Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Hrvatska-Makedonija

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=13057
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:07
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Hrvatska-Makedonija
Objavio: dejan-sl
Tema: Hrvatska-Makedonija
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 16:48
oslabljeni s mladenom petricem,dariom srnom i legendom hrvatske odbrane robertom kovacem nadam se da cemo nastaviti niz pobjeda na domacem terenu...30 utakmica nitko nije odnio 3boda iz Hrvatske,neka tako i ostaneClapClap

-------------
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!

Odgovori:
Objavio: monkey
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 17:04
2:0 za nas

-------------
Hajduk živi vječno
http://ubanimator.com -

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 17:09
miki iz slobodnjaka i dudu

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 17:14
miki i kranjčar Big smile

-------------
Hajduk živi vječno

Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 18:56
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

oslabljeni s mladenom petricem,dariom srnom i legendom hrvatske odbrane robertom kovacem nadam se da cemo nastaviti niz pobjeda na domacem terenu...30 utakmica nitko nije odnio 3boda iz Hrvatske,neka tako i ostaneClapClap

nismo oslabljeni za srnu, na klupi je on. bilić više voli mikija i malog cicu na krilima jer forsira proigravanja na zemlji, a ne centaršuteve. eno štimac pizdi već dva dana kako to da srna nije u prvih 11. LOL

-------------
But if I go to hell then I hope I burn well

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 19:01
srna se ozljedio na teniskom mecu..:)

-------------

Objavio: Bebinjo
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 19:06
sigurna pobjeda...

-------------

Objavio: ddavid14
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 19:11

HRVATSKA-makedonija 3:0!Big smile 

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 21:10
ajmeeeeee..pa kud bas goce da ga daCry...vaditi kranjcara i uvesti srnu
mijenjati pozicije srne i rapaica...izvesti balabana uvesti budana

-------------

Objavio: bertoman
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 21:14
Miki Rapajic??????

Nisam bez razloga bil skeptican prema njemu...
Vidi se da uopce nema snage, nula bodova, mislim da Bilic zali kaj je Srnu ostavil na klupi...Miki i Kranjcar premalo sudjeluju u igri, pa Niko Kovac i Modric trce za obojicu...kakvu je samo Modric poslal loptu za Mikija a ovaj spor ko puz sve zajebo....

Za  Rapajica mislim najgora tekma dosad za repku....

Nis, valjda bu drugo polurijeme bilo bolje....Nadam se .....
Ajmo HRVATSKA

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 21:49
Originalno postovano od strane Mate MiÅ¡o Kova& Mate MiÅ¡o Kova& piše:

eno štimac pizdi već dva dana kako to da srna nije u prvih 11. LOL

s razlogom je pizdio. ipak je srna najbolji u repki. evo sad je 71. minuta i otkad je srna ušao igra nam se znatno poboljšala

-------------
Hajduk živi vječno

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 22:17

jest da je miki imao los dan,al nemoj mi brate protiv mikija.....mali ovaj prdonja modric,onu priliku u prvom dijelu..desna strana prazna on lupa gdje je najveca guzva a sammmm ko duh na udarcu...za profesionalca kao sto je on trebao je dati golSmile.....

DARIO SRNAAAAAA
vazno da smo mi pobijediliClap

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 22:27
ajme, ovaj goran marić je takav idiot. pa ja od njega nisam čuo da je za nekog suca rekao da je dobar. njemu su svi loši suci. a on je bio ono odličan sudac, sudio na 2 svjetska i 1 europskom prvenstvu i jedno finale lige prvaka... kakav konj

-------------
Hajduk živi vječno

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 22:27
1 Hrvatska 1 0 15:3 13
2 Rusija 5 3 2 0 7:1 11 
3 Engleska 5 2 1 6:2
4 Izrael 2 1 9:6
5 Makedonija 6 2 1 4:3 7
6 Estonija 0 0 0:6 0

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 22:54
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

jest da je miki imao los dan,al nemoj mi brate protiv mikija.....mali ovaj prdonja modric,onu priliku u prvom dijelu..desna strana prazna on lupa gdje je najveca guzva a sammmm ko duh na udarcu...za profesionalca kao sto je on trebao je dati golSmile.....

DARIO SRNAAAAAA
vazno da smo mi pobijediliClap

Miki nema snage i uzasno je spor..

