Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TMNT (2007) [Nedovrshen Titl]
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TMNT (2007) [Nedovrshen Titl]

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tonkpils03 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonkpils03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TMNT (2007) [Nedovrshen Titl]
    Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:31
hmm , dakle vidim da se svadjate, pa da vas barem malo obradujem...
nisam zavrshio sa pisanjem, ali napisao sam do neke 50te minute...
moram dovrsh*ti titl, no AKO postoje ljudi koji bash NE mogu gledati film bez titla..
nek barem pogledaju pochetak..
a vecheras bi ja mogao ovo i dovrsh*ti..
inache, ovo je moj 4ti titl ikada, stoga, ako ima greshaka, ebiga..
nemojte se buniti..  pogotovo ne na gramatiku.. na to mi se bash i nije dalo paziti..
pisao sam koliko sam god dobro mogao..

/cgi-bin/uploads/20070327_213020_TMNT_2007.rar
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:34
ma ok nije bilo svadje,nego eto covijek je bio malo nestrpljiv...al kao sto sam mu rekao,samo se treba malo strpit jel ce tog titla biti,posto ga svi traze
svaka cast majstore
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonkpils03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:37
hmm ma reko mi frend na nashem forumu na shoutboxu da se vamo raspravlja o tome..
pa reko da vas obavijestim da netko prevodi... ^^

samo da skinem jednu igru do kraja (200MB) pa chu nastaviti s prijevodom..
a onda chu uploadati konachnu verziju!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:45
@ tonkpils03

Svaka cast majstore,takvih nam ljudi treba.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:53
ej da te pitam vec kad prevodis, za koji release i valja li slika/ton?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonkpils03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:55
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

ej da te pitam vec kad prevodis, za koji release i valja li slika/ton?

pa kolko se sjecham, na download opis sam napisao ..
pukka - proper.. TS (1CD, 700MB)
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 14:36
odgovara i Proper Repack titl je extra bravo...slika je super i zvuk
Na vrh
Croshadow View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Croshadow Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 16:06
Svaka cast majstore , puno hvala
Na vrh
pegula View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pegula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2007 u 21:58
titlovi su odlicni
MOLIM zavrsi ih sto prijeEmbarrassed
Na vrh
nekokuca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nekokuca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 23:17
kada ce biti gotov titl care?
mkele
Na vrh
nekokuca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nekokuca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2007 u 23:18
MAJSTORE MAJSTORE daj da dete odgleda film do kraja  CAR SI!!!!!!!
mkele
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2007 u 23:52
Evo zahvaljujuci jednom liku dobio sam prevod za Kornjace
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Stexman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stexman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 00:36
Pa daj i nama :)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 00:44
meni ne radi upload pa cu dati Vedder da ga uploduje.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 01:02
zakacen prevod

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 01:06
nek neko proba pa da javi jel valja,ja ne zna za koju je verziju,ali mislim da bi trebao stimati.

- Armin van Buuren

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 02:05

Dajte, nema veze sto sam pao i sto su mi obecali pretres stana i hapsenje svaki put kada prodju ulicom, ali ja se ne dam. Idemo dalje!!!!

Sad stigoh s posla......
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2007 u 02:21
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

nek neko proba pa da javi jel valja,ja ne zna za koju je verziju,ali mislim da bi trebao stimati.

TMNT.proper.repack.telesync.xvid-pukka titl radi extra na ovoj verziji bravo care...

Na vrh
icoo1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icoo1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 15:29
Kako da ja dođem do titla za TMNT(2007)??
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2007 u 16:27
evo ti link pa skini:

http://www.divx-titlovi.com/TMNT-_ACAN-26364.aspx

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.