Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

"karamazovi" is back, OR?

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14371
Datum ispisa: 29.Srpanj/Jul.2026 u 17:28
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: "karamazovi" is back, OR?
Objavio: xW0Lf
Tema: "karamazovi" is back, OR?
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 00:30
ili je ovo neki wannabe freak koji se seca starih dobrih vremena?

wannabe=obozavalac, neko ko zeli biti kao njegov idol.... (ako se ne varam)

ko god bio, lepo je sredio prevod za zodiac, sad moze da se gleda film ljudski...

hvala mu

-------------
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)

Odgovori:
Objavio: RoBa
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 03:09
Titlovi su savrseni kao i uvijek od karamazova....
Da jos spomenem tinmara, i tako..

A oni prijasni zodiac prijevodi sa onim slovom i umjesto L, pa koji je to bolesnik prevodio??
Ok svaka cast na trudu, ali takvi ttlovi totalno upropaste film..

Objavio: vlentino&renato
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 04:24
Originalno postovano od strane RoBa RoBa piše:

Titlovi su savrseni kao i uvijek od karamazova....
Da jos spomenem tinmara, i tako..

A oni prijasni zodiac prijevodi sa onim slovom i umjesto L, pa koji je to bolesnik prevodio??
Ok svaka cast na trudu, ali takvi ttlovi totalno upropaste film..

Taj 'bolesnik' je autor prevoda. Svaka čast ovom ko je popravio slovne greške i prebacio u hrvatski, ali to je sitnica. To svako može i sam. Pohvale i komplimenti idu autoru ovog prevoda na koji smo dugo čekali.

-------------
vlentino i renato, cokolada i kakao, i da netko drugi bira, izabrat opet ne bi znao..

Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 10:22
koliko se ja secam iz proslosti... karamazovi su imali dosta autorskih prevoda, ali jos vise su imali obrada tudjih prevoda, tj. sredjenih i doteranih

po tome su i poznati, uostalom zato je i doslo do svadje jer su, koliko se secam, originalni autori tih prepravljenih "remasterovanih" prevoda se zalili i kukali kako im "braca" brise potpis iz prevoda i da to nije eticki, to je kradja, i tako to....

sto se mene tice, bili to opet oni ili neko ko ih kopira....  dok god postojece prevode cine jos boljim i "pljusnu" po neki novi, ja se ne bunim..

ustvari ocekivao sam da se sami jave i razrese misteriju, ali izgleda da ih ne dotice

-------------
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)

Objavio: karamazovi
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:23
Ako niste shvatili, "originalni" titl je zripan s piratskog DVD-a, CAM verzija, malo modificiran i s dosta krivog prijevoda (što je razumljivo jer je čovjek prevodio na sluh i svaka mu čast, tko god da ga je napravio prilično dobro ga je napravio). Naš titl je preveden s DVD rip ENG verzije. Svaki titl zripan s piratskog DVD-a je i najlakše skužiti po tome što je zamijenjeno malo i i l ili malo l i veliko I.

-------------
Karamazovi

Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:25
I da, Karamazovi uvijek prevode, a prijevode članova tima koristite konstantno kroz sve ovo vrijeme. Neki su vjerojatno već i shvatili koji su još nickovi članovi tima.

-------------
Karamazovi

Objavio: pejafor3
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:28
Dobro dosli vi nama i pod ovim "legendarnim" nickom a i pod onim novijim nickom po kome sam vas prepoznavao.

Jos jednom welcome

Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:37
a moze li se znati koji su drugi nickovi uploadera odnosno ljudi na forumu, tj. koji su pseudonimi doticne brace karamazov...  za nas sa jeftinijim ulaznicama  :)

p.s.
ne znam zasto, ali mi "maven" prvi pada na pamet...
mozda i tinmar, ali nisam siguran....   :)

-------------

Objavio: Minal
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:39

Ja se nadam da ce rijesiti i dopuniti ovaj titl za Transformers pa da imamo titl kako treba.

POZDRAV

Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2007 u 14:36
Nema veze koji su drugi nickovi, odsada se vraćamo starom nazivu, ali bez potpisa na kraju titla, kao i do sada, da nas ne zamjenjuju za pirate koji koriste naše titlove (iako nemam ništa protiv njih, a niti protiv nikoga tko koristi naše titlove, ili se čak i potpiše na kraju ako je nešto popravljao na njima. Sve je to za ljude ;-)

-------------
Karamazovi

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk