Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slanje filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slanje filmova

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
crnnica View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Slanje filmova
    Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:14
Treba mi pomoc.
Kako cu najlakse i najbezbolnije poslati diskove u Hrvatsku?
Možda spava sa očima izvan svakog zla,

Izvan stvari, iluzija, izvan života,

I s njom spava, neviđena, njena lepota;

Mozda živi i doći će posle ovog sna.

Možda spava sa očima izvan svakog zla.
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:21

poštom

Na vrh
crnnica View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:26
Zoki, kontam da treba postom, ali me interesuju neke pojedinosti slanja.
:)
Možda spava sa očima izvan svakog zla,

Izvan stvari, iluzija, izvan života,

I s njom spava, neviđena, njena lepota;

Mozda živi i doći će posle ovog sna.

Možda spava sa očima izvan svakog zla.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:35

Specijalni koverti , pitaj u bolje snabdevenoj knjizari za vazdusaste koverte, sa baloncicima. Oni (bi trebalo) da zastite diskove.  Naravno, pakuj diskove u jace kesice, ne u slim kover, vec u obicne kesice. Pa onda u koverat.
Zatvori koverat i salji.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2007 u 23:26
Verovatno ce malo da te zezaju u posti, ali ja sam nasao jednu zabaceniju postu (ne glavnu u gradu) u kojoj te niko nista ne pita, i saljem odatle... Uzgred, mislim da mi je prvu posiljku duke cekao jedno 3 nedelje (moguce da je zbog toga sto nije bila u vazdusastom kovertu, vec sam zapakovao kao paket...), a sad stvari vec stoje bolje, mislim da stize z a4 ili 5 dana... BTW, ti rece da cu veceras da dobijem popis od tebe...?
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 18:13
Batali slanje preko grane jer iz BGa sanse nema da posaljes, a ljudi iz drugih mesta salju bez problema, u pitanju je neka zavera provereno. U svakom slucaju lako i bezbolno jako tesko, a ako uspes da posaljes javi detalje jer imam par razmena sa inostranstvom na cekanju...
Ignorance is bless.
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 18:18

Za Bg. ne znam,ali ja sam slao vec dva puta iz mog mesta(okolina Kragujevca) za Hrvatsku i oba puta je bez problema stiglo za nekih 5 - 6 dana.

Diskove sam slao u posebnim (vazdusastim kovertima) i poslao ih preporuceno.(malo skuplje ali sigurnije)Wink
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 19:26
ja sam slao par puta iz BiH jer mi je blizu a i jeftinije,posaljem preporuceno,platim oko 4-5 eura i nema nikakvih problema,nitko me nista ne pita,samo kazem cd-i i za 5-6 dana je u srbiji.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 19:28
:D
do 12 DVDova je obicna posiljka 5 maraka
a preporuka 8.5 sve zajedno

Ažurirao komunjara - 16.Travanj/Apr.2007 u 19:29
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 20:01

E koliko su se stvari izmenile. Mene danas yebase u posti. Onako javno.

1. Ne moze preporuceno!!!!  YEBOTE, OTKUD TO????
2. Ako su diskovi u pitanju i prelazi odredjenu gramaturu, mora da se popunni carinska deklaracija, itd itd......naterase me da saljem kao obicnu posiljku.

I sta sad? Ko mi garantuje da ce stici? Meni nije stiglo ni preporuceno pismo, sta sada da ocekujem???????

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:23
Ja kazem, nadjite u svom mestu neku manju postu (ako vec u vasem mestu nije manja posta...), gde se sve obavlja rucno. Ja tako saljem. Niti mi mere (gospodja na saleteru odokativno kaze koja je gramaturaTongue), niti me pitaju sta je unutra, a stigne za 4-5 dana, mogu da potvrde deky i duke, i QQQQ...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:34

A ko zna sta ti imas sa njom. Ove su bile ljubomorne zbog burme......

Isao sam ja i u manju postu, ali i tamo.....ista prica. Moracu da ih dosta izmenjam dok ne nadjem onu pravu.

Schopenhauer
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:43
Ne nosim burmu...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:08
ovo za carinu su i meni u rijeci trazili. slao sam 6 dvd-a i to platio 73 kn (10 eura). ta carina 25 kn, a ovo ostalo dvd-i. poš¡iljka do 250 g je 45 kn

Ažurirao monkey - 17.Travanj/Apr.2007 u 00:09
Hajduk živi vječno
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:22
ovo za carinu mi je novo, mene to nisu nikada trazili, a slao sam nekoliko puta za srbiju ili bosnu vise od 10 dvda... a da je slanje skupo to stoji...
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:29
ja sam jednom bio slao u srbiju obicno i nije doslo (nista cudno). drugi put slao sam preporučeno i tada sam platio 27 kn tu pošiljku. i sada mi traže da platim carinu. jer kao po nekom novom zakonu preporučeno smiješ slat samo 1 dvd (to je meni glupost...)
Hajduk živi vječno
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:44
nikad mi se nijedan paket nije zagubio, a slao sam svakako.....

Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

jer kao po nekom novom zakonu preporučeno smijeÅ¡ slat samo 1 dvd 

od kada to? prije 2-3 tjedan sam slao za srbiju i nitko mi ovo nije spominjao

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 01:00
zadnji put sam slao za srbiju prije mjesec dana. i tako mi ženska rekla na pošti.
Hajduk živi vječno
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 01:08
Ja sam poslednji put poslao, koliko bese, duke, 9 komada, cini mi se, i to sam platio oko 250 din (nesto malo vise od 3 evra)... A slicno sam platio i z asmo 1 disk...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 01:31
je, 9 komada je bilo, ja sam slanje platio cca 7 €, a kad saljem obicno dodje mi slanje 3-4 €...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.