamo starom nazivu, ali bez potpisa na kraju titla, kao i do sada, da nas ne zamjenjuju za pirate koji koriste naše titlove (iako nemam ništa protiv njih, a niti protiv nikoga tko koristi naše titlove, ili se čak i potpiše na kraju ako je nešto popravljao na njima. Sve je to za ljude ;-)
------------- Karamazovi
|
|