Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hrvatska-Makedonija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hrvatska-Makedonija

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hrvatska-Makedonija
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 16:48
oslabljeni s mladenom petricem,dariom srnom i legendom hrvatske odbrane robertom kovacem nadam se da cemo nastaviti niz pobjeda na domacem terenu...30 utakmica nitko nije odnio 3boda iz Hrvatske,neka tako i ostaneClapClap
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 17:04
2:0 za nas
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 17:09
miki iz slobodnjaka i dudu
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 17:14
miki i kranjčar Big smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 18:56
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

oslabljeni s mladenom petricem,dariom srnom i legendom hrvatske odbrane robertom kovacem nadam se da cemo nastaviti niz pobjeda na domacem terenu...30 utakmica nitko nije odnio 3boda iz Hrvatske,neka tako i ostaneClapClap

nismo oslabljeni za srnu, na klupi je on. bilić više voli mikija i malog cicu na krilima jer forsira proigravanja na zemlji, a ne centaršuteve. eno štimac pizdi već dva dana kako to da srna nije u prvih 11. LOL
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 19:01
srna se ozljedio na teniskom mecu..:)
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 19:06
sigurna pobjeda...
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 19:11

HRVATSKA-makedonija 3:0!Big smile 

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 21:10
ajmeeeeee..pa kud bas goce da ga daCry...vaditi kranjcara i uvesti srnu
mijenjati pozicije srne i rapaica...izvesti balabana uvesti budana
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 21:14
Miki Rapajic??????

Nisam bez razloga bil skeptican prema njemu...
Vidi se da uopce nema snage, nula bodova, mislim da Bilic zali kaj je Srnu ostavil na klupi...Miki i Kranjcar premalo sudjeluju u igri, pa Niko Kovac i Modric trce za obojicu...kakvu je samo Modric poslal loptu za Mikija a ovaj spor ko puz sve zajebo....

Za  Rapajica mislim najgora tekma dosad za repku....

Nis, valjda bu drugo polurijeme bilo bolje....Nadam se .....
Ajmo HRVATSKA
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 21:49
Originalno postovano od strane Mate MiÅ¡o Kova& Mate MiÅ¡o Kova& piše:

eno štimac pizdi već dva dana kako to da srna nije u prvih 11. LOL

s razlogom je pizdio. ipak je srna najbolji u repki. evo sad je 71. minuta i otkad je srna ušao igra nam se znatno poboljšala
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 22:17

jest da je miki imao los dan,al nemoj mi brate protiv mikija.....mali ovaj prdonja modric,onu priliku u prvom dijelu..desna strana prazna on lupa gdje je najveca guzva a sammmm ko duh na udarcu...za profesionalca kao sto je on trebao je dati golSmile.....

DARIO SRNAAAAAA
vazno da smo mi pobijediliClap
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 22:27
ajme, ovaj goran marić je takav idiot. pa ja od njega nisam čuo da je za nekog suca rekao da je dobar. njemu su svi loši suci. a on je bio ono odličan sudac, sudio na 2 svjetska i 1 europskom prvenstvu i jedno finale lige prvaka... kakav konj
Hajduk živi vječno
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 22:27
1 Hrvatska 1 0 15:3 13
2 Rusija 5 3 2 0 7:1 11 
3 Engleska 5 2 1 6:2
4 Izrael 2 1 9:6
5 Makedonija 6 2 1 4:3 7
6 Estonija 0 0 0:6 0
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 22:54
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

jest da je miki imao los dan,al nemoj mi brate protiv mikija.....mali ovaj prdonja modric,onu priliku u prvom dijelu..desna strana prazna on lupa gdje je najveca guzva a sammmm ko duh na udarcu...za profesionalca kao sto je on trebao je dati golSmile.....

DARIO SRNAAAAAA
vazno da smo mi pobijediliClap

Miki nema snage i uzasno je spor..

Modricu nemas kaj prigovarat, pa mislim da je svima jasno ko nam drzi srednji red....zapucal je sansu al Boze moj....

Dudu, hehe, kakav lijepi pogodak...cijelo drugo poluvrijeme sam govoril da bu spicil gol....

Charlie...car...kakva dva prodora....

Evo da ne bu bilo kak hvalim samo Dinamovce...

Naravno prvo ime susreta Darijo Srna, car, mislim da je htel Bilicu pokazat ko treba igrat u prvoj(on ili Miki) postavi....Prekraasan shut.,...u sebi sam pomislil kod izvodenja...ma zabit ce to on...idealna sansa za njegaaa.kad ono stvarno zapici gollll....pravi detonator...pokretljiv, agresivan....

Vidis  Deki, da je takav Miki, pokretljiv, brz i agresivan onda bi mogel igrat u prvoj,,,al on nije nijedno od toga...mislim stavit igraca u prvu postavu zbog njegovog topovskog i danas nepreciznog  udarca ili centarsuta za koji mu treba 5 godina....ne bi islo....

Niko Kovac, legenda ko i uvijek, borac,nema kaj...Balban je isto dobro odigral, puno je lopti zastopal, okrenul stranu...mogel je i bolje al njemu nemam kaj prigovorit...

Babic me danas jako razocaral, previse dobrih prilika za centarsut je upropastil....no na kraju bitno da smo pobijedili....

BRAVO HRVATSKA
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:01
ma miki nije imao dan i to je to,al covijece boziji miki je potreban ovoj repki i covijek se trudi i ima sve sti jedan igrac treba imati,nemoj srackat lega...
balaban????to samo ti i onaj susec ga hvalite,lega nista nije pokazao ,ama bas nistaaaa,jest da je olic sirovina,al bolje da je njega uveo...balaban je sminker a ne nogometas...pa modricu lega treba 20 prilika da bi dao gol kao i kranjcaru,al jasno takvi su "dinamovci" da nikad nista nece priznati....i za babica sto velis,ma daj lega nemoj zajebavat,imao je prodora u prvom dijelu i bio je najistaknutiji,drugi dio:umoran lega...nije standardan i nema snage,al pokazao je danas cvrstinu kao i niko kovac...da niko i samo stoji na terenu puno znaci repki
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:08
NEma Rapajic sve kaj je potrebno, ima centarsut i udarac, a ak ti mislis da je on s tim kompletan igrac koji je potreban ovoj repki onda ok.

Srna je za njega izmislil nogomet...

Modric je car....mozak...glavni akter veznog reda....ne znam kak nisii primjetil koliko je lijepih lopti dal....no dobro, imaj ti svoje misljenje o njemu kakvo hoces, samo mogel si vidjeti kak igra svaku tekmu...jedna od najboljih uvijek, ako ne i najbolji....

BRAVO NASI

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:14
nikad dok srna igra nece biti najbolji....ajme lega pa ja i ti bi se ubili na tekmi Big smile
Na vrh
bertoman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bertoman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:18
lol....

Misli si ti kaj hoces....Modric je car,a  srna caric.LOL

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:20
u zg je ludnica po ulicama, nemogu spavatiLOL
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.