| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dodavanje subtitle-a u DVD |
Odgovori
|
| Korisnik | |
crnac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dodavanje subtitle-a u DVDObjavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 19:27 |
|
Procitao sam uputstvo koje je postavljeno za dodavanje nasih subtitle-ova..i pokusao sam tako da izvedem, ali..:(
moguce je, da to uputstvo vazi za filmove koji se prvobitno nalaze u velikom formatu (7-8 Gb) pa sa svim tim crop-ovanjima i pravljenjem VOB-ova i ostalih file-ova...to radi. medjutim...sta raditi ako je DVD vec kreiran? ako vec ima odvojene VOB, IFO i BUP file-ove? recimo, ja imam Terminatora 3 u savrsenom kvalitetu snimka..zauzima mi ~4.5 Gb, ali..on ima samo engleski titl, odnosno ni nema prevod. Zeleo bih da mu ubacim nas prevod..ali..po onom uputstvu to nisam uspeo da izvedem. :( Nadam se da neko ima resenje. p.s. T3 nije jedini film koji imam bez prevoda. : / |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 19:46 |
|
Nema to veze koliki je film. Svakako možeš da ubaciš prevod...Iskopiraj film na HDD i piči po uputstvu...Mora da šljaka!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 22:55 |
|
Hajd taman da i ja ubacim u Terminal prevod. Barem da pokusam..... |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
crnac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 20:58 |
|
da..s tim da po uputstvu treba menjati subtitle sa IFOEdit-om iz (recimo) Deutch u srpsko/hrvatski...s tim da uputstvo definise to menjanje samo za 1 file. oO Ja imam vise file-ova..a i konacno, kad to uradim..u pgcedit-u vise mi se ne vidi file koji ima duzinu 1:44:xx minuta.. :S
Mislim..ja nemam 'spakovan' file od 7-8 Gb pa nisam testirao uputstvo, sto bi se reklo od A-Sh, ali pokusao sam to da izvedem sa ovim mojim filmom..i nisam uspeo. Meni ova moja verzija deluje jos laksa od one iz uputstva, jer ja film imam vec podeljen i sredjen, ali...:( takodje...kako da ubacim subtitle i koji je to file? to nigde ne pise..da li su ti subtitle-ovi za DVD formate drugaciji od onih za DIVX? ili je to isti file? ako je isti...na Netu mogu da nadjem jedno 10 razlicitih titl-ova za svaki film..odkud znam koji je pravi? (znam da ovo sve zvuci noob-ovski..ali ja i jesam noob :D ) |
|
![]() |
|
ipera
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 09:19 |
|
Molim pomoć.Sa satelita imam skinut film Nemoguća misija 3 vrhunske kvalitete u MPG2 formatu.DVD pravim sa Ulead movie factory i to je ok ali ne mogu ubaciti hr titl.Sa Net-a sam skinio titl sa nastavkom srt ripan sa DVD-a a takođe i program koji to radi,vsoconvertx to dvd2 ali je shareware i ne da mi ništa napraviti.Ako neko zna kako i sa kojim programom to da napravim bio bih zahvalan.Odgovore možete poslati na e-mail ivo.pera2@st.t-com.hr Hvala
|
|
![]() |
|
ipera
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 10:47 |
|
Hvala svima na pomoci .Sve sam pronašao šta mi treba.
Ažurirao ipera - 21.Svibanj/May.2007 u 10:50 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |