Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - može pomoč??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

može pomoč??

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
piva View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: može pomoč??
    Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 09:04
ovako kad skinem film s neta i gledam ga u avi formatu sve je ok a kad ga prebacim u dvd i idem ga pogledat na kompjuteru ili kučnom kinu onda mi trza tj zapinje mi malo  može mi netko reč šta da uradim???programe s kojim san prebacija iz avi u dvd su my video converter
S C O O T E R
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 09:13
Menjaj program za pravljenje DVD-ja!!!!!!
http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11450
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 09:44
e probao sam s tim programom bolji je od mog ali opet isti vrag:( dali ima veze procesor s tim??
S C O O T E R
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 16:52
Ajde ovako: kažeš da ti "zapinje" kad napravljeni DVD pustiš na kompjuteru? Da li ga narežeš na disk ili pustiš sa HDD?
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 17:48
da kad ga pustim na kompjuteru i na kučnom kinu isto zapinje..kako misliš narežem?
S C O O T E R
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:14
Pa mislim, "nasnimiš" na DVD disk!!! Jesi li probao sa oba programa koja stoje tamo na postu koji sam ti dao?
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 21:09
sa nero vision nema šanse..čim ga pokrenem cili se kompjuter smrzne..imam pentium 4..da nasnimia san ga na dvd

Ažurirao piva - 09.Srpanj/Jul.2007 u 21:10
S C O O T E R
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 21:50
film ti zapinje kad ga konvertiras za dvd? a jel tebi mozda frejmovi ispadaju???

Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 22:32
kad ka prebacim u dvd format i pokrenem ga na kompu ili kučnom kinu trza i zapinje..šta su frejmovi?
S C O O T E R
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 02:12
Jel ti se desi da ti se komp "smrzne" i pri nekim drugim operacijama? Zahtevnije igrice.....?
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 10:02
kad pokrenem npr nero da prži dvd i uđem na net smrzaje se..da ja nemogu vrtit zahtjevne igrice jer trokaju užasno
S C O O T E R
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 11:12
a da nam napises kakvu konfiguraciju imas!!! znaci sve! procesor, ram, graficku, hard disk te koliko dugo su ti stari windowsi koje koristis!

frejmovi su ti slicice koje daju film.. neka me darije ispravi, al mislim da u jednoj sekundi ima 25 frejmova, jel tako? i ako imas slab procesor moze se dogodit da zbog preopterecenja ne moze obradit svaki frejm pa ga jednostavno preskoci i onda dobijes film koji ti malo malo pa zastane ili preskoci...

savjet - a da snimis windowse ponovo i probas sve ispocetka?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 11:37
Da, da, dobro reče bboy_drax; tvoj problem 99% nema veze sa programom kojim radiš već sa samim kompjuterom.Napiši konfiguraciju.
Ne znam koliko si iskusan ali bi bilo dobro da otvoriš kućište , usisaš prašinu, proveriš i očistiš SVE kulere, namažeš ponovo pastu za hlađenje na procesor... Instaliraš novi Windows....
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 12:35
imam ovo..INTEL R CELERON CPU 1.70 GHZ 760 MB OF RAM GRAFIČLKA ATI RANDOM 9550 ..128 MB WINDOWSI SU IZ 2002
S C O O T E R
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 15:45
ej sad komp mi je usporen i zastaje ima par dana što mu je ima 122 gigabajta slobodnog mjesta
S C O O T E R
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 16:53

konfiguracija ti zadovoljava, ja bih rekao.

nego, windowsi su ti iz 2002??? sta to znaci tocno? ako to znaci da si ih tada instalirao i kasnije nisi vise nijednom, onda bi definitivno trebao poduzet nest u vezi toga!!!!! nakon 5 godina starosti windowsa... hm, pogledaj jel ti i notepad uopce radi :))

zadnji post sam morao procitat tri puta, moras naucit malo pisat zareze i tocke;)... imas ti mjesta i previse.. ja konvertiram filmove sa 6gb slobodno i sve mi valja:). moras ti ponovo windowse snimit i onda pokusat! ja mislim da ce onda sve radit kako treba! znas kako snimit windowse ponovo, jel?

kolega darije ce ti preporucit nesto po svom misljenju pa ti zbroji i odluci...

Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 17:11
sad ne razumim,,ja imam microsoft Windovs xp  profesional  service pack 2
verzia 2002..to je instalirano ima par mj..jeli zo vridi..neznam ih snimiti kako to ide

Ažurirao piva - 10.Srpanj/Jul.2007 u 17:12
S C O O T E R
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 01:24
Konfiguracija je sasvim solidna i ne bi trebao da imaš posebnih problema, ali pod uslovom da sve radi kako treba!!! Ajde probaj da, kad pustiš da ti se radi DVD, otvoriš Task Manager, pa vidi iskorišćenost procesora i RAM-a. Lično verujem da ti neki proces "jede" ili procesor ili RAM, pa imaš zajeba. Međutim čudi me to što kažeš da ti je sve OK kad gledaš DivX filmove(!!!????), što me navodi na to da ti predložim formatiranje i ponovnu instalaciju programa za prebacivanje iz DivX u DVD...
Ako imaš nekog u svojoj blizini ko se razume u računare pozovi ga da pogleda....
Na vrh
piva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj piva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 07:17
da kad gledam divix ok je...
S C O O T E R
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2007 u 10:46
snimaj windowse ponovo, tj. nadji nekog tko zna pa nek ti snimi. snimanje windowsa jest jednostavno, al ne bas prejednostavno kao 1-2-3 pa ne pitaj za postupak... ;)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.