TMNT (2007) [Nedovrshen Titl]
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=13103
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 22:18 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: TMNT (2007) [Nedovrshen Titl]
Objavio: tonkpils03
Tema: TMNT (2007) [Nedovrshen Titl]
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:31
hmm , dakle vidim da se svadjate, pa da vas barem malo obradujem... nisam zavrshio sa pisanjem, ali napisao sam do neke 50te minute... moram dovrsh*ti titl, no AKO postoje ljudi koji bash NE mogu gledati film bez titla.. nek barem pogledaju pochetak.. a vecheras bi ja mogao ovo i dovrsh*ti.. inache, ovo je moj 4ti titl ikada, stoga, ako ima greshaka, ebiga.. nemojte se buniti.. pogotovo ne na gramatiku.. na to mi se bash i nije dalo paziti.. pisao sam koliko sam god dobro mogao..
/cgi-bin/uploads/20070327_213020_TMNT_2007.rar - /cgi-bin/uploads/20070327_213020_TMNT_2007.rar
|
Odgovori:
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:34
|
ma ok nije bilo svadje,nego eto covijek je bio malo nestrpljiv...al kao sto sam mu rekao,samo se treba malo strpit jel ce tog titla biti,posto ga svi traze
svaka cast majstore
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:37
hmm ma reko mi frend na nashem forumu na shoutboxu da se vamo raspravlja o tome.. pa reko da vas obavijestim da netko prevodi... ^^
samo da skinem jednu igru do kraja (200MB) pa chu nastaviti s prijevodom.. a onda chu uploadati konachnu verziju!
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:45
@ tonkpils03
Svaka cast majstore,takvih nam ljudi treba.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:53
ej da te pitam vec kad prevodis, za koji release i valja li slika/ton?
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2007 u 21:55
Sentinel piše:
ej da te pitam vec kad prevodis, za koji release i valja li slika/ton?
|
pa kolko se sjecham, na download opis sam napisao .. pukka - proper.. TS (1CD, 700MB)
|
Objavio: batistuta
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2007 u 14:36
|
odgovara i Proper Repack titl je extra bravo...slika je super i zvuk
|
Objavio: Croshadow
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2007 u 16:06
|
Svaka cast majstore , puno hvala
|
Objavio: pegula
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2007 u 21:58
titlovi su odlicni
MOLIM zavrsi ih sto prije 
|
Objavio: nekokuca
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2007 u 23:17
kada ce biti gotov titl care?
------------- mkele
|
Objavio: nekokuca
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2007 u 23:18
MAJSTORE MAJSTORE daj da dete odgleda film do kraja CAR SI!!!!!!!
------------- mkele
|
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2007 u 23:52
Evo zahvaljujuci jednom liku dobio sam prevod za Kornjace
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Stexman
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2007 u 00:36
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2007 u 00:44
meni ne radi upload pa cu dati Vedder da ga uploduje.
- Armin van Buuren
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2007 u 01:02
zakacen prevod 
-------------
|
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2007 u 01:06
nek neko proba pa da javi jel valja,ja ne zna za koju je verziju,ali mislim da bi trebao stimati.
- Armin van Buuren
|
Objavio: BELI
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2007 u 02:05
Dajte, nema veze sto sam pao i sto su mi obecali pretres stana i hapsenje svaki put kada prodju ulicom, ali ja se ne dam. Idemo dalje!!!!
Sad stigoh s posla......
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Objavio: batistuta
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2007 u 02:21
AcaN piše:
nek neko proba pa da javi jel valja,ja ne zna za koju je verziju,ali mislim da bi trebao stimati. |
TMNT.proper.repack.telesync.xvid-pukka titl radi extra na ovoj verziji bravo care...
|
Objavio: icoo1
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2007 u 15:29
|
Kako da ja dođem do titla za TMNT(2007)??
|
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2007 u 16:27
evo ti link pa skini:
http://www.divx-titlovi.com/TMNT-_ACAN-26364.aspx
- Armin van Buuren
|
|