Sinhronizacija
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=13473
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 23:47 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Sinhronizacija
Objavio: andrejica
Tema: Sinhronizacija
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2007 u 01:56
|
Predpostavljam da je ovo vrlo komplikovano ali ipak me zanima da li postoji neki program koji sinhronizuje film ili bolje receno ako imam neki film na spanskom da li postoji neka opcija ili program koja ce prebaciti da na tom filmu pricaju npr engleski? Bez prevoda vec stvarno tako da pricaju
|
Odgovori:
Objavio: navojec
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2007 u 02:28
Bolje ne skidaj te na spanskom Ni na ruskom 
-------------
tigre, tigre, tamni sjaju...
|
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2007 u 02:33
|
Pa dobro sta da radim kad sam vec skinula i nisam znala da je spanski.. a sto je najgore ne mogu ni da provalim da li prevod zuri ili kasni ali najgore je sto nesto stvarno ne valja sa prevodom.. ne mogu da pratim...
|
Objavio: navojec
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2007 u 03:06
To sto trazis je nemoguce.
O kojem se filmu radi? Sigurno se moze sredit prevod.
-------------
tigre, tigre, tamni sjaju...
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2007 u 17:16
mislim da ne mozes :(
jedino ako znas tacno koja je grupa izdala mozes da nadjes odgovarajuci eng ili neki drugi prevod pa ces onda barem znati kad pocinje prva a kad zadnja izgovorena recenica :)
pogledaj da prevod mozda nema dual audio, ja sam pre neki dan skinula spanski film koji u sebi imao i engleski audio pa mogu da biram koji da pustim :)
-------------
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2007 u 23:58
Sto kaze vedderica pogledaj da li je film sa dva stream-a, cesto se desi da ima dva kanala!
------------- Vladika
|
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2007 u 00:02
Objavio: Vladika
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2007 u 10:31
Odes u BS plejeru, desno dugme na sliku, pa odes na AUDIO, pa na AUDIO KANALI, ako je aktivan. Ako jeste tamo ce pisati da ima 2 mozda i 3. Ti samo izaberi onaj koji ti odgovara (pretpostavljam engleski) i to je to!
------------- Vladika
|
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2007 u 11:42
Objavio: varazdin
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2007 u 15:26
Ako nije, znači sve ti ide po jednom kanalu i možeš si ići skidati drugu verziju filma.
Imam filmova gdje po jednom kanalu ide original engleski i preko njega nasnimljen poljski
|
|