Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sinhronizacija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sinhronizacija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sinhronizacija
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 01:56
Predpostavljam da je ovo vrlo komplikovano ali ipak me zanima da li postoji neki program koji sinhronizuje film ili bolje receno ako imam neki film na spanskom da li postoji neka opcija ili program koja ce prebaciti da na tom filmu pricaju npr engleski? Bez prevoda vec stvarno tako da pricaju
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 02:28
Bolje ne skidaj te na spanskom Ni na ruskom

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 02:33
Pa dobro sta da radim kad sam vec skinula i nisam znala da je spanski.. a sto je najgore ne mogu ni da provalim da li prevod zuri ili kasni ali najgore je sto nesto stvarno ne valja sa prevodom.. ne mogu da pratim...
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 03:06
To sto trazis je nemoguce.
O kojem se filmu radi? Sigurno se moze sredit prevod.

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 17:16
mislim da ne mozes :(
jedino ako znas tacno koja je grupa izdala mozes da nadjes odgovarajuci eng ili neki drugi prevod pa ces onda barem znati kad pocinje prva a kad zadnja izgovorena recenica :)
pogledaj da prevod mozda nema dual audio, ja sam pre neki dan skinula spanski film koji u sebi imao i engleski audio pa mogu da biram koji da pustim :)

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 23:58
Sto kaze vedderica pogledaj da li je film sa dva stream-a, cesto se desi da ima dva kanala!
Vladika
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 00:02
Kako to da pogledam?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 10:31
Odes u BS plejeru, desno dugme na sliku, pa odes na AUDIO, pa na AUDIO KANALI, ako je aktivan. Ako jeste tamo ce pisati da ima 2 mozda i 3. Ti samo izaberi onaj koji ti odgovara (pretpostavljam engleski) i to je to!
Vladika
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 11:42
A sta ako nije aktivan?
Na vrh
varazdin View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj varazdin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 15:26
Ako nije, znači sve ti ide po jednom kanalu i možeš si ići skidati drugu verziju filma.
Imam filmova gdje po jednom kanalu ide original engleski i preko njega nasnimljen poljski
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.