Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potc 3 titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potc 3 titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potc 3 titlovi
    Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 17:01
Ima neko hrvatske titlove za Pirates of the Caribbean 3 za jedan cd ? Ja imam film na jednom cd-u, veličine 1.3 gb...

hvala
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 17:44
Imas ih okacene na sajtu. Sve sto treba da uradis jeste da ih malo podesis u SW za svoju verziju filma. To ti nije ni 5 minuta posla. Da imam tu vezriju ja bih ti podesio ali nemam ,,,
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 21:49
nema... svi su za dva cd-a... a ima i par prijevoda koji ne valjaju, tj. piše da ne može naći stranicu...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 00:02
Pa skines lepo taj od 2cd, otvoris subtitle workshop, spojis ih, podesis prvu i zadnju recenicu (sve ukupno traje 3 minute) i dobijes titl za taj tvoj 1cd.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 02:28
Evo i koleginica ti kaze lepo, samo treba da podesis za svoju verziju filma u programu "Subtitle Workshop", a uputstvo imas takodje na sajtu.
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 17:26
Spojio sam titlove, podesio prvu i zadnju rečenicu, ali opet ne ide točno. Ide jedino točno na početku i na kraju, a onaj srednji dio filma ide krivo...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 18:00
Trenutno se na sajtu nalaze titlovi za taj film od usera ford012, AcaN, jbt47, nenach, makitaki, dimepmf, theacidwiz, 1985 i nijedan od tih ne moze da se namesti??
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 19:43
Ovako... par od tih prijevoda piše da su na hrvatskom, ali uopće nisu... neka dva prijevoda ne mogu se skinuti, jer piše da ne može naći stranicu... jedan piše da je na hrvatskom, ali je na španjolskom... tako da ostaje jedan jedini prijevod koji je zapravo na hrvatskom, ali taj sam probao namjestiti, ali nikako da ide točno... 
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 20:40
Pa prijavi te prevode koji su na spanskom i koji ne mogu da se skinu, da ih obrisu admini. A jel ti kad kazes na hrvatskom podrazumevas i one sto su na srpskom ili te neces? :)
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 22:40
A rađe bi one na hrvatskom, jer na srpskom mi se ne sviđa jer naprimjer umjesto John piše Đon... uglavnom jer imena pišu kako se čitaju... 
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2007 u 23:08
Pa onda uzmi i sam prepravi te delove ,,, ili bi bas sve na gotovo ,,,
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2007 u 01:34
Slazem se, to i nije neki posao, ako ti bas toliko smeta. Mada kod titlova se desavaju mnogo gore stvari (npr nema razmaka, velikih slova itd) ne znam zasto ti to oko imena toliko smeta... Hrvatski titl ti niko nece namestiti umesto tebe, jer cim se do sada niko nije javio, znaci da niko nema tu verziju filma.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.