Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - micanje titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

micanje titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
renataa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj renataa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: micanje titlova
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 15:44
    haj ljudi,nadam se da će mi netko od vas moć pomoć.ja sam cura i ne razumijem se baš u kompjutere.
skinula sam jedan film u avi formatu ali on ima neke norveške ili švedske titlove.da li to mogu kako maknut i stavit hrvatske titlove?
hvala
renata
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 16:13
ako su zalepljeni za film onda ih ne mozes skinuti. Jedino da zalepis crnu traku preko tih prevoda pa da posle normalno ucitas taj tvoj prevod.
Bilo je price o tome pogledaj malo stare teme

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 16:40
Da, crnu traku ili nabaviš plug in za program koji se zove VirtualDub koji zamrlja postojeći prevod...Ajde javi se na PM, ako ne uspeš uraditi...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 17:55
darije, u vezi toga, imam  jedan film  od Kurosawe sa lepljenim engleskim titlom, ajde sibni to na mail, kako to srediti.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 18:24
hm, nemam ja to ispisano ( a trebalo bi )...
evo ti ovde plug-in-ovi...skini postavi i snaći ćeš se već....

http://www.titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=12268&KW=virtualdub&PID=531989#531989
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2007 u 23:32
Ma ne treba ti nikakvo uputstvo, extremno je jednostavno!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 00:02
Vala baš...
Na vrh
renataa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj renataa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 16:50
ma meni to niš nije jednostavno :(
nit imam taj program virtual dub (zašto uopće služi?) nit ne znam nalijepit tu crnu traku
heeelppp plizzzz
renata
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 17:24
Evo ti UPUTSTVO

Ažurirao darije - 02.Travanj/Apr.2007 u 20:22
Na vrh
kesi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 17:52
Zdravo raja, neradi stranica ,gdje mogu pronaci ovo upustvo za skidanje nalepljenih titlova
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 18:01
Upload-ovaću ponovo uputstvo večeras posle 20h.....
Na vrh
kesi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 18:28
hvala druže
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 22:39
Evo postavio sam ponovo uputstvo. link 4 posta gore, pa onda UPUTSTVO.... 
Na vrh
kesi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2007 u 05:42
paket preuzet hvala još jednom
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.