Slanje filmova
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=13337
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 17:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Slanje filmova
Objavio: crnnica
Tema: Slanje filmova
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:14
Treba mi pomoc.
Kako cu najlakse i najbezbolnije poslati diskove u Hrvatsku?
------------- Možda spava sa očima izvan svakog zla,
Izvan stvari, iluzija, izvan života,
I s njom spava, neviđena, njena lepota;
Mozda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima izvan svakog zla.
|
Odgovori:
Objavio: zoky
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:21
Objavio: crnnica
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:26
Zoki, kontam da treba postom, ali me interesuju neke pojedinosti slanja.
:)
------------- Možda spava sa očima izvan svakog zla,
Izvan stvari, iluzija, izvan života,
I s njom spava, neviđena, njena lepota;
Mozda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima izvan svakog zla.
|
Objavio: BELI
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2007 u 22:35
Specijalni koverti , pitaj u bolje snabdevenoj knjizari za vazdusaste koverte, sa baloncicima. Oni (bi trebalo) da zastite diskove. Naravno, pakuj diskove u jace kesice, ne u slim kover, vec u obicne kesice. Pa onda u koverat. Zatvori koverat i salji.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2007 u 23:26
Verovatno ce malo da te zezaju u posti, ali ja sam nasao jednu zabaceniju postu (ne glavnu u gradu) u kojoj te niko nista ne pita, i saljem odatle... Uzgred, mislim da mi je prvu posiljku duke cekao jedno 3 nedelje (moguce da je zbog toga sto nije bila u vazdusastom kovertu, vec sam zapakovao kao paket...), a sad stvari vec stoje bolje, mislim da stize z a4 ili 5 dana... BTW, ti rece da cu veceras da dobijem popis od tebe...?
------------- Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
Objavio: Hawkmoon
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2007 u 18:13
Batali slanje preko grane jer iz BGa sanse nema da posaljes, a ljudi iz
drugih mesta salju bez problema, u pitanju je neka zavera provereno. U
svakom slucaju lako i bezbolno jako tesko, a ako uspes da posaljes javi
detalje jer imam par razmena sa inostranstvom na cekanju...
------------- Ignorance is bless.
|
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2007 u 18:18
|
Za Bg. ne znam,ali ja sam slao vec dva puta iz mog mesta(okolina Kragujevca) za Hrvatsku i oba puta je bez problema stiglo za nekih 5 - 6 dana.
Diskove sam slao u posebnim (vazdusastim kovertima) i poslao ih preporuceno.(malo skuplje ali sigurnije) 
-------------
|
Objavio: mirod
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2007 u 19:26
|
ja sam slao par puta iz BiH jer mi je blizu a i jeftinije,posaljem preporuceno,platim oko 4-5 eura i nema nikakvih problema,nitko me nista ne pita,samo kazem cd-i i za 5-6 dana je u srbiji.
|
Objavio: komunjara
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2007 u 19:28
:D do 12 DVDova je obicna posiljka 5 maraka
a preporuka 8.5 sve zajedno
|
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2007 u 20:01
E koliko su se stvari izmenile. Mene danas yebase u posti. Onako javno.
1. Ne moze preporuceno!!!! YEBOTE, OTKUD TO???? 2. Ako su diskovi u pitanju i prelazi odredjenu gramaturu, mora da se popunni carinska deklaracija, itd itd......naterase me da saljem kao obicnu posiljku.
I sta sad? Ko mi garantuje da ce stici? Meni nije stiglo ni preporuceno pismo, sta sada da ocekujem???????
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:23
Ja kazem, nadjite u svom mestu neku manju postu (ako vec u vasem mestu nije manja posta...), gde se sve obavlja rucno. Ja tako saljem. Niti mi mere (gospodja na saleteru odokativno kaze koja je gramatura ), niti me pitaju sta je unutra, a stigne za 4-5 dana, mogu da potvrde deky i duke, i QQQQ...
|
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:34
A ko zna sta ti imas sa njom. Ove su bile ljubomorne zbog burme......
Isao sam ja i u manju postu, ali i tamo.....ista prica. Moracu da ih dosta izmenjam dok ne nadjem onu pravu.
Schopenhauer
|
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2007 u 23:43
Ne nosim burmu...
|
Objavio: monkey
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:08
ovo za carinu su i meni u rijeci trazili. slao sam 6 dvd-a i to platio 73 kn (10 eura). ta carina 25 kn, a ovo ostalo dvd-i. poš¡iljka do 250 g je 45 kn
------------- Hajduk živi vječno
http://ubanimator.com -
|
Objavio: duke_of_earl
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:22
ovo za carinu mi je novo, mene to nisu nikada trazili, a slao sam nekoliko puta za srbiju ili bosnu vise od 10 dvda... a da je slanje skupo to stoji...
------------- -All my life I wanted a computer,now I want my life back!
-A day without sex is a day wasted.
|
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:29
ja sam jednom bio slao u srbiju obicno i nije doslo (nista cudno). drugi put slao sam preporučeno i tada sam platio 27 kn tu pošiljku. i sada mi traže da platim carinu. jer kao po nekom novom zakonu preporučeno smiješ slat samo 1 dvd (to je meni glupost...)
|
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 00:44
nikad mi se nijedan paket nije zagubio, a slao sam svakako.....
monkey piše:
jer kao po nekom novom zakonu preporuÄeno smijeÅ¡ slat samo 1 dvd
|
od kada to? prije 2-3 tjedan sam slao za srbiju i nitko mi ovo nije spominjao
|
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 01:00
zadnji put sam slao za srbiju prije mjesec dana. i tako mi ženska rekla na pošti.
|
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 01:08
Ja sam poslednji put poslao, koliko bese, duke, 9 komada, cini mi se, i to sam platio oko 250 din (nesto malo vise od 3 evra)... A slicno sam platio i z asmo 1 disk...
|
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 01:31
je, 9 komada je bilo, ja sam slanje platio cca 7 €, a kad saljem obicno dodje mi slanje 3-4 €...
|
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 01:43
monkey piše:
zadnji put sam slao za srbiju prije mjesec dana. i tako mi ženska rekla na pošti.
|
A sta, oni vode evidenciju? I tamo i ovamo su to *&&*((*^)^%&)( neopevana, samo tamo manje nego ovde. Iz Beograda mi nije stiglo preporuceno pismo. Jest da je u njemu bio disk, i da je kovertiran u obican koverat.....kad ne mogu ubediti coveka...
UH....Kako rece Kneginja:
STO ME NE UBIJE IDE U MOJE MEMOARE
Schopenhauer
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 01:56
monkey piše:
jer kao po nekom novom zakonu preporučeno smiješ slat samo 1 dvd (to je meni glupost...)
|
i meni su tako rekli da po pravilu moze samo jedan disk mada moze i vise
sve u svemu najvise zaviis od same poste
-------------
|
Objavio: mirod
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2007 u 15:52
duke_of_earl piše:
je, 9 komada je bilo, ja sam slanje platio cca 7 €, a kad saljem obicno dodje mi slanje 3-4 €... |
e duke nek ti sad johnny namiri razliku od oko 4 eura sto si ti vise platio za 9 dvd-a.
|
|