Shooter - maven
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14056
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 16:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Shooter - maven
Objavio: mad_smile
Tema: Shooter - maven
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2007 u 23:12
Shooter.DVDRip.XviD-DiAMOND
maven odlicno si dopunio titl, prvi koji sam skinuo i malo pregledo puno je falilo - ovako sam uzivo u filmu
thx
|
Odgovori:
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2007 u 00:39
Ja sam upravo odgledao film i skinuo taj titl i mogu reći da je odličan!

-------------
|
Objavio: dr koks
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2007 u 00:40
|
Da, slazem se. Odlican posao! Bravo!
|
Objavio: maven
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2007 u 07:59
|
Hvala, hvala. Trudimo se!
Respect to Karamazovi
------------- MaVen
|
Objavio: mad_smile
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2007 u 08:22
maven piše:
Hvala, hvala. Trudimo se!
Respect to Karamazovi |
Respect 
|
Objavio: shark ri
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2007 u 22:08
E baš lijepo kada se hvalimo sa titlovima pa da i ja kažem nešto.Kao prvo se naravno želim zahvaliti u ime svih nas filmoljubaca na silnom trudu koji ulažete u prevođenje i stavljanje titlova na stranicu i svaka vam čast na tome.Drugo se odnosi na recimo neke greške kod prevođenja a greške su ovo (Um,ah,Wow,aah,ooh,Uh-huh,oh,oh,Whoa...)uglavnom to su te sitne greške koje se definitivno nebi trebale događati jer to nije potrebno ubacivati.
Npr sada skinuo titl za epicmovie i reko ajde da vidim taj titl neka nova faca ga ubacilla pa je možda titl ok kada na moje razočaranje titlovi su koma opet oh,aha,whoa itd i još piše Kako spada titl.Uglavnom da ne serem previše jer će me neki poslati u 3PM i svašta izdjeliti i naravno reći ako ti se ne sviđa nemoj ga niti imati naravno niti neću jer ću potražiti kvalitetnijeg prevoditelja kao što je sam maVen a i drugi koji su tu več čitavo stolječe LOL.Eto tolko od mene i pozdrav.
|
Objavio: xW0Lf
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2007 u 23:49
da kazem i ja koju juce sam gledao shooter sa titlom od mavena koji u imenu ima rec "popravljeno"
ok je titl i sve, ali ako vec tezi perfekciji, savetujem mavena da proveri jos jednom.. ne secam se svih mesta... dosta puta prevedena recenica ne oslikava ono sto glumci pricaju... to su verovatno repovi zaostali iz prvog prevoda koji je bio losiji/povrsan... mada u sustini je dobar prevod, samo kazem... a dobar je i film... malo me kraj iznervirao sa onim forsiranjem da se desi ono sto niko ne ocekuje ali na banalan nachin... (necu da otkrivam zbog onih koji nisu gledali, ali s' obzirom da je u pitanju mahom dobar akcioni film, glupo je kad je vec imao prilike da ih pokoka kod helikoptera sve, ono kao satro, idemo u FBI da ih suocimo sa dokazima, pa kad to ne upali, ajde ona "divlji zapad" sistem eliminacije.. Sta su hteli da pokazu, da i u osveti treba postovani zakon... ma daj!.....
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2007 u 16:00
e a znate li zasto se pojavljuju te pizdarije woohoo i whoa i sta ja znam sta sve ne... ti titlovi su ENG titlovi za GLUHE koji su procurili na internet i netko ih je prekucao i izbrisao redove koji objasnjavaju pozadinu... prema tome svi ti titlovu NISU autorski i ne mozete od njih niti ocekivati neku razinu perfekcije
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: Minal
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2007 u 16:27
|
Pa ako je vec brisao redove koji objasnjavaju pozadinu, onda je mogao pobrisati i to, zar ne?
POZDRAV
|
Objavio: pejafor3
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2007 u 21:32
Um,ah,Wow,aah,ooh,Uh-huh,oh,oh,Whoa
zvuci kao neki XXX film.
Hvala Mavenu (respect to Karamazovi)
a i tebi MINALE-ALMINE hvala na Lostu, nisam te nahvatao ranije da ti se zahvalim.
A i ja sam pogresio topic sa ovim zahvaljivanjem i znam da ce me Sentinel sad iseci na komade i baciti psima da me pojedu.
|
Objavio: maven
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2007 u 13:53
|
I ja se pridružujem zahvalama na Lostu. Svaka čast! ;-:
oooh! ;-) ;-) ;-)
------------- MaVen
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2007 u 14:19
pejafor3 piše:
A i ja sam pogresio topic sa ovim zahvaljivanjem i znam da ce me Sentinel sad iseci na komade i baciti psima da me pojedu. |
e bas necu :)))
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
|