Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvdrip titl za "arthur & minimoys" ???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dvdrip titl za "arthur & minimoys" ???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dvdrip titl za "arthur & minimoys" ???
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 07:01
da li sam ja to napravio neku gresku, ili se verzije filmove stvarno razlikuju...
uglavnom ne mogu da sinhronizujem, tj. ustelujem postojece prevode za film iz topica sa novim dvdrip verzijama od grupa

2007-04-27     Arthur.And.The.Invisibles.PROPER.DVDRip.XViD-FEAR
2007-04-27     Arthur.And.The.Invisibles.DVDRip.XviD-iMBT
2007-04-27     Arthur.And.The.Invisibles.DVDRip.XviD-ViTE

ajde, ako je neko vec nastelovao, recimo "Sentinelov" prevod, neka da uploaduje, da ne bi gubio vreme, posto izgleda da cu morati - jer mi nikako ne pase???

ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 10:44
ima jedan prijevod...
nedavno je uploadan koji je mislim ok za DVDrip (neko ga je rucno namjestio valjda Big smile), Theacidwiz je reko da njemu pase... pa skini najnoviji i probaj ga

To je titl za verziju R5, pa mozda upali i za DVDrip
ali ima jedan zajeb...
moj titl ne pase po sadrzaju za DVDrip...
zasto? nemam pojma, ocito je kruzila druga verzija u kinima, ili je opcenito druga verzija za europu...
ova americka verzija je osakacena... fali nekih djelova filma... ako vam se da prilagodit prijevod prilagodite ga, imate na engleskom DVDrip titl na sajtu pa samo c/p sa mog prevoda, ja nemam volje...
pozz

Ažurirao Sentinel - 01.Svibanj/May.2007 u 12:28
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 20:28
evo samo da se javim..

probao sam sve prevode koji postoje za balkanske jezike i nijedan se ne slaze sa najnovijim final DVDripom.. jedini koji radi je engleski prevod za Vite verziju, koji radi i za sve ostale dvdripove (ona 3 sa vrha)...

ovo ostalo, cak i posle sinhronizacije prvi-red <> zadnji-red, se ne slazu.. znaci mora da se preradi.... :(

sacekacu jos malo da me neko ne pretekne... ali izgleda da cu morati sam ovo da odradim...
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 22:29
ponavljam
DVDripovi su iz Amerike a za njihovo trziste je DRUGI film...
izrezana verzija...
Skinite R5 koja je za europu, slika je izvrsna, titl ce se slozit i imat cete kompletan film...
capito?

Ažurirao Sentinel - 01.Svibanj/May.2007 u 22:29
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2007 u 22:36
@ xwolf

pošto imaš engleski prevod koji ti pase,a imas i prevedenu verziju,prekucaj preko tog engleskog taj preveden i imaces prevod.To ti je 2,3 sata posla.Tako sam ja radio za nekoliko filmova.

Ažurirao AcaN - 01.Svibanj/May.2007 u 22:37
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 12:24
Pa izgleda da verzije nisu iste...
Evropska Arthur et les Minimoys (2006) traje 102 minuta, a americka Arthur and the Invisibles 93 minuta... Sto nije mala razlika...
Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2007 u 16:19
Originalno postovano od strane divxgenius divxgenius piše:

Pa izgleda da verzije nisu iste...
Evropska Arthur et les Minimoys (2006) traje 102 minuta, a americka Arthur and the Invisibles 93 minuta... Sto nije mala razlika...

A sta sam ja reko u zadnja 2 posta?????
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.