Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shooter - maven
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shooter - maven

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shooter - maven
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2007 u 23:12
Shooter.DVDRip.XviD-DiAMOND

maven  odlicno si dopunio titl, prvi koji sam skinuo i malo pregledo puno je falilo - ovako sam uzivo u filmu 

thx

Ažurirao mad_smile - 14.Lipanj/Jun.2007 u 23:13
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 00:39
Ja sam upravo odgledao film i skinuo taj titl i mogu reći da je odličan!
Clap
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 00:40
Da, slazem se. Odlican posao! Bravo!
Na vrh
maven View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 07:59
Hvala, hvala. Trudimo se!

Respect to Karamazovi
MaVen
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 08:22
Originalno postovano od strane maven maven piše:

Hvala, hvala. Trudimo se!

Respect to Karamazovi

Respect Wink
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2007 u 22:08
E baš lijepo kada se hvalimo sa titlovima pa da i ja kažem nešto.Kao prvo se naravno želim zahvaliti u ime svih nas filmoljubaca na silnom trudu koji ulažete u prevođenje i stavljanje titlova na stranicu i svaka vam čast na tome.Drugo se odnosi na recimo neke greške kod prevođenja a greške su ovo (Um,ah,Wow,aah,ooh,Uh-huh,oh,oh,Whoa...)uglavnom to su te sitne greške koje se definitivno nebi trebale događati jer to nije potrebno ubacivati.
Npr sada skinuo titl za epicmovie i reko ajde da vidim taj titl neka nova faca ga ubacilla pa je možda titl ok kada na moje razočaranje titlovi su koma opet oh,aha,whoa itd i još piše Kako spada titl.Uglavnom da ne serem previše jer će me neki poslati u 3PM i svašta izdjeliti i naravno reći ako ti se ne sviđa nemoj ga niti imati naravno niti neću jer ću potražiti kvalitetnijeg prevoditelja kao što je sam maVen a i drugi koji su tu več čitavo stolječe LOL.Eto tolko od mene i pozdrav.
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2007 u 23:49
da kazem i ja koju
juce sam gledao shooter sa titlom od mavena koji u imenu ima rec "popravljeno"

ok je titl i sve, ali ako vec tezi perfekciji, savetujem mavena da proveri jos jednom.. ne secam se svih mesta... dosta puta prevedena recenica ne oslikava ono sto glumci pricaju...  to su verovatno repovi zaostali iz prvog prevoda koji je bio losiji/povrsan...
mada u sustini je dobar prevod, samo kazem...  a dobar je i film...
malo me kraj iznervirao sa onim forsiranjem da se desi ono sto niko ne ocekuje ali na banalan nachin... (necu da otkrivam zbog onih koji nisu gledali, ali s' obzirom da je u pitanju mahom dobar akcioni film, glupo je kad je vec imao prilike da ih pokoka kod helikoptera sve, ono kao satro, idemo u FBI da ih suocimo sa dokazima, pa kad to ne upali, ajde ona "divlji zapad" sistem eliminacije.. Sta su hteli da pokazu, da i u osveti treba postovani zakon... ma daj!.....
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2007 u 16:00
e a znate li zasto se pojavljuju te pizdarije woohoo i whoa i sta ja znam sta sve ne...
ti titlovi su ENG titlovi za GLUHE koji su procurili na internet i netko ih je prekucao i izbrisao redove koji objasnjavaju pozadinu...
prema tome svi ti titlovu NISU autorski i ne mozete od njih niti ocekivati neku razinu perfekcije
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2007 u 16:27
Pa ako je vec brisao redove koji objasnjavaju pozadinu, onda je mogao pobrisati i to, zar ne?

POZDRAV
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2007 u 21:32
Um,ah,Wow,aah,ooh,Uh-huh,oh,oh,Whoa
zvuci kao neki XXX film.

Hvala Mavenu (respect to Karamazovi)

a i tebi MINALE-ALMINE hvala na Lostu, nisam te nahvatao ranije da ti se zahvalim.

A i ja sam pogresio topic sa ovim zahvaljivanjem i znam da ce me Sentinel sad iseci na komade i baciti psima da me pojedu.

Ažurirao pejafor3 - 18.Lipanj/Jun.2007 u 21:33
Na vrh
maven View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2007 u 13:53
I ja se pridružujem zahvalama na Lostu. Svaka čast! ;-:
oooh! ;-) ;-) ;-)
MaVen
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2007 u 14:19
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

A i ja sam pogresio topic sa ovim zahvaljivanjem i znam da ce me Sentinel sad iseci na komade i baciti psima da me pojedu.

e bas necu :)))
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.