Modricu nemas kaj prigovarat, pa mislim da je svima jasno ko nam drzi srednji red....zapucal je sansu al Boze moj....

Dudu, hehe, kakav lijepi pogodak...cijelo drugo poluvrijeme sam govoril da bu spicil gol....

Charlie...car...kakva dva prodora....

Evo da ne bu bilo kak hvalim samo Dinamovce...

Naravno prvo ime susreta Darijo Srna, car, mislim da je htel Bilicu pokazat ko treba igrat u prvoj(on ili Miki) postavi....Prekraasan shut.,...u sebi sam pomislil kod izvodenja...ma zabit ce to on...idealna sansa za njegaaa.kad ono stvarno zapici gollll....pravi detonator...pokretljiv, agresivan....

Vidis  Deki, da je takav Miki, pokretljiv, brz i agresivan onda bi mogel igrat u prvoj,,,al on nije nijedno od toga...mislim stavit igraca u prvu postavu zbog njegovog topovskog i danas nepreciznog  udarca ili centarsuta za koji mu treba 5 godina....ne bi islo....

Niko Kovac, legenda ko i uvijek, borac,nema kaj...Balban je isto dobro odigral, puno je lopti zastopal, okrenul stranu...mogel je i bolje al njemu nemam kaj prigovorit...

Babic me danas jako razocaral, previse dobrih prilika za centarsut je upropastil....no na kraju bitno da smo pobijedili....

BRAVO HRVATSKA

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:01
ma miki nije imao dan i to je to,al covijece boziji miki je potreban ovoj repki i covijek se trudi i ima sve sti jedan igrac treba imati,nemoj srackat lega...
balaban????to samo ti i onaj susec ga hvalite,lega nista nije pokazao ,ama bas nistaaaa,jest da je olic sirovina,al bolje da je njega uveo...balaban je sminker a ne nogometas...pa modricu lega treba 20 prilika da bi dao gol kao i kranjcaru,al jasno takvi su "dinamovci" da nikad nista nece priznati....i za babica sto velis,ma daj lega nemoj zajebavat,imao je prodora u prvom dijelu i bio je najistaknutiji,drugi dio:umoran lega...nije standardan i nema snage,al pokazao je danas cvrstinu kao i niko kovac...da niko i samo stoji na terenu puno znaci repki

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:08
NEma Rapajic sve kaj je potrebno, ima centarsut i udarac, a ak ti mislis da je on s tim kompletan igrac koji je potreban ovoj repki onda ok.

Srna je za njega izmislil nogomet...

Modric je car....mozak...glavni akter veznog reda....ne znam kak nisii primjetil koliko je lijepih lopti dal....no dobro, imaj ti svoje misljenje o njemu kakvo hoces, samo mogel si vidjeti kak igra svaku tekmu...jedna od najboljih uvijek, ako ne i najbolji....

BRAVO NASI

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:14
nikad dok srna igra nece biti najbolji....ajme lega pa ja i ti bi se ubili na tekmi Big smile

-------------

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:18
lol....

Misli si ti kaj hoces....Modric je car,a  srna caric.LOL

Objavio: alekovac
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:20
u zg je ludnica po ulicama, nemogu spavatiLOL

-------------
svaki kraj je tek novi pocetak

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:21
Originalno postovano od strane bertoman bertoman piše:

lol....

Misli si ti kaj hoces....Modric je car,a  srna caric.LOL

a srest cu te ja lega jednom na derbijuLOLLOL

-------------

Objavio: Zlatkohead
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2007 u 23:42
Po meni Babić se nije baš iskazao, trebao se bolje rješavati lopte, ali sve u svemu, dobro je igrao. Rapaića nisam ni vidio na terenu baš nešto, pa neću ništa, okej je i on. Modrić i Srna - svaka im čast obojici, fenomenalno su igrali. Niko se malo zajebavo, trebo dobit penal, al jebiga. Drugi penal na Srni nije bio, malo je on poletio, pa bio kontakt, uglavnom, pobjedili smo...

Protiv Rusa igramo u Lipnju, na tu tekmu definitivno idem, na ovu nisam htio zbog vremena, barem će u Lipnju biti toplije i sve...

IDEMO HRVATSKA! ALE ALE ALE...

