Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yankee Zulu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yankee Zulu

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yankee Zulu
    Objavljeno: 23.Svibanj/May.2007 u 03:01
ako netko ima engleski prijevod,molio bi da ga okaci na sajt,jel planiramo i to prevesti
puno hvalaWink
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2007 u 05:47
Trazio sam ga i na raznim forumima, ali tog engleskog nema. Cak ni dobra kopija filma ne postoji u razmenama.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2007 u 09:02
Originalno postovano od strane sipa sipa piše:

Trazio sam ga i na raznim forumima, ali tog engleskog nema. Cak ni dobra kopija filma ne postoji u razmenama.

Dobra kopija filma postoji, medjutim nema prevoda. Ja bih to preveo odavno da sam imao engleski prevod. Na slusanje nisam mogao jer pricaju cudnim naglaskom i nekim slengom iz Juzne Afrike pa bi za prevodjenje trebalo dosta vremena.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2007 u 12:17
da dobra kopija postoji jer je ja imam...samo nigdje nema prijevoda..kao sto sam i mislio..
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 23:49
ima li bilo kakav prijevod za taj film ?
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 15:26
ajde ako bilo tko nađe kakav prijevod za ovaj film..nek mi javi..dat cu sestri da ga proba prevest..
vazna su mi samo vremena  od titla..da se ne zajebavam s tim..odnosno ona
ako ide-ide..ako ne-neBig smile

Ažurirao Bebinjo - 25.Svibanj/May.2007 u 15:27
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 15:44
evo nasla sam neki prevod na emuli, ne znam koji je jezik

http://www.sendspace.com/file/b022jk

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 15:46
ok skinuo sam..javit cu kad pocne prevodit...Wink
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 17:18
spooking93 je pre spominjao da ce uraditi prevod, poslala sam mu PM pa cekam da javi

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 19:59
no sta je sad?mogu li pocet prevodit il ne?
@wedder ako se dobro sjecam rekao je da je pri kraju vec pred mjesec i pol a jos nista...Confused
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 20:40
ti mozes, niko ti ne brani
ali da se ne bi ti ili tvoja sstra za dzabe trudio/la sacekaj da vidim dal ce da mi odgovori :)

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2007 u 12:31
e ovako:jucer je sestra pocela prevodit Yenkee Zulu..i od 950 redaka,dosla je na 270..sveukupno je radila 6 sati..jako je tesko pratit taj njihov jezik..jer nije cisti engleski a i jos + govore nesto i africkim...ja sam sad pogledao da vidim da li je ok...i titl je stvarno super...javim se kad ce biti znatnijih pomaka...
nadam se da se nece naci poslje neko pametan i reci da je imao taj titl vec dugoo kod sebe.. Wink

pozdraw
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2007 u 12:41
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

e ovako:jucer je sestra pocela prevodit Yenkee Zulu..i od 950 redaka,dosla je na 270..sveukupno je radila 6 sati..jako je tesko pratit taj njihov jezik..jer nije cisti engleski a i jos + govore nesto i africkim...ja sam sad pogledao da vidim da li je ok...i titl je stvarno super...javim se kad ce biti znatnijih pomaka...
nadam se da se nece naci poslje neko pametan i reci da je imao taj titl vec dugoo kod sebe.. Wink

pozdraw

Svaka cast kolega!!! Rekoh ja ranije da je bas zeznut taj njihov neki sleng ,,,\
Clap Clap Clap
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2007 u 13:23
Bebinjo svaka cast za tvoju sestru

Na vrh
santaana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj santaana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2007 u 14:06
pridruzujem se pohvalama. svaka cast i pozdrav sestri.
seth
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2007 u 07:28
evo rijeseno pola titla Wink malo bed ne stigne kroz tjedan praviti titl zbog posla i obveza pa samo kroz vikend..do nedjelje ce biti gotov..

Ažurirao Bebinjo - 01.Lipanj/Jun.2007 u 07:28
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 18:19
Evo okačio sam titl na sajt..gotov je konacno :)
Ja sam progledao malo titl i odlican je s obzirom kako ga je prevađala,ima neki dio kako razgovaraju na africkom pa je to prevela priblizno po svojem..ako se netko ne slaze s tim moze si tu recenicu obrisat i prevesti po svom..evo toliko..uzivajte u filmu Wink
Na vrh
lorena View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lorena Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 18:21
Svaka čast! Clap

Ažurirao lorena - 03.Lipanj/Jun.2007 u 18:22
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 18:24
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

Evo okačio sam titl na sajt..gotov je konacno :)
Ja sam progledao malo titl i odlican je s obzirom kako ga je prevađala,ima neki dio kako razgovaraju na africkom pa je to prevela priblizno po svojem..ako se netko ne slaze s tim moze si tu recenicu obrisat i prevesti po svom..evo toliko..uzivajte u filmu Wink

Svaka cast majstore ,, zahvali se seki u moje ime ,,, Clap Clap Clap
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 20:05
Bebinjo zahvali se puno sestri

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,402 sekundi.