Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ripovanje titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ripovanje titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ripovanje titla
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 09:34

Moze li se i kako izripovati titl nalepljen na DVD? Cini mi se da je bila neka takva prica, ali tada nisam bio zainteresovan za istu. Sta mi treba: pozajmio sam DVD iz kolekcije "filmovani romani" sa filmom La Lengua de la Mariposas ciji mi titl treba, a cela ta edicija ima samo nalepljene titlove.

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 12:16
PA, sto nisi rekao, golube... Ima cica taj film... Pogledacu sta se dogadja, pa cu ti izripovati titl, ako moze... Kazu, inace, da nova verzija SUBRIP-a moze i to da radi, ali nisam probao...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 12:38
pa kažu johhny, kažu!!!! Ja nisam uspeo!!! Ajde probaj, pa ako radi - extra!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 14:43
Pa, ne mogu da probam, nemam tu verziju, a ne da mi se da je skidam... Uostalom, ako vec ima zalepljen titl, sto da ga skidam...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 22:44
A koja to verzija moze?

Navedite mi molim.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 00:46
SubRip 1.50 beta4

NAVODNO....ja nisam uspeo....
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 01:24

Dakle ipak je sve samo NAVODNO, ispala drugim recima.........
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2007 u 02:17
Slušaj, probaj p avidi....Taj program radi po principu OCR-a, prepoznavanja teksta... Znači, svaki "deo" filma gde je prevod (tekst), pretvori u sliku i sa nje "čita" tekst.... Tako je to u teoriji, ali u praksi neće....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.