-------------
http://imageshack.us -

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2007 u 04:15

@ dejan : kaj se tice balabana pogledaj kaj je bilic izjavil za njega poslije tekme....

Rapajic....definitivno proslost...nemre on sa ovim mladicima trcat...LOLLOL

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2007 u 15:10
ma balaban da je igrac,onda bi biostalno u prvih 11....pa jasno da ce to izjaviti,gledaj samo kad ce opet igrat u prvih 11...
jos oni moraju da uce od mikija kako se igra.....

-------------

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2007 u 19:05
Ak treba od nekoga uciti onda to sigurno nije  Rapajic koji nikad nije bil nista posebno..fuckas igraca kji nema snage i trke....

Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2007 u 19:51

Ak treba od nekoga uciti onda to sigurno nije  Rapajic koji nikad nije bil nista posebno..fuckas igraca kji nema snage i trke....

nemaš pojmaTongue vidi se da neznaš kako miki igra.. u standarda rastura, jučer jednostavno nije bio njegov dan, pogledaj malo njegove golove i akcije na youtube i informiraj se

Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2007 u 20:13
pa i lepi bole je jedan od najboljih napadača belgijske jupiter lige i obožavaju ga u bruggeu, al ga nema na youtube-u. im'o sam priliku gledat par utakmica iz njihove lige, i baš se ne ubijaju od trčanja, zato naši i vole ić tamo.

-------------
But if I go to hell then I hope I burn well

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2007 u 20:14
Ma Miki je zmaj, samo kaj ne poleti.....LOL

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2007 u 20:15
Originalno postovano od strane Mate MiÅ¡o Kova& Mate MiÅ¡o Kova& piše:

pa i lepi bole je jedan od najboljih napadača belgijske jupiter lige i obožavaju ga u bruggeu, al ga nema na youtube-u. im'o sam priliku gledat par utakmica iz njihove lige, i baš se ne ubijaju od trčanja, zato naši i vole ić tamo.

Mislim da je MAte sve ovim rekel...LOLLOLLOLLOL

Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2007 u 20:54

jedan veliki var za ovo LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2007 u 15:06

kako možeš reći da rapajić nikad nije bio ništa posebno?? nisi ga valjda nikad prije gledao. ili je razlog što je hajdukovac pa cim odigra loše se sere protiv njega. napišeš: fućkaš igrača koji nema snage i trke. pa čovjek ima 33 godine i nije baš trkački kao ovi mladi igrači, ali zato ima tehniku 10 puta bolju od ostatka veznog reda

-------------
Hajduk živi vječno

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2007 u 16:05
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

jedan veliki var za ovo LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ocito nisi pronasel Rapajica medju Matinim rijecima....Tongue

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2007 u 16:06
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

kako možeš reći da rapajić nikad nije bio ništa posebno?? nisi ga valjda nikad prije gledao. ili je razlog što je hajdukovac pa cim odigra loše se sere protiv njega. napišeš: fućkaš igrača koji nema snage i trke. pa čovjek ima 33 godine i nije baš trkački kao ovi mladi igrači, ali zato ima tehniku 10 puta bolju od ostatka veznog reda

da, čovejk ima 33 godine, nemre trcat i zato ga ne treba zvati u repku

uuuuuu, jaku tehniku,,,,,LOLLOLLOL. nemoj me nasmijavat....

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2007 u 16:25
ima jaku tehniku..mozda i najjacu..njegovo je da odigra jedno poluvrjeme i to je to..ocito je imao slab dan

-------------

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2007 u 16:42

Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

da, čovejk ima 33 godine, nemre trcat i zato ga ne treba zvati u repku

uuuuuu, jaku tehniku,,,,,LOLLOLLOL. nemoj me nasmijavat....

a vi dinamovci ste malo čudni. samo vam valjaju ti vaši igrači. napisao si da je eduardo dobro odigrao protiv makedonije. ja ne znam šta je čovjek dobro napravio. zabio je gol koji bi i moja mater zabila jer je dobio loptu od srne na metar od gola. i to je to. ali ne vidim da je modrić dodao loptu za gol ili čak zabio gol.

-------------
Hajduk živi vječno

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2007 u 16:44
a jeste i vi...ako igra HRVATSKA onda igra HRVATSKA ane dinamo i hajduk..kakve veze ima ko je kome dodao..glavno da smo pobjedili

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk