Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End.TS.XViD-mVs
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End.TS.XViD-mVs

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ford012 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ford012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End.TS.XViD-mVs
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2007 u 12:58
E ovako, uloadovao sam titl za film Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End.TS.XViD-mVs na dva cd-a na engleskom. Prvi disk je preveden na engleski a na drugom su samo uradjena vremena tako da ako neko ima zelje da prevodi bice mu lakse jer ne mora da odredjuje vremena. Greskom sam ga ubacio kao hrvatski titl. Ako je neko raspolozen za prevod neka mi se javi na pm pa da podelimo posao.
Gospodo draga, dobro vino treba da ispuni tri uslova.Prvo da ga ima u dovoljnoj kolicini,drugo da je primerene temperature i trece da ima gospodo ko ce to da plati!
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2007 u 16:42
Evo upravo sam počeo prevoditi prvi dio, pa će biti sutra gotovo. Ako treba, okačit ću odmah, ili da svi sačekate još jedan dan pa da sve bude prevedeno kako treba.
Vive l'amour
Na vrh
rooby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rooby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2007 u 18:30
Ma samo polako i opusteno, prevedi sve pa onda okaci. Nece nam nista biti ako pricekamo jedan dan... I tnx unaprijed...
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 12:59
Evo, preveden je prvi dio. Nadam se da će do sutra navečer sve biti gotovo.
Vive l'amour
Na vrh
mk484475 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mk484475 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 16:46
Gde je taj prevod za film Pirates.of.the.Caribbean
Na vrh
pasara View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pasara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2007 u 17:57
pa mozes postaviti i ovaj prvi prevedeni dio ako ti nije problem pa onda sutra i drugi
hvala ti na trudu
Na vrh
santaana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj santaana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 00:40
ford012, nasao sam prevod na engleskom i postavio ga, nemoras da se mucis.
seth
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 01:20
Originalno postovano od strane santaana santaana piše:

Sta si nasao ti bre? Vidis da je to isti titl sto je postavio Ford jel gledas ti ili ne?
Na vrh
santaana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj santaana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 08:42
Originalno postovano od strane batistuta batistuta piše:

Originalno postovano od strane santaana santaana piše:

Sta si nasao ti bre? Vidis da je to isti titl sto je postavio Ford jel gledas ti ili ne?

evo sad sam uporedio. u pravu si!
pre postavljanja nisam naisao ni na jednu poruku od forda012 da je zavrsio prevod a ovaj sto sam skinuo, bio je zavrsen. skinuo sam ga sa http://divxsubtitles.net/latestuploads_lastweek.php a postavio ga je neki punked666. batistuta nisam bio zlonameran pa ovim putem molim forda012 da mi oprosti na mojoj gluposti.

pozdrav

seth
Na vrh
pasara View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pasara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 13:44
pa kada bi titl mogao biti na hrvatskom ili srpskom jeziku
mozda je pitanje glupo,ali sam nestrpljiv
pozz od pasare
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 18:20
bravo za ACAN :)
Na vrh
zila View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zila Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 18:34
Još jednom Bravo za ACAN-a!
Na vrh
santaana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj santaana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 19:09
pridruzujem se. svaka cast ACAN'!
seth
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 19:31
e hvala ljudi,ali kao sto sam rekao ja sam prevod samo zakacio od jedne osobe,nisam ga ja prevodio,ali nema veze bitno da je prevod tu.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 23:11
Nisam uspio prije, ali nadam se da će vam biti dovoljno dobar.
Vive l'amour
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2007 u 23:34
Originalno postovano od strane jbt47 jbt47 piše:

Nisam uspio prije, ali nadam se da će vam biti dovoljno dobar.

Je titlovi su ok bit će malo korekcije ali sve u svemu ok
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.